- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
manyetik konusunda da ben bilgi vereyimMerhaba, ben de eliptik bisklet almayı düşünüyorum. yardımcı olabilir misiniz? sessiz sağlam az yer kaplayacak...
Önerilerinizi bekliyorum.
-az yer kaplamıyor,fotoğrafına bakınca öyle olacağını zannetmiştim ama neredeyse koşu bandı kadar bişey benimkisi.
şu alttaki yuvarlak kısmı küçük boy davul fırın kadar düşün yani
-manyetik olmayanların çok ses çıkarttığını biliyorum,arkadaşımınki uçak motoru gibi ses yapıyordu, evde koşu bandımı kullanamama sebeplerimden biri de buydu,o yüzden ses yapmayan bişey aradım. kesinlikle önceliğin ses yapmayan bişeyse manyetik eliptik bisiklet alabilirsin.
- fiyat 660 yeni aldım. mekaniklerin fiyatı 280 den başlıyor. okadar para veremem ses de çok önemli değil diyorsan mekanik bisiklet alabilirsin, sonuçta aynı işi yapıyor. Altına plastik med serince daha az ses gider alt kata ( sabah 5 te kullanmaya vakit bulabildiğim için iyi ki sessiz almışım diyorum)
-bir arkadaş da selülit için squat mı yapsam eliptik mi alsam demiş, sonuçta çoğu insan bu aletleri alıp kullanmıyor, son çare bunlar, açık havada yürüyüş evde egzersiz pilates squat vs. yapabilen kişiler için gerekisz bence...