Elle, Parmakla hamilelik testi

Kizlar bende her ay deniyordum giriste simdide bende yuvarlak sertlik var ama devaminda mesela parmak girdiginde bi kuyuya inmis gibi oluyorsa hamilelik yani bende boyleydi.simdide vajinal hap kullandigim icin en derine koymak lazim anlayacaginiz en derine inemiyorum​

Birşey sorcam şimdi denedim :))))) af buyurun ilerde yuvarlak ve yumuşak birşey var bu ne peki?

Him guzel soru:)).valla ben hamile kalmadan once korka korka bakardim ama nasil desem parmagin tam girecek parmaginin ucuna biseyler degiyorsa adet ola bilirsin mesajidir ama pek guvenme baksana bi arkadas girisde yuvarlak hiss etmis adet gormus..insallah hamişsin

İnşallah oyleyim de zor bu adetin habercisi bence :)))

Canim merhaba allahim anali babali buyutsun yavrunu ben sormak istedigim limon testi nasil oluyor aydinlatirsan sevinirim cvp verirsen sevinirim ama uzun zaman olmus insallah yazimi gorursun

CANIM MERHABA AFEDERSIN BUGUN ADET GUNUM AZ ONCE BENDE DENEDIM GIRISTE YUVARLAK SEMSERT BISEY HISSETTIM SONRA ILERLETTIKCE PARMAGIMIN UCUNA YINE NE SERT NE YUMUSAK BISEY GELDİ SENİNDE BÖYLE Mİ OLMUŞTU?

CANIM MERHABA AFEDERSIN BUGUN ADET GUNUM AZ ONCE BENDE DENEDIM GIRISTE YUVARLAK SEMSERT BISEY HISSETTIM SONRA ILERLETTIKCE PARMAGIMIN UCUNA YINE NE SERT NE YUMUSAK BISEY GELDİ SENİNDE BÖYLE Mİ OLMUŞTU?
Canim benim giriste simdide var ama hamileyim ...ama devaminda hicbisey yok

Canim benim giriste simdide var ama hamileyim ...ama devaminda hicbisey yok
CANIM SELAM DÜN BEN ELLE KONTROL ETTİKTEN SONRA ÇOK AZ LEKE GELDİ Bİ DAHA GELMEDİ ARADA AKINTIMDA PEMBELIK OLUYO O KADAR BUGÜN 2. GÜNÜM NORMALDE ELLE KONTROLÜN BİR ZARARI VAR MI SENCE ZARAR VERMİŞ OLABİLİR MİYİM?

kızlar hiçbirşekilde kendiniz bişey sokmayın oraya bebeğin düşeceği varsa düşer. en hassas dönemi eğer bebk varsa yapmayın lütfen

kızlar hiçbirşekilde kendiniz bişey sokmayın oraya bebeğin düşeceği varsa düşer. en hassas dönemi eğer bebk varsa yapmayın lütfen
BİRAZ PİŞMAN OLDUM ZATEN DÜN AKŞAMA KADAR BİŞEY YOKTU KONTROL ETTİKTEN 1 SAAT SONRA LEKE GELDİ ACABA TAHRİŞMİ ETTİM

BİRAZ PİŞMAN OLDUM ZATEN DÜN AKŞAMA KADAR BİŞEY YOKTU KONTROL ETTİKTEN 1 SAAT SONRA LEKE GELDİ ACABA TAHRİŞMİ ETTİM
tahriş etmiş olabilirsin bolgeni kotu bişeyy olsaydı tek damlayla kalmazdı için rahat olsun yine de adet günün geldiyse gidip bir kan testi yaptır bence için rahat olsun

tahriş etmiş olabilirsin bolgeni kotu bişeyy olsaydı tek damlayla kalmazdı için rahat olsun yine de adet günün geldiyse gidip bir kan testi yaptır bence için rahat olsun
BUGÜN 2. GÜN CANIM O KADAR BIKTIM Kİ TEST YAPMAKTAN 3 DÜŞÜĞÜM VAR BENİM VE 3ÜNDEDE BÖYLE LEKELENMELERİM OLDU KİMYASAL OLCAKSADA ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM KENDİ KENDİNE DÜŞSÜN KADIN OLMAK ÇOK ZOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…