ay pedallara çıkan ikizleri yerim kanım kaynadı
sadece diyetle verilen kilolar çabuk alınıyor.çünkü diyet yağ hücrelerini küçültüyor spor ise parçalıyor.sporla verilen kilo çok zor geri alınıyor.
ben de geçmiş günlerde hep ya diyet yaptım usandım ya da sadece spor yapıp yemeye devam ettim.geçen yıl sadece spor yaparak verdiğim 4 kiloyu 1 yıl boyunca ancak almışım diyetsiz olmasına rağmen.ilk defa bu kadar kararlıyım.
özel bir diyet yapmıyorum çünkü yemek yapmayı zaten sevmiyorum.bir de evdekilere ayrı yemek kendime ayrı diyet yemek yapmaktan usanıyorum.
ama yıllardır hep diyetle ilgili konuları araştırdığım için ne yapacağımı biliyorum kendimce.bir de her diyet programı her eve uymuyor.yani listedekileri uygulayamıyorsam ben de evime ve mutfağıma uygun yaparım dedim.mesela akşam yemeğine somon balığı diyor.bulamadığım oluyor.ben de tavuk yerim ton balık yerim.
kahvaltımı kral gibi yapıyorum ki en sevdiğim öğündür kahvaltı.ekmek yiyceksem kepek ama ona bie gerek kalmıyor doyuyorum çünkü.haşlama yumurta ,peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşi ne varsa zaten yetiyor.
öğlen de ne pişirdiysem ekmeksiz ,az ve ve salatası ya da cacığı bol olan bir yemek yiyorum.
3,5-4 gibi 1 saat sporumu yapıyorum.duş alıp dinleniyorum.1 saat bir şey almıyorum ağzıma.akşam yemeğini kestim 1 mayıstan itibaren.süt içiyorum,meyve yiyorum,ton balık salata,salatalık ,domates,kuruyemiş ...
yani atıştırır gibi yiyorum bunları.ama sütümü içiyorum kaslarım için.
bir de öğlenleri tavuk haşlıyorum kendime spordan önce güç versin diye.yani yine kaslarım içim.
sabah uyanır uyanmaz da bir kavanozum var 2 bardak su alıyor içine 1 limonu sıkıp hafif ılık su içiyorum.