Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

hoşbulduk canım. daha öncede sürüyodum ben ara ara o yüzden hamlamam diye öyle başladım sıkılmasam 1 saat sürerim tek seferde ama sıkılıyorum. inşallah istikrarlı bi şekilde devam ederim. seni de tebrik ediyorum :) kaç kilo verdin 21 günde ? bu arada ben 65 kiloyum

Reactions: s u

ben 2.5 - 3 kilo gitmiş görünüyor ama tokken değişiyor.
AMA şunu unutma gerçi önceden spor yaptıysan bilirsin,spor yaparken yaptığın esnada kilo vermiyosun hatta daha da ağır gelebilirsin baskülde.
fakat 1 ay sonra bi bakıyosun hoop 4 kilo gitmiş 5 kilo gitmiş.ben böyle oldum şaşırdım anlayamadım neden diye.sonra araştırdım.yağlar erirken kaslar güçleniyormuş ve kaslar spor yaparken su tutuyormuş.bu yüzden öyle.
ve aynaya bakıyosun incesin ama tartıda ağır...çünkü aynı ağırlıktaki kas ve yağ da yağ kasın 3 katı büyüklükte hacmi vvar.

hatta bir yazı okudum.kadın diyor ki diyet ve spora başladım.1 hafta sonra diyetisyene gittim beni tarttı 100 gram fazla geldim.neden demiş.doktor yağoranını da ölçmüş 300 gram yaş kaybı varmış.yani aslında yağ yakıyorsun.spor vücutta ödem yaptığı ve kaslar su tuttuğu için ağır gözüyoruz.
yani bu seni yanıltması asla bırakma devam et sonunda birden düşüyor kilo.

çok yazdım ama

evet çok doğru söyledin bunu duymuştum. bi de spordan önce ve sonra maden suyu içmek çok faydalıymış vücuttaki su kaybını önlüyomuş yeni öğrendim bende faydalı bi bilgi :) bildiklerimizi paylaşırsak çok rahat ve sağlıklı kilo veririz diye düşünüyorum

Akşam 6'dan sonra yememek mi ? YEMEMEK ?
Hohhh ! Birde ölü diyeti yapın tam olsun. Spor yaparken yemenizden içmenizden kesilmeyin. Kilo verecekseniz yiyeceksiniz. Kilo alacaksanız yiyeceksiniz. Kısacası hepsi yemekten geçer. Şu kilo olayı sağlığınızdan çok mu önemli ?

O mide guruldadığında bayılma noktasına gelince ne yapacaksanız ? İlk olarak çok yanlış. Ben cardıo ile kilo verdiğim zamanlar akşam yerdim. Ama hep sağlıklı. Mesela kuruyemiş veya ufak meyve veya yeşillikler. Sağlıklı yiyerek öğünlerimi düzenledim. Yeyin, beslenin ama sağlıklı gıdalar ile. Kilo vereceksiniz diye karbonhidrattan kesilmeyin. Ve unutmayın ki size enerjiyi karbonhidrat verir. Spora başlamadan 1 küçük bitter çikolata alın. Kan şekerinizi dengelesin. Ve aç karnınıza spor asla yapmayın. Ben bayıldığım günleri bilirim. Proteinli kavaltılarımdan 1 saat sonra spora başlardım. Özellikle de suyu spor esnasında çok tükettim. Ayçiçek sıvıyağ margarin yerine tereyağ ve zeytinyağı tükettim. Yani kısaca yiyeceklerin hep sağlıklısı. 3 ana 3 ara öğün tüketeceksiniz. Özellikle de mideniz için sağlığınız için o mide acıktıgında atacaksınız ağzınıza yoksa sağlık açısından boş bırakıp daynmak bayılmalara tansiyonlara sebep olur.

evet yemeden olmaz.halim kalmaz zaten.

aynen ben de sağlıklı ,doğal,organik şeyler yiyorum.

siz kaç kilo verdiniz ne kadar sürede.bilinçli biri olduğunuzu hissettim o yüzden soruyorum.
kardiyo nedir ?

evet yemeden olmaz.halim kalmaz zaten.

aynen ben de sağlıklı ,doğal,organik şeyler yiyorum.

