merwem senn ellerde çok hoş yuzukte çok yakımış ayrıca sanada kocaman bi maşallah
tşk ederim cnmcım... Şeniz hiç sorma yha yüzsüüklerime nazar deydi teki düşmüş [ senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merwem senn ellerde çok hoş yuzukte çok yakımış ayrıca sanada kocaman bi maşallah
tşk ederim cnmcım... Şeniz hiç sorma yha yüzsüüklerime nazar deydi teki düşmüş [ senağlama
Çok fazla uzun tırnağı sevmem ben...İğrenirim o kadar uzun tırnaktan....malum....
harbiden yaa :1shok:
yada ev işi yapmıosun pek hiç ev işine gelmıo tırnak :1no2:
Benim tırnaklarım çok serttir.. Çok şiddetli bir yere çarpmadığım sürece kırılmıyorlar.. Yemek yapmıyorum zaten çok fazla o yüzden uzun uzun kullanıyorum.. Evleninc yemekti bebekti mecbur kısa kullanıcam o yüzden hevesimi alıyorum kaydirigubbakcemile3
hadi ilk foto benden olsunnna.s.
canım ellerin cok gsellllllll:1hug:
celoso alyansına bayıldımm :))
cancu ve çicek bahçesi sizin ellerde çok narin ve bakımlı maşallah
ehe ehe hazır ojelerimi yeni sürmüşken ben de bi resim ekleyeyim dedim:))hihoyyyt
Kızlar bu da benim elim sırnaşık şey
seviyorum kırmızı ojeyi.
ellerin çok güzel maşallah bembeyaz kırmızı öjede çok yakışmış alyansın da güzel inşallah o elleri nişanlın askerden çabucacık geliverir de tutuverirr...
hadi ilk foto benden olsunnna.s.
yavruummm seksi seksi kırmızılarıda sürmüşsün yüzüklerde pek güsell
aşkolsun benimkini beğenmedinmiii :dilcikar: :roflol:
celoso alyansına bayıldımm :))