Canim gelişmeleri yaz valla bende süreyi arttırmaya çalışıyorum senden güç bulurum bende :)eliptik bisiklet almadan çok araştırdım.benim üs bilgem ve göğüslerim büyük.üst bölgemi çalıştırmam gerekiyordu .koşu bandı beni çok yoruyordu.tüm ağırlığı bacaklarıma yüklüyordu ki benim bacaklarım vücuduma göre çok ince.
tahminim de doğru çıktı.eliptik bisiklet daha az yorarak daha fazla yağ yaktırıyor bunu farkettim çok sevindim.pişman olmaktan korkmuştum.
Ben cuma cumartesi gezmelerden hiçbir şey yapamadım. Perşembe başlamıştım zaten :)
Bugün gittim spor salonuna normalde. 15 dk koşu bandı. 30 dk eliptik bisikletteydim. Level 5 te sabit gittim. Sonra 15 dk da kondisyon bisikletine yavaş yavaş dinlenerek bindim nabzımı yavaşlattm :)
Yarın iş çıkışı yapabilcek miyim acaba :)
Valla bende haftasonu yorgunlugu bişey yapamadim ama şimdi başlycam valla azda olsa biraz yapym vicdan azabi cekiyorum yaş pasta yedim bugünYaparsın bacim yarin durmak yok halledicez bu işi birakma kendini
Ben 5 haftadır spor yapıyorum kızlar ama gelin görünki 1 kilo dahi veremedim tartıda. Yalnız her hafta 1er santim tüm bölgelerden inceliyorum ölçümlerime göre. Kilom şuan zaten çok değil 53kiloyum ama tartıda göremeyince insan rahat edemiyor.
Benim programım salı,çarşamba,cuma güçlenme egzersizleri + 50dak kardiyo (eliptik) bir de pazar günü 1 saat pilates + yarım saat eliptik. Buna rağmen 1 kilo dahi verememek beni öldürüyor.
merabaaaa bende aranıza yarın katılacagım inşallahhh :) hedefim 10 kilo vermek . bende yeni üyeyim. inşallah amacıma ulaşırımmm :)Taze mi taze çıtır mı çıtır bir üyeyim.Uzuun zamandır siteyi inceliyordum bende katıldım sonunda bu kervana:)Neyse lafı uzatmayacagım son 2 yılda aşırı salmaktan kapı gibi 12 kilo aldım.Vermeye yeltendiğim her seferinde diyet psikolojisi sebebiyle daha da aldım.Denemediğim şey kalmadı diyebilirim gönül rahatlığıyla.Anladım ki bu iş sadece yemeden kısarak olmuyormuş.Bir süre trambolin denedim 1 ay her aksam zıpladm bana bıraktıgı tek şey ona harcadgm zaman kaybı oldu.Gerçekten cok fazla yorucu bir iş zaten onu yapabilmek.Bende bir arkadaşmn tavsiyesiyle eliptik bisiklet aldım york firmasından.1 haftada 5 gün 30dk süreyle buna biniyorum ve gün boyu ortalama 2lt nin üzerinde su içiyorum su sevmediğim için içine dilim limonda atıyorum.Ve çok enteresan bir şekilde 1haftada 1.5-2 kg vermiş gibi görünüyorum tartıda.(Üstelik hafta sonu biraz da abur cubur yedim aramızda kalsın bu :))Demem o ki ben bu işe kafayı taktım kızlar.Aslında benzer başlıklar buldum ama hiç biri güncel değil ve altlarında hep çerez yorumlar var yani herkes ben şu markamı alsam şu hızda mı binsem diye doldurmuş başlıkları buraya yazacak arkadaşlar nolur böyle şeyler yapmayın.Önemli olan hareket etmek su içmek ve akşam mümkün oldugunca az yemek hatta 6dan sonra hiç yememek.Bunları yaparım diyen varsa (benim 3 hafta içindeki hedefim 4.5-5 kilo vermek) beraber yapalım birbirmize destek olup motive edelim :) Evet zor olabilir ama imkansız değil :)
Arkadaslar bende katilmak istiyorum hatta bugun 30 dakika eliptik surdum 2.5 lt su ictim 50 tane de mekik cektim yediklerime de dikkat etmeye calisiyorum agustosa kadar en az 15 kilo vermem lazim. Destek olup gaza getirelim birbirimizi :)