Elle, Parmakla hamilelik testi

Bebek planliyorsan sakin oyle birsey yapma o denilen kanallar tüp ler acikmi diye yapilir sarmisk dr nasıl anlarcan ya bebege enfeksiyon bulasirsa yumurtalar da hemen girişte ve bebekten suphen varsa kese dağılır ona göre

Kızlar ben ne yazmsim siz ne cevap vermissinz ya.ne sarımsağı.ne kokusu.sonuçta elle muayeneyle gebelik tespiti yapanlar var.ben bunu arkadaşlara soruyorum.bu şekilde anlayan var mi DİE.ama vajina girişim daraldi bide bu adet olacagm anlamına mi gelio.

Gebelikle ilgisi yok ama bir sorum olucak.
KıZlar şimdi bu bahsettiginiz ele gelen balon gibi şişlik ne oluyor benim sol tarafta var oturur sekilde baktıgımda hep geliyo ben korktugum için doktora gitmeyi düşünüyordum ama utanıyorum tesadüfen buradakileri okuyunca yazayım dedim içimi rahatlatır mısınız .

Ne diycen ne diye dr gitcen dr ben kendime parmak attim sert bişey mi geliyor diycen normal degilmi bişey e degmisi donucta rahim bos balon degilki sonuk balon gibi dusunun bebek buyudukce oda esniyor bebek gidince gun gun küçülüyor ve rahim oyle once degildir dr ultrasonla baktimi vajinanin az icine ultrasonla bakitimi yumurtaları azdaha ileri gittimi rahim icini görüyor

Şimdi sen derdini Anlatır Anlatmaz Biz de hemen anlamıştık Çünkü biz doktoruz. Hey Allah'ım birde atar yapıyor. Biz de kendimize göre cevap veriyoruz
herhalde. Cvplari begenmiyorsan git doktoruna sor.

Yok hiç vajinal muayene olmadım ele gelen sertlik myom mu yara mı diye korktugum için gidip sormak istedim bende yeni evliyim bilmiyordum bende bir sıkıntı var diye düşündüm yazılanları okuyunca anladım durumu saolun.

Şimdi sen derdini Anlatır Anlatmaz Biz de hemen anlamıştık Çünkü biz doktoruz. Hey Allah'ım birde atar yapıyor. Biz de kendimize göre cevap veriyoruz
herhalde. Cvplari begenmiyorsan git doktoruna sor.
Ya sen forumda hangi konudasin? Kendin de MSN sen ? Konuya uygun soru sordum daha önce yazanlara.sen bi cekilsene ya.saçma saçma yazıyor.şuan sacnaladiginin farkindasn DMİ.nerde hangi konuda olduğunun fdkinda deglsn herhlde

Tatlım sana diyorum ki eskiden hamilelikte böyle bakiyorlarmis yanı kökü ağızdan gelmiyorsa hamile yanı tüp yada rahim kapalı yada dar artıknnasıl aciklanirsa sende demedin mi dar geliyor diye belli hhamile olabilirsin diye dedim ama bi sinirle okuduğun için anlamamissin
Ya sen forumda hangi konudasin? Kendin de MSN sen ? Konuya uygun soru sordum daha önce yazanlara.sen bi cekilsene ya.saçma saçma yazıyor.şuan sacnaladiginin farkindasn DMİ.nerde hangi konuda olduğunun fdkinda deglsn herhlde

Kızlarrr ben çok bildiğim den cevap vermiyorum yaşadıklarımdan benim iki doğum 3kurtaj var bide enfeksoyon diye rahim yikamayida gördüm sarmısak olayini lokman hekim kitabindan okumuştum 10yil önce kadar Van'da bir köyde görevde iken ordaki ebeye sormuştum bu cok yanlış bebeğin varsa ki kan damlası gibi bişey ilk ay gider bi yerine allah korusun şu spiral ile hamile kalanlarin bebek ya düşüş ya ölüm yada spiral bebeğin kafasi vücudun icinde bir yere saplanmasi gibi bi vakha olur onun bide alttan muaynede bi ebeye gitsende elle muayene yapıyor ama kesin değil ki once kan tahlili istiyorlar yokse ebe elle hemen anlardi canım evli bekar senin problemin yara felanda varsa akıntı koku yanma kaşıntı gibi başka belirtilerde vardir ama bu sarmisak muhabbetine bisey yasadim enfelsiyondan dolayi bikez dr rahimi yikadi steril ettim dedi tentirdiot gibi bi suyla aksam üzeriydi ertesi sabah agzima burnuma bi tendirdiot kokusu vardi hatta koku nereden geliyoki diye aradim düşününce dr böyle bir su ile steril ettik demişti ve hamileyken di 4.5aylik felandim

sarimsagi ben su sekilde okumustum misirli kadinlar cocuklari olmadiginda tuplerin tikali olup olmadigini o sekilde bilirlermis geceden vajina girisine sarimsak veya sogan koyarlarmis sabah kalktiklarinda agizlarinda tat varsa acik tupler yoksa tikali demekmis.

inanan var inanmayan var ama ben burda bunu okuduktan snra 2 ay denedim hep sert bişi geldi bu ay denedm yumusacık bısey geldı ama kendımı umutlandrmak ıstemedm snra adetm gecnce test yaptrdım ve hamileym
Yumuşak birşey derken dil gibimi arkadaşım benimde öyle geldi de yumuşacık bi şey degdi

hemen girişte elinize bir yuvarlak değiyorsa adet oluyorsunuz...çok ilerlemenize gerek yok ..şimdiye kadar hiç yanılmadı bende bu test ne yazıkki ..

Simdi denedim parmagimi sokmakta zorluk cektim bi taraf siskin sonrasi bos anlamadim ben simdi adet mi olucam

o şişlik değiyorsa girişte adet oluyorsun...elin ileri gidebildiğinde de durum değişmiyor...eline şişlik
( yuvarlak top gibi bişey ) geldimi tamam yani...oda girişte oluyo zaten... en azından benim için böyle durum

Anaaam çok ilginç :))) peki adete kaç gün kala yapiliyo bu ? :) hamilelik varsa keseye zarar vermez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…