- 18 Aralık 2015
- 134
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim vermez.adet gunu olursa daha iyi olur benceAnaaam çok ilginç :))) peki adete kaç gün kala yapiliyo bu ? :) hamilelik varsa keseye zarar vermez mi?
Him guzel soru:)).valla ben hamile kalmadan once korka korka bakardim ama nasil desem parmagin tam girecek parmaginin ucuna biseyler degiyorsa adet ola bilirsin mesajidir ama pek guvenme baksana bi arkadas girisde yuvarlak hiss etmis adet gormus..insallah hamişsin
Canim merhaba allahim anali babali buyutsun yavrunu ben sormak istedigim limon testi nasil oluyor aydinlatirsan sevinirim cvp verirsen sevinirim ama uzun zaman olmus insallah yazimi gorursunBenim ilk çocuğum normal doğum olduğu için rahim sarkmam oldu hatta buyüzden tuvalet sorunu yaşıyorum...elle yapılan testi yaptım olduğu gibi vaj..nam kapalı sayılır.. Hamile değilim dedim.. Limon testini de yaptım onda da hamile gözüküyordum..eczaneden aldığım gebelik testini uyguladım..ve hamileyimm.. Bu durumda limon testi doğru çıktı...
Canim merhaba allahim anali babali buyutsun yavrunu ben sormak istedigim limon testi nasil oluyor aydinlatirsan sevinirim cvp verirsen sevinirim ama uzun zaman olmus insallah yazimi gorursun
CANIM MERHABA AFEDERSIN BUGUN ADET GUNUM AZ ONCE BENDE DENEDIM GIRISTE YUVARLAK SEMSERT BISEY HISSETTIM SONRA ILERLETTIKCE PARMAGIMIN UCUNA YINE NE SERT NE YUMUSAK BISEY GELDİ SENİNDE BÖYLE Mİ OLMUŞTU?Kizlar bende her ay deniyordum giriste simdide bende yuvarlak sertlik var ama devaminda mesela parmak girdiginde bi kuyuya inmis gibi oluyorsa hamilelik yani bende boyleydi.simdide vajinal hap kullandigim icin en derine koymak lazim anlayacaginiz en derine inemiyorum
EVET BUGUN ADET GUNUM VE DEDIĞIN GİBİ GİRİŞTE SERT BİŞEY VARhemen girişte elinize bir yuvarlak değiyorsa adet oluyorsunuz...çok ilerlemenize gerek yok ..şimdiye kadar hiç yanılmadı bende bu test ne yazıkki ..
Canim benim giriste simdide var ama hamileyim ...ama devaminda hicbisey yokCANIM MERHABA AFEDERSIN BUGUN ADET GUNUM AZ ONCE BENDE DENEDIM GIRISTE YUVARLAK SEMSERT BISEY HISSETTIM SONRA ILERLETTIKCE PARMAGIMIN UCUNA YINE NE SERT NE YUMUSAK BISEY GELDİ SENİNDE BÖYLE Mİ OLMUŞTU?
Ya bugun bende denedim iste sonra silik leke geldi adetmiyim diilmiyim anlamadim agrimda yokCanim benim giriste simdide var ama hamileyim ...ama devaminda hicbisey yok
Ya bugun bende denedim iste sonra silik leke geldi adetmiyim diilmiyim anlamadim agrimda yok
Bugun adet gunumdu aksama kadar bisey gelmedi sonra elle kontrol ettim giriste buyuk yuvarkak sert bisey geldi elime 1 saat sonra kucucuk bi leke geldiNasil yani silik leke geldi...gunun gecmismiydi
Bugun adet gunumdu aksama kadar bisey gelmedi sonra elle kontrol ettim giriste buyuk yuvarkak sert bisey geldi elime 1 saat sonra kucucuk bi leke geldi
Evet canim yarin belli olurAnladim hayirlisi olsun...daha dokunma bence saatler ilerledikce belli olur..
CANIM SELAM DÜN BEN ELLE KONTROL ETTİKTEN SONRA ÇOK AZ LEKE GELDİ Bİ DAHA GELMEDİ ARADA AKINTIMDA PEMBELIK OLUYO O KADAR BUGÜN 2. GÜNÜM NORMALDE ELLE KONTROLÜN BİR ZARARI VAR MI SENCE ZARAR VERMİŞ OLABİLİR MİYİM?Canim benim giriste simdide var ama hamileyim ...ama devaminda hicbisey yok
kızlar hiçbirşekilde kendiniz bişey sokmayın oraya bebeğin düşeceği varsa düşer. en hassas dönemi eğer bebk varsa yapmayın lütfenCANIM SELAM DÜN BEN ELLE KONTROL ETTİKTEN SONRA ÇOK AZ LEKE GELDİ Bİ DAHA GELMEDİ ARADA AKINTIMDA PEMBELIK OLUYO O KADAR BUGÜN 2. GÜNÜM NORMALDE ELLE KONTROLÜN BİR ZARARI VAR MI SENCE ZARAR VERMİŞ OLABİLİR MİYİM?
BİRAZ PİŞMAN OLDUM ZATEN DÜN AKŞAMA KADAR BİŞEY YOKTU KONTROL ETTİKTEN 1 SAAT SONRA LEKE GELDİ ACABA TAHRİŞMİ ETTİMkızlar hiçbirşekilde kendiniz bişey sokmayın oraya bebeğin düşeceği varsa düşer. en hassas dönemi eğer bebk varsa yapmayın lütfen
tahriş etmiş olabilirsin bolgeni kotu bişeyy olsaydı tek damlayla kalmazdı için rahat olsun yine de adet günün geldiyse gidip bir kan testi yaptır bence için rahat olsunBİRAZ PİŞMAN OLDUM ZATEN DÜN AKŞAMA KADAR BİŞEY YOKTU KONTROL ETTİKTEN 1 SAAT SONRA LEKE GELDİ ACABA TAHRİŞMİ ETTİM
BUGÜN 2. GÜN CANIM O KADAR BIKTIM Kİ TEST YAPMAKTAN 3 DÜŞÜĞÜM VAR BENİM VE 3ÜNDEDE BÖYLE LEKELENMELERİM OLDU KİMYASAL OLCAKSADA ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM KENDİ KENDİNE DÜŞSÜN KADIN OLMAK ÇOK ZORtahriş etmiş olabilirsin bolgeni kotu bişeyy olsaydı tek damlayla kalmazdı için rahat olsun yine de adet günün geldiyse gidip bir kan testi yaptır bence için rahat olsun