siz kaç kilo verdiniz ne kadar sürede.bilinçli biri olduğunuzu hissettim o yüzden soruyorum.
kardiyo nedir ?
Ben oldum olası spor yapan biriyimdir. Anne baba sağ olsun aşıladılar. İşte bazen olur insanların bunalım stres günleri 1 yıl kilo aldım. 45'ten 60 oldum. Geceleri öküz gibi ye iç yat. Sonra ne olduysa deli gibi sporla geçen sene 3 ay içinde cardıo ile 50 oldum. Yağları yaktım. Vücut bir baktım sarkmış. Sonra sıkılaşma egzersizlerine başladım. Yaza fit gibiydim eski halime döndüm. Yememden içmemden kesilmedim. Bir gün bilinçsizliğime denk geldi yemeyeceğim akşam geceleri tutacagım dedim. Tutuş o tutuş gece sabaha kadar kusmuştum afedersiniz. Çünkü 1 yıl içinde midem o kadar çok alışmış ki gece yemeye alışmak zor oldu. Sonra dediğim gibi ufak tefek meyveler yeşillikler veya kuru yemişle bastırmaya çalıştım öğünlerimi düzenledim.
Sabah kahvaltısı
Öğle Yemeği
Akşam yemeği

Sonra birde ne göreyim gece canım bir şey istemiyor. Midem ağlamıyor yaramazlık yapmıyor. O gün bugündür herkese demişimdir yemenizden kesilmeyin diye. Cardıo yağ yakımına girer Koşu bandı, yürüyüş, koşu, eliptik bisiklet zumba vs..

çok kilolu değilsiniz yani hiç öyle çok çok kilolu olmamışsınız.
ama iştahınız çok buna şaşırdım.
45 ler 50 ler bu kadar iştahlı olabiliyor demek ki.
ben de hep şişkolar iştahlı sanardım :)
bilincinize ve azminize hayran kaldım.
inşallah ben de 55 olmak istiyorum.

45'ten 60 olmak bana çok geldi. Çünkü hayatım boyunca kilo sorunum olmadı ve fit idim. 60 bildiğin şişmandım. İştahımı saymıyorum bile ağladığım günleri bilirdim saniye başı yerdim. Şimdi ise hiçbir şey canım istemiyor.
Sizin kilo kaç şu an ?

Kizlar bu hafta ben cok yoğunum

pardon da bu üslup nedir? Siz ne vasıfla burada bize bu üslup la konuşuyorsunuz?valla arkadaslar uyan uyar uymayan kendi bilir her konu da çıkıyo boyle bi densiz.benim ailem bol miktarda saglikci ve sporcu barindiriyor.bizzat kendi annem ve babam milli sporcusudur.bizzat benim 2010 da ankara da fitness ta 2.lik derecem vardır. Bunlardan bahsetmek cok gereksiz burda motive olmaua çalışıyoruz böyle belli bir dayanagi olmayan yorumlarınızı lutfen benim basligimdan baska bir yerde paylaşın.siz nasil bir diyet uygulayip bayildiniz bilmiyorum.biz gun icinde kismiyoruz gunde 2 lt den fazla su tuketiyoruz.6dan sonra acikirsak direk yemek yemiyoruz elma gibi yogurt gibi urunlerle gecistiriyoruz.biraz da saygılı bir üslup tavsiye ederim.insanlar sizin gibi insanlari ciddiye alip sekerle tansiyonla ugrasiyolar sonra.bol sans.

ben 84 kilo ile başladım.21 gün oldu şu an 82.5- 82- 81 açlık tokluğa göre değişiyor.
ama bu defa kararlıyım ve sabırlıyım.az da versem devam edeceğim inşallah.
hadefi 55 koydum ama 60 da olur.ama hedefi yüksek tıtayım.
boyum1.63

ben 84 le başladım şu an 82-82,5 tokluk açlığa göre değişiyor.
boyum 1.63

imla kurallarından haberdar olmanızı dilerim. Ama şaşırmıyorum artık biz türkler olarak nokta (.) trip ve aşırı kızgınlık olarak adlandırırsınız. Yazım şeklimi okurken beyninizde bağırma sesleri yankılanmış belli ki noktalama işaretleri sağ olsun.

''Pardon da bu uslüp nedir??'' diyerek haybe uslüp'ü siz sergiliyorsunuz. Profesyonel sporcular ''DİYET'' uygulamaz. Diyet yerine ''Sağlıklı besleniyorum.'' demeyi öğrenin. Mesajım buydu. Yani siz sporcuyum diye burada bas bas bağırıyorsunuz, bilgilerden bir haberdar değilsiniz ki konuşma tarzınızda kültür birikiminizi ele veriyor.

