Elle, Parmakla hamilelik testi

Hemen anlatayımm :) Şimdiii adetiniz bittikten sonra hergün günde 2 defa gidin wcye ellerinizi güzelce yıkadıktan sonra orta parmağınızla içeriye girin. Bunda kötü bi durum yok fitil falan kullansanız yine bunu yapmak durumunda kalıcaksınız. Parmağınız içeriye girdikten sonra dümdüz bi şekilde etrafına hiç dikkat etmeden parmağınıza bi engel takılcak. O sizin rahminiz. Dokunup anlamaya çalışın. Ortasındaki deliğe kadar hissediceksiniz emin olun. Korkmadan yapın. Adet bittikten sonra hemen önde olan rahim gün geçtikçe geri çekilmeye ve yumuşamaya başlıyor. Amaaa bir gün bi bakıyorsunuz resmen kaybolmuş. Yani rahmin içine doğru 2-3 cm kadar geriye gidiyor. Parmağınızla ulaşamadığınız gün bilin ki yumurtlamaya yakınsınız. Ben bunun için ne cebelleştim yarabbimm ama sonunda çözdümm :KK59::KK8:

Hamile olmak istiyorum daha bu ilk ayim denemk için ama karnim agriyor adet olacakmış gibiyim daha da adetime 8 gün var :KK43: parmakla baktım bende ama elime gelmiyor birşey anlamadım ki

Canım rahim yukarda olduqu icin ulasamamışsındır. Belkide qec yumurtluyosundur. Elinle ulaşamadıysan deqerlendir bu qünleri.

Çok çok hafif baş dönmem var hamileyimde belki diye degerlendiremiyorum korkuyorum zarar veririm diye

Çok çok hafif baş dönmem var hamileyimde belki diye degerlendiremiyorum korkuyorum zarar veririm diye
Slm ben de bebek istiyorum bugün günüm 29 gun dongum gecen 27 idi buay 25 olmalıyım hala olmadım parmak test yaptim dr eldivenini taktim yuvarlak birseye deyiyor parmagima geçen hafta günüm le alakasiz sancilandm 2.3 damla kan geldi bitti o yerleşme kanamasimiydi off kan testi yapabilecek yerde değilim eczane test leri de günüm 10.15 gün geçmeden benim çıkmazki karbonat kopuryor camasirsuyu kopurmuyor başka hadi bu gece cama da işiim o ne olcak baska ne var okadar ki hiçbir belirti yok olsada psikolojik gibi

Slm ben de bebek istiyorum bugün günüm 29 gun dongum gecen 27 idi buay 25 olmalıyım hala olmadım parmak test yaptim dr eldivenini taktim yuvarlak birseye deyiyor parmagima geçen hafta günüm le alakasiz sancilandm 2.3 damla kan geldi bitti o yerleşme kanamasimiydi off kan testi yapabilecek yerde değilim eczane test leri de günüm 10.15 gün geçmeden benim çıkmazki karbonat kopuryor camasirsuyu kopurmuyor başka hadi bu gece cama da işiim o ne olcak baska ne var okadar ki hiçbir belirti yok olsada psikolojik gibi
canım hamile misin

Canım ateş ölçme yöntemi kadınlar kulübü nde veson adlı bi bayanin sayfasi var girerseniz yardımcı oluyor adet olduğun gün sabahi dil altindan ölçüyorsun ates 12.13.gun düşüs yapıpbirden yükleniyor ve oyle devam eder adet gününe kadar yükselir ve hiç düşmezse hamilemiyim dersin ama düşüş olursa adet sabahiki ateşi gördüğün sabah adet olursun 1.2not al takıldığında notlara bakıyorsun malum bebek planı pisikolojik olarak her degisikligi hissettiriyor ki ben ilaç fedavisi gördüğüm halde bu ateş yöntemi hep tuttu dr a da sordum oda onayladı

O sayfayı nerden bulabiliriz link atar misin
Canım ateş ölçme yöntemi kadınlar kulübü nde veson adlı bi bayanin sayfasi var girerseniz yardımcı oluyor adet olduğun gün sabahi dil altindan ölçüyorsun ates 12.13.gun düşüs yapıpbirden yükleniyor ve oyle devam eder adet gününe kadar yükselir ve hiç düşmezse hamilemiyim dersin ama düşüş olursa adet sabahiki ateşi gördüğün sabah adet olursun 1.2not al takıldığında notlara bakıyorsun malum bebek planı pisikolojik olarak her degisikligi hissettiriyor ki ben ilaç fedavisi gördüğüm halde bu ateş yöntemi hep tuttu dr a da sordum oda onayladı

Slm kızlar uzun zamandır takip ediyorum forumu.bu elle muayeneyi bende demedim.ama bugün adetime 7 gün var ve 15 gundr hergun muayene ediyorum.bugün garip bisy oldu.vajina girişinde daralma var rahim girişine bile ulasamadm. Sizce o daralma neden olmuştur bugün gebelikte oluyor mu bu daha 7 gün var adete bekliyorum heyecanla.

O konuda bi bilgim yok ama ananem şöyle birşey söyledi eskiden adet gecikince gece yatmadan önce vajina girişine sarımsak kkoyarlarmış ertesi sabah koku ağızdan geliyorsa hamile değil koku gelmiyorsa hamile derlermiş belki koku gelmeme sebebi senin bahsettiğim durum olabilir

X