• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

ellerin çok güzel maşallah bembeyaz kırmızı öjede çok yakışmış alyansın da güzel inşallah o elleri nişanlın askerden çabucacık geliverir de tutuverirr...

anammmm ne güsel dua ettin amin aminnnnn aminnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:

kırmızı vazgeçilmezimdir canım...oje konusunda da öyleyimdir:)))
avatarımı ne kadar kendime uygun seçmişim dimi
:utangac:kaydirigubbakcemile2

süperrsin canım benim avatarında sende Şeniz

hiii olur mu öyle şey zaten hemen hemen aynılar ama seninki de çok güzelmiş cancu kaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyythihoyyyt şaka yaptım bidenemmm teşekkür ederimmm guzumm :nazar:

ooww kızlr benden de sizi kocaman tşkler a.s.
topic kaynaşmaya ve çoğalmaya başlamış öptüm cnlarımm :1hug:

Ayy maşallah kızlar tü tükaydirigubbakcemile3 hepinisin elleri çok güzel çok bakımlı yafskaydirigubbakcemile4
Buda nacizane benimki-tatlicadiarzu-French yok ucundaki beyazlık kendi beyazlığı..Sadece öle pembe bi oje varsositososito
Bu arada artistik bi çekim yaptım nası ama-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Ayy maşallah kızlar tü tükaydirigubbakcemile3 hepinisin elleri çok güzel çok bakımlı yafskaydirigubbakcemile4
Buda nacizane benimki-tatlicadiarzu-French yok ucundaki beyazlık kendi beyazlığı..Sadece öle pembe bi oje varsositososito
Bu arada artistik bi çekim yaptım nası ama-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

artistlik süper cnm 10 üzerinden 9.999999999999999999999 :emir_bebek:

ehe ehe hazır ojelerimi yeni sürmüşken ben de bi resim ekleyeyim dedim:))hihoyyyt

1001478p.jpg
maşallah:nazar::nazar::nazar:budur:lepi:

pict0029d.jpg

bu güzel olmuş canım nasıl yabdın?

2 kat sarı oje, üzerine ince fırçaylasırayla fosforlu pembe ve turuncu ojeyle çizgiler yaptım. ince oje fırçası yoksa en küçük boy suluboya fırçasının ucunu makasla inceltebilirsin, ben öyle yaptım. en üstüne mutlaka parlatıcı sür ki hem canlı dursun renkler, hem de ojenin hemen soyulup bozulmasını engeller.

2 kat sarı oje, üzerine ince fırçaylasırayla fosforlu pembe ve turuncu ojeyle çizgiler yaptım. ince oje fırçası yoksa en küçük boy suluboya fırçasının ucunu makasla inceltebilirsin, ben öyle yaptım. en üstüne mutlaka parlatıcı sür ki hem canlı dursun renkler, hem de ojenin hemen soyulup bozulmasını engeller.

çok tşrk eddim=)a.s.

bunlarda benim tırnaklarım :) ismim aliye deniz düzelteyim... bu hale getirmek içim inanın çok uğraştım ve hala uğraşıyorum alkisalkisalkis

ellerine baktııın belli cnm gayet iyi.. yalnz tek sorum wr ismini niye söedin ve düzelttin anlamadımm :oklava: :uhm:

tanışma bölümüne sadece deniz olarak yazmıştım :) ufak bi detay ama söyledim işte :)

ayrıca teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

Eki Görüntüle 17798
biraz aylar sonra olcak ama, yeni bakıyorum forumun bu bölümlerine :)
bu da benim elim anlaşıldığı üzerea.s
uzun tırnağı hiç sevmedim sevemiyorumda..her zaman etim acıyıncaya kadar dipten keserm, yoksa asla kullanamam :)

Back