Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

şekerler bende kırmızı bordo ve french kullanıyorum çoğunlukla ama koyu renkler çok zorluyo çıkartırken

koyu renk ojele sürmeden bi kat parlatıcı sürerseninz cıkartırken hiç sorun yaşamazsınız boshayallersmile

kızlar merak ediyorum bu tırnaklarla aranızda yemek yapan hamur yoğuran varmı varsa nasıl miğdeniz bunu kabul edebilio bilmiyorumkismile

kızlar merak ediyorum bu tırnaklarla aranızda yemek yapan hamur yoğuran varmı varsa nasıl miğdeniz bunu kabul edebilio bilmiyorumkismile

Eldiven diye bişey var canımcımgamyoncuiremsu
Ben çokj sık mutfağa girmem ama tırnaklarım uzunsa eldiven kullanırım muhakkakkaydirigubbakcemile

tırnaklar super ya bence cekip bi ara yollarım uzun tırnak kadında cok gusel duruyor..ben eldiven kullanmam yemek yaparken boshayallersmile pismiyis bis yahu midemis kaldırıyomu diye soruluyor bende kısa tırnaklıdan yemek yemem oldumu midem kaldırmas opuyorumnanaktan

ya benim işaret parmağımdaki tırnak hemen kırılıveriyor, bu kadar uzatamıyorum. biri kısa diğerleri uzun hoş olmuyor. orta kararda uzatıyorum hep ama çok da özeniyorum öyle uzun tırnaklara boshayallersmile

kzılar siz hiç iş yapmıyonuzmu???

benim ellerim çamaşır suyundan mahfoldu

benim ellerin şaftı kaymış durumdaaa
elim sudan cıkmıyorkii.cok fena catladıı.
kremler filan fayda etmiyor artık
seninkiler cok güzel görünüyor
ev temizligi yapmıyonmu hiç:))

yapmaz olur muyum cnm tam aksine titizimdir :) fakat ellerim sanırım hem yapısından hemde biras özen gösterdiğim için böyle

Eldiven diye bişey var canımcımgamyoncuiremsu
Ben çokj sık mutfağa girmem ama tırnaklarım uzunsa eldiven kullanırım muhakkakkaydirigubbakcemile

katılıorm cnm.. ayrıca tırnaklarımzn uzun olması pis olduğu anlamına gelmez,kendini bilen ztn temiz tutmaya özen gösterir,söyleyen arkadaşa diorm
kaydirigubbakcemile5

fotolardaki bütün eller harika bakımlı eller özellikle ilk baştaki el resmi harika beyaz tenli ve uzun parmak kırmızı ojeli

ben de uzun ince parmaklarımın olmasını isterdim de benimkiler kısa zaten oje de sürmem galiba en bakımsız benim ellerimkaydirigubbakcemile3

bende ınce uzun parmaklara bayılıyorum.özellıkle serçe parmagı uzun olan parmaklara...sanırım takıntılıyım benım parmaklarım bıraz etlı ve kısa gelıyor.tırnaklarım suan kırıldıgı için koyamıyorum foto..ama en kotu elı bıle bence fransız manıkuru guzel ve parmakları daha uzun gösterıyor ..

olips sende ellerini koysana merak ettim şincikkaydirigubbakcemile3öyle bakmak yok sende ekle hadi bakayımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…