ellerin çok güzel maşallah bembeyaz kırmızı öjede çok yakışmış alyansın da güzel inşallah o elleri nişanlın askerden çabucacık geliverir de tutuverirr...
anammmm ne güsel dua ettin amin aminnnnn aminnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerin çok güzel maşallah bembeyaz kırmızı öjede çok yakışmış alyansın da güzel inşallah o elleri nişanlın askerden çabucacık geliverir de tutuverirr...
kırmızı vazgeçilmezimdir canım...oje konusunda da öyleyimdir:)))
avatarımı ne kadar kendime uygun seçmişim dimikaydirigubbakcemile2
hiii olur mu öyle şey zaten hemen hemen aynılar ama seninki de çok güzelmiş cancu kaydirigubbakcemile3
ne yaylan sölim bende aynı kaydirigubbakcemile5
Daha güzeli senin olsun şekerim.
Ayrıca yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.:lepi:
maşallahbudur:lepi:ehe ehe hazır ojelerimi yeni sürmüşken ben de bi resim ekleyeyim dedim:))hihoyyyt
bu güzel olmuş canım nasıl yabdın?
2 kat sarı oje, üzerine ince fırçaylasırayla fosforlu pembe ve turuncu ojeyle çizgiler yaptım. ince oje fırçası yoksa en küçük boy suluboya fırçasının ucunu makasla inceltebilirsin, ben öyle yaptım. en üstüne mutlaka parlatıcı sür ki hem canlı dursun renkler, hem de ojenin hemen soyulup bozulmasını engeller.
bunlarda benim tırnaklarım :) ismim aliye deniz düzelteyim... bu hale getirmek içim inanın çok uğraştım ve hala uğraşıyorum alkisalkisalkis
ellerine baktııın belli cnm gayet iyi.. yalnz tek sorum wr ismini niye söedin ve düzelttin anlamadımm klava: :uhm: