Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Kızlar bu bisikletlerde dikey eliptik yatay ayrımları neye göre oluyor bi anlatır mısınız. Bisiklet düşünüyorum ama hangisi iyi hangisi tırt bilemedim. Almışken iyi bişey alıyım diyorum. Bi de cidden işe yarıyo mu.

sen baya diyet yapıyorsun işte hadi sağlıklı beslenme diyelim anlaşalım ben de senin gibi...sadece pek düzen kuramadım bi öyle bi böyle gidip geliyordum, yani senin anlattıklarını yaparsam diyetteyim diyorum
6 kilo kadar verdin ya merak etmiştim sadece spor mu diye, değilmiş, zaten beslenmene dikkat etmeden yani hamur işi abur cubur yiyerek zaten kolay kolay gitmezdi kilo.

Reactions: s u
benim zaafım ekmek hamur işine karşı, pazar gününden beri bunlara dikkat ediyorum ama bu sefer de geç saate kalıyor yediklerim. ve o yüzden kilom çok etkilenmiyor. kesinlikle akşam yemeğini hafif tutmak geç saatte yememek bende de çok etkili oluyor

ben bugn zorla 35 dk. yapabildim sporumu. hem yapması hem de vakit bulmak zor oluyor bana. sabah 5te kalkıp yaptım artık

evet canım..tabi dikkat ediyorum.

mesela şu anda mercimekli köfte yapıyorum öğlene.marulu ve yeşilliği bol yiycem,köfteyi az .... yani bu şekilde ayarlıyorum.

en etkilisi eliptik bisiklet. dikey veya yatay bisiklet oturduğun yerde pedal çevirme hareketi yaptırıyor sadece bacakları çalıştırıyor, bacağın veya kalçanın farklı bölgesi için yataya ihtiyaç oluyor. ama eliptik bisiklet kollar dahil bütün bedeni çalıştırıyor, bacak,karın hepsi...ilginçtir belki 1 yıldır göbeğim 97 cm bu sabah 95 ölçtüm, yanlış mı ölçtüm bilmiyorum, 4 günde spordan bu kadar etkileniyorsa heeeeer gün yaparım ben sporumu

ben de en büyük zaafım ekmektir.bayılırım ekmeğe.en çok zor olan ekmek kısmıydı ama midem terbiye oldu.
etkili 35 dakika bile yeter canım.

abovvv sabah 5..

evet canım..tabi dikkat ediyorum.

mesela şu anda mercimekli köfte yapıyorum öğlene.marulu ve yeşilliği bol yiycem,köfteyi az .... yani bu şekilde ayarlıyorum.
ayyyy ya bu öğle yemeği öncesi söylenir mi şimdiiii

haa bi de bu arada eşim baskülümün kenarına bastı yanlışlıkla ve bozuldu.çok sinirliyim çooooooooook

35 dk eliptik az oldu gibi geliyordu (senin sporun yanında ), öğle arasında 45 dk. yürüyüşümü ytaptım oldu bitti gitti

şimdi yemeğimi yedim.1- 1,5 saat sindirmeyi bekleycem.bu arada mutfağı toparlayacam.sonra spora başlarım.....

haaaa hep şunu soracağım unutuyorum.

spor yaptığım zamanlar idrarımın üstünde yağ var sanki.böyle pul pul.acaba idrarla yağ mı atıyorum...fikri olan var mı..

Merhaba, ben de eliptik bisklet almayı düşünüyorum. yardımcı olabilir misiniz? sessiz sağlam az yer kaplayacak...
Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, ben de eliptik bisklet almayı düşünüyorum. yardımcı olabilir misiniz? sessiz sağlam az yer kaplayacak...
Önerilerinizi bekliyorum.

canım manyetik olanlar daha sessiz..ama ben mağazaya gittiğimde manyetik olanın oturma yeri yoktu ayakta yapıyosun o yüzden almadım.

benim aldığım biraz ses yapıyor ama evim müstakil sorun olmuyor..haa yağlarsam belki sesi de kesilir de ama sorun olmuyor.

ilk aldığımda bazı vidaları gevşedi.eşim tamir etti her yerini sağlama aldı ...şimdi çok iyi.

benimki mekanik ,kemerli ama yetiyor..

manyetikler 2 kat daha pahalıydı.

marka vermek sanırım yasak...

ama googleye yazarsan hep o marka çıkıyor.ben de araştırıp aldım.baş harfi v olan

Benim popomda biraz selülit kaldı onu squatla halletmeyi düşünüyorum ama bisiklet de fena olmaz sanki. hem sadece popo değil bel,bacak ve karını da çalıştırır diye düşünüyorum ama sadece düşüncede : D

haaaa hep şunu soracağım unutuyorum.

spor yaptığım zamanlar idrarımın üstünde yağ var sanki.böyle pul pul.acaba idrarla yağ mı atıyorum...fikri olan var mı..
ama yağın sindirilmiş yanmış hali bildiğimiz yağa benzememez deniyoridrarda yağ attığını görmek için labratuar gibi göz olması lazım ama üzülme o kadar spor ve sağlıklı beslenmeye yağ yakmaktan başka ihtimal yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…