parmakta kemik var canım ama o kıkırdak kemiksiz yani.yok ya ne olck sadece biraz dokuncaklar:) düşük olsaydı hmn ilişki sırasında defalarca düşer di diye düşünüyorm:)
parmakta kemik var canım ama o kıkırdak kemiksiz yani.
Slm ben de bebek istiyorum bugün günüm 29 gun dongum gecen 27 idi buay 25 olmalıyım hala olmadım parmak test yaptim dr eldivenini taktim yuvarlak birseye deyiyor parmagima geçen hafta günüm le alakasiz sancilandm 2.3 damla kan geldi bitti o yerleşme kanamasimiydi off kan testi yapabilecek yerde değilim eczane test leri de günüm 10.15 gün geçmeden benim çıkmazki karbonat kopuryor camasirsuyu kopurmuyor başka hadi bu gece cama da işiim o ne olcak baska ne var okadar ki hiçbir belirti yok olsada psikolojik gibiÇok çok hafif baş dönmem var hamileyimde belki diye degerlendiremiyorum korkuyorum zarar veririm diye
canım hamile misinSlm ben de bebek istiyorum bugün günüm 29 gun dongum gecen 27 idi buay 25 olmalıyım hala olmadım parmak test yaptim dr eldivenini taktim yuvarlak birseye deyiyor parmagima geçen hafta günüm le alakasiz sancilandm 2.3 damla kan geldi bitti o yerleşme kanamasimiydi off kan testi yapabilecek yerde değilim eczane test leri de günüm 10.15 gün geçmeden benim çıkmazki karbonat kopuryor camasirsuyu kopurmuyor başka hadi bu gece cama da işiim o ne olcak baska ne var okadar ki hiçbir belirti yok olsada psikolojik gibi
Hayır değilim ben adetime kala sonrasindaki 10.günde baktim her alikarda o sertlik var onu itimat edilmez ama ates yöntemiyle 100% degilsede% 96 tutuyor varsa şüphen o yöntem daha sağlıklıcanım hamile misin
Hayır değilim ben adetime kala sonrasindaki 10.günde baktim her alikarda o sertlik var onu itimat edilmez ama ates yöntemiyle 100% degilsede% 96 tutuyor varsa şüphen o yöntem daha sağlıklı
Hayır değilim ben adetime kala sonrasindaki 10.günde baktim her alikarda o sertlik var onu itimat edilmez ama ates yöntemiyle 100% degilsede% 96 tutuyor varsa şüphen o yöntem daha sağlıklı
ne yontemi canım anlamadım
Canım ateş ölçme yöntemi kadınlar kulübü nde veson adlı bi bayanin sayfasi var girerseniz yardımcı oluyor adet olduğun gün sabahi dil altindan ölçüyorsun ates 12.13.gun düşüs yapıpbirden yükleniyor ve oyle devam eder adet gününe kadar yükselir ve hiç düşmezse hamilemiyim dersin ama düşüş olursa adet sabahiki ateşi gördüğün sabah adet olursun 1.2not al takıldığında notlara bakıyorsun malum bebek planı pisikolojik olarak her degisikligi hissettiriyor ki ben ilaç fedavisi gördüğüm halde bu ateş yöntemi hep tuttu dr a da sordum oda onayladı
Tamam bulayim atarimO sayfayı nerden bulabiliriz link atar misin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ates-olcme-yontemi.392878/page-15464O sayfayı nerden bulabiliriz link atar misin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ates-olcme-yontemi.392878/page-15464O sayfayı nerden bulabiliriz link atar misin