Elle, Parmakla hamilelik testi

Yok arkadasim ondan dolayi degildir lekelenmen...iki sebebi olabilir benim gozlemledigim ya yerlesme lekelenmesi ya da adet olursun...ona bakarsaniz bende de iki dusugum oldu kanama gelince acillerde bakmak icin kullandiklari alet bi sorun olurdu...rahim boslugunda sonucda yapilan islemler rahmin icine bebegin bolgesine girmiyor ki ve ilk cocugumda iliskide bilene rejim yapmamisdik olsa o zaman olurdu 13 yasinda simdi oglum..

Bir parmak girmesiyle bebege biseycik olmaz zaten Allah o bebegi oyle guzel koruyor ki..ama seninki sanirim ya adet yada yerlesme kanamasi..insallah Allah tez zamanda duani kabul eder..hayirlisi olsun

AMİN HALA GELEN GİDEN YOK SİLDİKÇE PEMBE AKINTI VAR SADECE ODA Bİ VAR Bİ YOK YARINA KADAR BÖYLE DEVAM EDERSE DOKTORA GİDİCEM ZATEN 3. GÜN OLCAK YARIN

KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ

Eklentiler

• image (4).jpeg
    21,4 KB · Görüntüleme: 937
KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
Arkadasim ben bakdimda resimde gorundugu kadari ile iyice bakinca hafif var gibi ama sanirim idralini cok damlatmissin ondan pek secemedim ben...

Merhaba arkadaşlar ben 15 şubatta adet olma günüm yaklaşık 4 gündür koyu kahve az akıntım geliyor ilişkiden sonra banyo yaparken parmağımı soktuğumda balon gibi yumuşak bişi hissettim önceden hiç böyle bişey olmuyordu hamilemiyim dersiniz?

Selam arkadaslar bende bu yontemi ogrendigimden beri her ay yapiyorum malesef hicccc yaniltmadi.
Soyle soyliyeyim hamilelik varsa elmize deyen rahim alt dudagimiza dokunur gibi yumusacik oluyor ama adet olucaksak burun ucuna dokunur gibi sert oluyor benim adet gunume 3 gun kaldi vede bu ayda olmadi buyuk ihtimal yine rahim cok sert bide ovulasyon gunlerindede yumusacik oluyor rahim.

Adetimin gectigi ilk gunleri denedim baya sert yumurta gibi bisey geldi elime simdi 10 gun gecti adetim bugun denedim o sertlik kuculmus ve yumusamisti anlamadim gitti

Bende iki aydir deniyorum hep sert geliyodu bu ay yumusak ama adetimi 6 gun gecince test yaptım negatifti bgn 7.gun ve hala adet olmadım

Bende iki aydir deniyorum hep sert geliyodu bu ay yumusak ama adetimi 6 gun gecince test yaptım negatifti bgn 7.gun ve hala adet olmadım
Ayni durumdayiz canim benimde oyle testler negatif ama adette olmuyorum iki kere test yaptim bende negatid cikti biraktim simdi 10 gun oldu

Ayni durumdayiz canim benimde oyle testler negatif ama adette olmuyorum iki kere test yaptim bende negatid cikti biraktim simdi 10 gun oldu
Ben bide adet gunu acik kahve bi leke yasadim ertesi gun oeceteye beyaz akintiyla karisik iki damla kan geldi ayni sekilde test yaptığım gunde minik iki damla kan geldi boyle ip gibi

Kac gun gecince test yaptin bide
Birini 4 birini 6 gun gecmisken yaptim iki gun oncede kan verdim hepside negatif doktor adet olmazsan 10 gun sonra gene test yapalim dedi cikmayabiliyo bazen dedi dunden beride hafif adet olucakmisim gibi agrilarim var bekliyorum simdi

Olabilir canim hamilelik belirtileriyle adet belirtisi ayni oluyomus zaten benimde yeni basladi bakalim bekliyorum ne bebek geliyo ne adet gec yumurtlama falan olduysa eger adetten bi kac gun once falanda hamilelik olduysa adet gecikince idrardada kandada cikmayabiliyomus bir hafta daha bekleyip gene test yapicam olmazsa bi kadin dogum doktoruna gorunucem cunku cok duzenliydi benim adetlerim ne oldu anlamadim

Umut oldun bana canim ya ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandim ben ayun 6sinda cift cizgi cikti 7sinde siliklesti sonra bikac kere daha yaptim test ikinci cizgi hic cikmiyodu son testimi adete 4 gun kala 16 subatta yaptim ikinci çizgi silik bi sekilde cikti acaba o zamanlar yinemi yunurtladim

Canim ovulasyon testleri hakkinda bi bilgim yok ama gec yumurtlamada olabilir yada gec dollenme olabiliyomus hormonlar idrara gec geciyomus ne mucizeler duyuyoruz hersey olabilir umudunu kesme adet olmazsan bir hafta sonra falan gene tekrar test yap olmazsa bide kanda baktirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…