Bebek planliyorsan sakin oyle birsey yapma o denilen kanallar tüp ler acikmi diye yapilir sarmisk dr nasıl anlarcan ya bebege enfeksiyon bulasirsa yumurtalar da hemen girişte ve bebekten suphen varsa kese dağılır ona göreSlm kızlar uzun zamandır takip ediyorum forumu.bu elle muayeneyi bende demedim.ama bugün adetime 7 gün var ve 15 gundr hergun muayene ediyorum.bugün garip bisy oldu.vajina girişinde daralma var rahim girişine bile ulasamadm. Sizce o daralma neden olmuştur bugün gebelikte oluyor mu bu daha 7 gün var adete bekliyorum heyecanla.
Ne diycen ne diye dr gitcen dr ben kendime parmak attim sert bişey mi geliyor diycen normal degilmi bişey e degmisi donucta rahim bos balon degilki sonuk balon gibi dusunun bebek buyudukce oda esniyor bebek gidince gun gun küçülüyor ve rahim oyle once degildir dr ultrasonla baktimi vajinanin az icine ultrasonla bakitimi yumurtaları azdaha ileri gittimi rahim icini görüyorGebelikle ilgisi yok ama bir sorum olucak.
KıZlar şimdi bu bahsettiginiz ele gelen balon gibi şişlik ne oluyor benim sol tarafta var oturur sekilde baktıgımda hep geliyo ben korktugum için doktora gitmeyi düşünüyordum ama utanıyorum tesadüfen buradakileri okuyunca yazayım dedim içimi rahatlatır mısınız .
Şimdi sen derdini Anlatır Anlatmaz Biz de hemen anlamıştık Çünkü biz doktoruz. Hey Allah'ım birde atar yapıyor. Biz de kendimize göre cevap veriyoruzKızlar ben ne yazmsim siz ne cevap vermissinz ya.ne sarımsağı.ne kokusu.sonuçta elle muayeneyle gebelik tespiti yapanlar var.ben bunu arkadaşlara soruyorum.bu şekilde anlayan var mi DİE.ama vajina girişim daraldi bide bu adet olacagm anlamına mi gelio.
Yok hiç vajinal muayene olmadım ele gelen sertlik myom mu yara mı diye korktugum için gidip sormak istedim bende yeni evliyim bilmiyordum bende bir sıkıntı var diye düşündüm yazılanları okuyunca anladım durumu saolun.Ne diycen ne diye dr gitcen dr ben kendime parmak attim sert bişey mi geliyor diycen normal degilmi bişey e degmisi donucta rahim bos balon degilki sonuk balon gibi dusunun bebek buyudukce oda esniyor bebek gidince gun gun küçülüyor ve rahim oyle once degildir dr ultrasonla baktimi vajinanin az icine ultrasonla bakitimi yumurtaları azdaha ileri gittimi rahim icini görüyor
Ya sen forumda hangi konudasin? Kendin de MSN sen ? Konuya uygun soru sordum daha önce yazanlara.sen bi cekilsene ya.saçma saçma yazıyor.şuan sacnaladiginin farkindasn DMİ.nerde hangi konuda olduğunun fdkinda deglsn herhldeŞimdi sen derdini Anlatır Anlatmaz Biz de hemen anlamıştık Çünkü biz doktoruz. Hey Allah'ım birde atar yapıyor. Biz de kendimize göre cevap veriyoruz
herhalde. Cvplari begenmiyorsan git doktoruna sor.
Ya sen forumda hangi konudasin? Kendin de MSN sen ? Konuya uygun soru sordum daha önce yazanlara.sen bi cekilsene ya.saçma saçma yazıyor.şuan sacnaladiginin farkindasn DMİ.nerde hangi konuda olduğunun fdkinda deglsn herhlde
sarimsagi ben su sekilde okumustum misirli kadinlar cocuklari olmadiginda tuplerin tikali olup olmadigini o sekilde bilirlermis geceden vajina girisine sarimsak veya sogan koyarlarmis sabah kalktiklarinda agizlarinda tat varsa acik tupler yoksa tikali demekmis.O konuda bi bilgim yok ama ananem şöyle birşey söyledi eskiden adet gecikince gece yatmadan önce vajina girişine sarımsak kkoyarlarmış ertesi sabah koku ağızdan geliyorsa hamile değil koku gelmiyorsa hamile derlermiş belki koku gelmeme sebebi senin bahsettiğim durum olabilir
Yumuşak birşey derken dil gibimi arkadaşım benimde öyle geldi de yumuşacık bi şey degdiinanan var inanmayan var ama ben burda bunu okuduktan snra 2 ay denedim hep sert bişi geldi bu ay denedm yumusacık bısey geldı ama kendımı umutlandrmak ıstemedm snra adetm gecnce test yaptrdım ve hamileym
slm hamilemisin suan 1. Haftasi yaziyorda merak ettm parmakla muayene testi dogru cikiyo demekkiSimdi denedim parmagimi sokmakta zorluk cektim bi taraf siskin sonrasi bos anlamadim ben simdi adet mi olucam
Yok canim degilim sislik gelmisti parmagima ve adet oldum ugur getirsindiye koydum takvimi :)slm hamilemisin suan 1. Haftasi yaziyorda merak ettm parmakla muayene testi dogru cikiyo demekki
Bende bir haftalik nasl cikiyo nasl anliyo demistm :)Yok canim degilim sislik gelmisti parmagima ve adet oldum ugur getirsindiye koydum takvimi :)
Daha calismalar baslamadi bile :)))Bende bir haftalik nasl cikiyo nasl anliyo demistm :)