Ha son olarak istediğim soruya, topiğe yorum yapma hakkım vardır. Buna karışamazsınız. Ben düşüncelerimi güzel bir dille dile getiriyorsam, eleştirel bir dille yazıyorsam topiği açıyor musunuz ?
Açan kişi her şeye açık olmalı. Saygı duymayı öğrenmeli. Böyle sağa sola fos şekilde tarz sergilemenin bir manası yok.

Lütfen kıtıpiyos davranışlarınızı kendinize saklayınız. İyi geceler.

bir de kızlar ben kaslıyım.bu boya bu kiloya rağmen yağ yığını fos değilim.kimse inanmıyordu 84 olduğuma.
ben de bu kaslarımı sporla avantaja dönüştürmeye karar verdim.
arkadaşlarım var benim tartıda tarttım biri 77 diğeri 79 ama benden daha kilolu duruyorlar.onlar da inanamıyor tartıdaki ağırlığıma.

ha bir de ben sigara kullanıyorum.spor yapınca ciğerlerim de acayip temizleniyor ve rahatlıyor.çok güzel nefes alıyorum.
ama sigara içenler spor yaparken çok dikkatli olmalı.yavaş yavaş açaca hem ciğer hem kasları..

madem yemek yemeyi seviyorum ben de sporla veririm kilolarımı.bugün eşimle dışarı çıktık hafta sonu diye.her şey yedim valla bir tek içecekte su dışında bir şey içmedim diyetteyim diye

ama eve gelince 20 dakika fazladan yaptım sporumu.yani 2 saat artı 20 dakika.yoksa vicdan azabı çekiyorum

Ya kusu
Ya kusura bakmayin da buraya gelip ukala ukala ben şöyle de biliyorum boylede biliyorum yazmaak cok komik ayrica usluptan kastim 'oha ölün baree' yazmaniz gibi leş sokak jargonunda cok bilmis bir ifadeyle bana noktaalama isaretlerini anlatmanız da belli ki bütün gun evde oturup saga sola oha yaziyosunuz sonra insanlarin sizin soylediklerinizi dogru kabul etmesini etmedikleri ve üslupla alakali bi eleştiri yaptiklari zaman dislerinizi tirnaklarinizi çıkarıyorsunuz.cunku siz de farkindasiniz yaptığınz şeyin ucuzlugunun.ben telefondan baglaniyorum suan yurtdisinda olduğum için dolayisiyla noktalama isaretlerine cok ozen göstermiyorum.biz Türkler diye bir genellemeye girmissiniz.oncelikle genellemeler mutlak yanlislardir.bunu bilmenizi isterim.kendi milletini sürekli yerin dibine sokan baska da bir millet görmedim zaten.ben bu konunun ergen yorumlarla dolmasini istemedim konunun başında da özellikle belirttim spor yapacak olan gelsin burda laf kalabalıgi olmasin diye ama siz onu da okumamamissiniz zaten.rica ediyorum konumu terkedin.benim sizin gibilere harcayacak ne vaktim ne enerjim var.burada ilkokul agzıyla ben daha cok biliyoum kıvamında ki yorumunuzu gidin başka konularda yayınlayın.Gerçekten korkunç bir üslup olağanüstü bir saygısızlık yazık yani.Belli ki yaşça da benden büyüksünüz.Burda kimin ne oldugunu bilmeden gelişine yazıyosunuz.İnşallah gerçek hayatta karsılasırız da o zaman 2 üniversite mezunu sporcu bir aileden gelen uzun zaman spor yapmış sonrasında bırakmak durumunda kalmış bir insanla konusma serefine nail olursunuz.Anlaşılan o ki hiç karsınıza cıkmamış zira kelime seçimleriniz de kullandıgınız sokak ağzı, ifade yoksunlugu bu noksanlığınızı layıkıyla ele veriyor.Rica ediyorum terkedin konu mu abuk sabuk fikirlerle kimsenin kafasnı karıstırmayın.Dikkat çekmeye çalışıyorsunuz farkındayım.Toplum sizi hep ezmiş hep aşağılamış hiç kendinizi aşamamışsınız.Sanattan edebiyattan felsefeden hep 0 almışsınız o yüzden hem topluma hem insanlara kininiz bir sorun çıkarma çabaniz dikkat çekme arzunuz fazlasıyla mevcut.Bu başlıkta olmaz o şimdi o iğrenç sokak jargonunuzu da alıp gidin burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…