• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elleri gorelimmm🥰

Sağlık raporunuzu kendi belediyenize verdiniz değil mi ?

evet nişanlımın ikametinin olduğu belediyeye verdik. Onlar bize izin belgesi verdi bizde gidip onu nikahın kıyılacağı belediyeye verdik. Onlar da gün verdi.

Kızlar eğer aldıysanız ve biliyorsanız yatak+baza fiyat ve markalarını söyleyebilir misiniz? Yatak odası takımı olarak değil sadece yatak+baza önemli benim için🥰

Kızlar gelinliğimin nasıl bi şey olacağına karar verip diktireceğim yere gittim ben etek kısmının hafif full dantel olmasını istiyordum ama gelinlikcim simli olsa daha duru ve güzel olacağını söyledi şuan ikisi de çok hoşuma gitmeye başladı kararsizliktan ölebilirim nolur akıl verin hatta buraya fotoğraf atmama izin varsa hangi ikisi arasinda kaldim fotoğrafta atabilirim

Kızlar gelinliğimin nasıl bi şey olacağına karar verip diktireceğim yere gittim ben etek kısmının hafif full dantel olmasını istiyordum ama gelinlikcim simli olsa daha duru ve güzel olacağını söyledi şuan ikisi de çok hoşuma gitmeye başladı kararsizliktan ölebilirim nolur akıl verin hatta buraya fotoğraf atmama izin varsa hangi ikisi arasinda kaldim fotoğrafta atabilirim
Fotoğraf atmanda bir sakınca yok atarsan daha kolay yardımcı olabiliriz 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20200305-180228_Instagram.jpg
    Screenshot_20200305-180228_Instagram.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20200305-162554_Instagram.jpg
    Screenshot_20200305-162554_Instagram.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 119
Back