Arkadasim ben bakdimda resimde gorundugu kadari ile iyice bakinca hafif var gibi ama sanirim idralini cok damlatmissin ondan pek secemedim ben...KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
Cok damlatmadan cok net gorunmus olmaz..5-6damla yeterli arkadasim..idrar rengi ile karisdigi icin daha net cikmamis..suan durumun nedir hala hastalanmadin mi..BU NASİL
Bende iki aydir deniyorum hep sert geliyodu bu ay yumusak ama adetimi 6 gun gecince test yaptım negatifti bgn 7.gun ve hala adet olmadımSelam arkadaslar bende bu yontemi ogrendigimden beri her ay yapiyorum malesef hicccc yaniltmadi.
Soyle soyliyeyim hamilelik varsa elmize deyen rahim alt dudagimiza dokunur gibi yumusacik oluyor ama adet olucaksak burun ucuna dokunur gibi sert oluyor benim adet gunume 3 gun kaldi vede bu ayda olmadi buyuk ihtimal yine rahim cok sert bide ovulasyon gunlerindede yumusacik oluyor rahim.
Ayni durumdayiz canim benimde oyle testler negatif ama adette olmuyorum iki kere test yaptim bende negatid cikti biraktim simdi 10 gun olduBende iki aydir deniyorum hep sert geliyodu bu ay yumusak ama adetimi 6 gun gecince test yaptım negatifti bgn 7.gun ve hala adet olmadım
Ben bide adet gunu acik kahve bi leke yasadim ertesi gun oeceteye beyaz akintiyla karisik iki damla kan geldi ayni sekilde test yaptığım gunde minik iki damla kan geldi boyle ip gibiAyni durumdayiz canim benimde oyle testler negatif ama adette olmuyorum iki kere test yaptim bende negatid cikti biraktim simdi 10 gun oldu
Kac gun gecince test yaptin bideAyni durumdayiz canim benimde oyle testler negatif ama adette olmuyorum iki kere test yaptim bende negatid cikti biraktim simdi 10 gun oldu
Birini 4 birini 6 gun gecmisken yaptim iki gun oncede kan verdim hepside negatif doktor adet olmazsan 10 gun sonra gene test yapalim dedi cikmayabiliyo bazen dedi dunden beride hafif adet olucakmisim gibi agrilarim var bekliyorum simdiKac gun gecince test yaptin bide
Birini 4 birini 6 gun gecmisken yaptim iki gun oncede kan verdim hepside negatif doktor adet olmazsan 10 gun sonra gene test yapalim dedi cikmayabiliyo bazen dedi dunden beride hafif adet olucakmisim gibi agrilarim var bekliyorum simdi[/QUOTE
Himm ben kan testi yaptirmadim bekliyorum hala bnm bir haftadir adet olacak gibi agrilarim var ama olmuyoBirini 4 birini 6 gun gecmisken yaptim iki gun oncede kan verdim hepside negatif doktor adet olmazsan 10 gun sonra gene test yapalim dedi cikmayabiliyo bazen dedi dunden beride hafif adet olucakmisim gibi agrilarim var bekliyorum simdi
Umut oldun bana canim ya ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandim ben ayun 6sinda cift cizgi cikti 7sinde siliklesti sonra bikac kere daha yaptim test ikinci cizgi hic cikmiyodu son testimi adete 4 gun kala 16 subatta yaptim ikinci çizgi silik bi sekilde cikti acaba o zamanlar yinemi yunurtladimOlabilir canim hamilelik belirtileriyle adet belirtisi ayni oluyomus zaten benimde yeni basladi bakalim bekliyorum ne bebek geliyo ne adet gec yumurtlama falan olduysa eger adetten bi kac gun once falanda hamilelik olduysa adet gecikince idrardada kandada cikmayabiliyomus bir hafta daha bekleyip gene test yapicam olmazsa bi kadin dogum doktoruna gorunucem cunku cok duzenliydi benim adetlerim ne oldu anlamadim
Canim ovulasyon testleri hakkinda bi bilgim yok ama gec yumurtlamada olabilir yada gec dollenme olabiliyomus hormonlar idrara gec geciyomus ne mucizeler duyuyoruz hersey olabilir umudunu kesme adet olmazsan bir hafta sonra falan gene tekrar test yap olmazsa bide kanda baktirirsinUmut oldun bana canim ya ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandim ben ayun 6sinda cift cizgi cikti 7sinde siliklesti sonra bikac kere daha yaptim test ikinci cizgi hic cikmiyodu son testimi adete 4 gun kala 16 subatta yaptim ikinci çizgi silik bi sekilde cikti acaba o zamanlar yinemi yunurtladim