Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

hayatımda gördüğüm en güzel elleropuyorumnanaktan hayran kaldımopuyorumnanaktan
parmaklar ince uzun çok kibar,tırnaklar hepsi aynı şekil.(Temizlik ve düzenin simgesi eller)
KUSURSUZ

sochic _övdüğüm eller sizin elleriniz.unutmuşum yazmayı da :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok nadir koyu renk oje kullanırım, bu da onlardan bir tanesi. Paylaşmak istedim.

bende bu renklerin hstasıyım..kırmızız degil ama bordo kahve flormar mı bu v-canım
begndim ellerin güzel

Teşekkür ederim tatlım. Benim tırnaklar bir acayip oje tutmuyor. Hiç bulaşık falan yıkamadığım halde ucundan bir yerinden sıyrılıyor ben de sinir oluyorum.:gitme: O yüzden genelde açık renkler 319 vs.kullanıyorum.
Burada ilk kat cecile21 üstüne Golden lady22 sürdüm.makyajda da öyle illa karıştırırm renkleri.

tırnaklarımı inşallah uzatınca bende resimlerim ellerimi kızlar,yapısı ufak ama işte uzatırsam güzel olur herhalde..bu arada hanımlar elleriniz çok hoş..

sochic canım ellerin cok guzel
opuyorumnanaktan
teşekkr ederm cnm senin de cok güsel
sochic, leopars elleriniz çok güzel görünüyor masallah
teşekkürler tatlım

ay cnmmm saolll utandım vallagamyoncuiremsu

island maşallah cnm :kedi: island ojelerin uçlarının sıyrılmasnı istemiosan ilk kat şeffafla başla sonra ojeni sür en son yne şeffaf geç cnm biraz zor kuruo ama dayanıo

Sochic teşekkür ederim canım önerin için.
Son kat cila geçiyordum, ama ilk kata denemedim.
Bir de öyle deneyeyim. Mesela dün sürüp eklemiştim ojeleri yarına kullanamam kesin ucu sıyrılır:sinifsinif:
Dediğin gibi deneyeceğim bir de.

kızlar bu kadar ince uzun zarif guclubacismileparmağın içinde alın size tombul parmak.sonuçta nüfusun çoğunda bundan var.tombul parmakların sözcüsü olayım dedim.olumunekankayizsmile
bu arada manikürümüde nazar boncuğumu da kendim yaptım.

Eklentiler

• $el.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 76
bu arada bilen biri anlatsın lütfen eklediğimiz resimler msj altına direk nasıl ekleniyor?benim yukarıda yaptığım gibi eklenti açmaya gerek kalmadan?

Kızlar buda benim elimmm =)) elim elim güzel elimmm zemuszemus

Eklentiler

• $Resim 204 copyeda.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 60
buda benim elim oje ve uzun tırnaktan nefret ederim.:) Allahtan nişanlımda nefret ediyo:) ellerimi ve ayaklarımı çok severim opuyorumnanaktan

[URL=http://img130.imageshack.us/i/1004230a.jpg/]
[/URL]
bayan eli dediğin bakımlı görünecek erkek elinden farkedilmesi lazım kadını kadın yapan özelliklerı taşımak gerek temiz olmak şartıyla kısacıkkk tırnaklarda benım ilgim dışı ve bi cila bile olmayan eller dikkatimi çekmiyor kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…