Elle, Parmakla hamilelik testi

ben denedim ama girerken etrafı gayat sıkı gibiydi MA ELİMİ SOKTUMMU GİDİYORDU HANGİ pozisyonda elinin etrafınamı yoksa parmağının uc kısmınamı bişe gelmeli yokmu ayrıntılı bilen

Arkadaşlar 2 senedir evliyim ve 2 senedir çocuk istiyoruz ve bunların hepsi psikolojik bu ay adetim 3 gün geçti sol kasigimda ağrı vardı idarim köyü renkti ve beyaz tortular vardı cam bi kavanoza koydum dibe çöktü limon sıktım dibine çöktü çamaşır suyu döktüm köpUrdu en son bu parmakla olayını okudum burda yaptım elime sert bişey falan gelmedi iyice umutlarım ve idrar testi yaptım negatif çıktı 2 gün sonrada maalesef regl oldum benim eşimin Sperm sayısı 5 milyon yine kk dan muhteşem üçlü diye vitamin ilaclariyla hamile kalanları okudum şimdi onu denicem Allah im isteyen herkese bebek versin çok zor hayal kırıklıkları

Arkadaşlar merak edenler için yazayım dedim 1. Elle muayene doğruymuş test ettim nasıl yaptığımı anlatayım günume bir iki gün vardi parmagimi orta işaret farketmez oturur pozisyonda soktum zaten hemen eline yuvarlak sert birşey geliyor hafif yukarda direk parmaga degmiyor 5 gün gecti hergün kontrol ettim yuvarlak şeye değdi ve çok şükür adet oldumm istenmeyen bir gebelik olacakti... 2 .cisi idrar testinide yaptim sabah ilk idrarimi temiz bir kavanoza yaptim kenara biraktim işe gidip geldikten sonra baktimm 5-6saat geçti yaniii kavanozun dibine alttan bakinca beyaz tortular vardı üstünde herhangi bir şey yoktu hamilelik yoksa tortu dibe çöküyor demişlerdi doğruymuş. ..... İnşallah işinize yarar en doğru şekilde yaptığım şekilde anlattım herkesin gönlünde olanı versin Rabbim. ...

en son 01.03.2015 tarihinde adet oldum sevgilimle 19.03.2015 tarihinde ilişkiye girdik içime boşaldı galiba tam emin degiliz 24 saat sonra ella kullandım bel agrım oldu ama kanamam olmadı dün adet olmam lazımdı ama olmadım ara sıra sancım oluyor gügsüm çok şişti ve acıyor hamilemiyim yoksa ilacın etkisi mi test almaya korkuyorum nolur yardımcı olun bende bunu denedim oturur şekilde elime küçük top gibi bişey degdi kenarda bi yerde ama hala adet olmadım ella geçiktiyor dediler ondan mı acaba

evet ella gecıktırıyor bazen ,
kullandıysan sıkıntı olmaz korkma bence

ben söyledigini denedim elime yuvarlak yumurta gibi bişey geldi parmagım çok gitti galiba hafif kahverenti akıntı gibi az kanama oldu geçti sebebi nedir bunun

TE="ebrar deniz, post: 40254732, member: 670678"]ben söyledigini denedim elime yuvarlak yumurta gibi bişey geldi parmagım çok gitti galiba hafif kahverenti akıntı gibi az kanama oldu geçti sebebi nedir bunun
.........Büyük ihtimalle adet olacaksın yani gebelik yok Rabbim gönlünce versin

Ben çamaşır suyu testi yaptım köpürdü, karbonat testi yaptım köpürdü eşimde uyguladı köpürdü ama daha adetime 10 gün var. Kokulara hassasım, içim bulanıyor birazda sancım var ve hiç birşey anlamadım. Ne yapmalıyım sizce :-(

Arkadaslar,bu tur testlerin dogru sonucu yokdut.hamileligin en erken belirtisi goguslerin hasaslasmasi ve adet gunu yaklassada gecsede bu durumunu korumasi..suan ayim gecti test pozitif cikdi zaten hissediypraunuz adet olmakdan cok sanki Rahim icindeki bi sey rahmi topluyor..bel agrim kuvvetli olmadi ara ara.idrarim limon sarisi renginde olmaya basladi.kokuda muthis hassassiyet ben bu donguleri yasadim.sormak istediklerinizi cevaplayabilirim..

ben bi 22 gün önce ilşiki yaşadım ama içime boşalma olmadı kesinlikle ama şuan gögüslerim çok agrıyo üzerine yatamıyorum bunun sebebi ne hamilelik olabilir mi mide bulantım falan yok

hanımlar kimse bu tarz şeylere inanıp kendini parmaklamasın:)duyulanın tam tersine düşüğe neden olabiliyormuş.lütfen kendimizi kaybedecek şekilde arzulamayalım bazı şeyleri.biz üzerimize düşeni yapalım.BAT ı bekleyelim1 hafta geçince de kan verelim. bazı kırsallarda kadınlar sadece doğum için hastaneye gidiyorlar.tabi ki boşverelim demiyorum.dr gözetimi her zaman gerekli ama yine de daha rahat olmalıyız..

Kızlar gebeliği denemedim ama ben bu elle muayene sırasında yumurtladığımı anlıyorum. Çok zor oldu fakat günü gününe bu şekilde çok rahat anlıyorum artık. Yani bu yöntemde doğru olabilir. Rahminizi tanırsanız orda neler olup bittiğini mutlaka anlıyorsunuz.

nasıl anlıyon kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…