Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Merhaba, ben de eliptik bisklet almayı düşünüyorum. yardımcı olabilir misiniz? sessiz sağlam az yer kaplayacak...
Önerilerinizi bekliyorum.
manyetik konusunda da ben bilgi vereyim:KK52:
-az yer kaplamıyor,fotoğrafına bakınca öyle olacağını zannetmiştim ama neredeyse koşu bandı kadar bişey benimkisi.

upload_2015-5-28_15-46-7.jpeg

şu alttaki yuvarlak kısmı küçük boy davul fırın kadar düşün yani:KK45:

-manyetik olmayanların çok ses çıkarttığını biliyorum,arkadaşımınki uçak motoru gibi ses yapıyordu, evde koşu bandımı kullanamama sebeplerimden biri de buydu,o yüzden ses yapmayan bişey aradım. kesinlikle önceliğin ses yapmayan bişeyse manyetik eliptik bisiklet alabilirsin.

- fiyat 660 yeni aldım. mekaniklerin fiyatı 280 den başlıyor. okadar para veremem ses de çok önemli değil diyorsan mekanik bisiklet alabilirsin, sonuçta aynı işi yapıyor. Altına plastik med serince daha az ses gider alt kata ( sabah 5 te kullanmaya vakit bulabildiğim için iyi ki sessiz almışım diyorum:KK48:)

-bir arkadaş da selülit için squat mı yapsam eliptik mi alsam demiş, sonuçta çoğu insan bu aletleri alıp kullanmıyor, son çare bunlar, açık havada yürüyüş evde egzersiz pilates squat vs. yapabilen kişiler için gerekisz bence...

manyetik konusunda da ben bilgi vereyim:KK52:
-az yer kaplamıyor,fotoğrafına bakınca öyle olacağını zannetmiştim ama neredeyse koşu bandı kadar bişey benimkisi.

Eki Görüntüle 1542343

şu alttaki yuvarlak kısmı küçük boy davul fırın kadar düşün yani:KK45:

-manyetik olmayanların çok ses çıkarttığını biliyorum,arkadaşımınki uçak motoru gibi ses yapıyordu, evde koşu bandımı kullanamama sebeplerimden biri de buydu,o yüzden ses yapmayan bişey aradım. kesinlikle önceliğin ses yapmayan bişeyse manyetik eliptik bisiklet alabilirsin.

- fiyat 660 yeni aldım. mekaniklerin fiyatı 280 den başlıyor. okadar para veremem ses de çok önemli değil diyorsan mekanik bisiklet alabilirsin, sonuçta aynı işi yapıyor. Altına plastik med serince daha az ses gider alt kata ( sabah 5 te kullanmaya vakit bulabildiğim için iyi ki sessiz almışım diyorum:KK48:)

-bir arkadaş da selülit için squat mı yapsam eliptik mi alsam demiş, sonuçta çoğu insan bu aletleri alıp kullanmıyor, son çare bunlar, açık havada yürüyüş evde egzersiz pilates squat vs. yapabilen kişiler için gerekisz bence...

teşekkür ederim bilgi için, manyetik düşünüyorum, ben geniş olacağıma onun yeri geniş olsun artık:)

canım manyetik olanlar daha sessiz..ama ben mağazaya gittiğimde manyetik olanın oturma yeri yoktu ayakta yapıyosun o yüzden almadım.

benim aldığım biraz ses yapıyor ama evim müstakil sorun olmuyor..haa yağlarsam belki sesi de kesilir de ama sorun olmuyor.

ilk aldığımda bazı vidaları gevşedi.eşim tamir etti her yerini sağlama aldı ...şimdi çok iyi.

benimki mekanik ,kemerli ama yetiyor..

manyetikler 2 kat daha pahalıydı.

marka vermek sanırım yasak...

ama googleye yazarsan hep o marka çıkıyor.ben de araştırıp aldım.baş harfi v olan :KK70:
teşekkür ederim, alırsam burdayım, o zamana kadar evde yürüyüş pilates:)

bu sabahki sporum 35 dk eliptik
1 dk hızlı-2 dk normal çok ağır geldi her 5 dk. bir 40 saniye kadar hızlı yapabiliyorum:KK49:
cumaları kilo bildirielim mi

geçen cuma:66,1
bu hafta:64,7
fark:1,4:KK71:

• Beğen
Reactions: s u
canım ben de hızlı da çok uzun yapamıyorum senin gibi.

30-40 saniye sonra kalbim çok hızlı çarpıyor dinlendiriyorum..

canım ben de hızlı da çok uzun yapamıyorum senin gibi.

30-40 saniye sonra kalbim çok hızlı çarpıyor dinlendiriyorum..
benim bacaklarım dayanmıyor ya, hızlı yapabilmek için kollarımdan daha fazla destek alıyorum kalbim hızlanıyor o ayrı, bir de o hıza yetşebilmek için (ayakta) hafif dizlerim kırık şekilde olunca basenler fena yanıyo:confused:

benim bacaklarım dayanmıyor ya, hızlı yapabilmek için kollarımdan daha fazla destek alıyorum kalbim hızlanıyor o ayrı, bir de o hıza yetşebilmek için (ayakta) hafif dizlerim kırık şekilde olunca basenler fena yanıyo:confused:

bacaklarını açmak için ,başlarken 10 dakika alıştırma yap.

sonra hızlan yoksa benim de dayanmıyor.

senin kilon iyi yine boyun kaç...

bu sabah 77.6 geldim..
ben de 64,6
senin 200 benim de 100 g. gitmiş bugün
hergün tartılmiyim diyorum ama dayanamıyorum hele disiplinsiz beslenmişsem ne yaptım acaba diye bakıyorum. ayıptır söylemesi biraz bal çerez ve meyve yemiştim de:KK23:

benim ilk hedefim 58 asıl hedefim de 52, malum boy 1,57... 62 kiloyu en son 4 yıl önce görmüştüm o da önemli bir basamak benim için.
senin hedeflerin neler?

• Beğen
benim boy 1.62
hadefim ayda 5 kilo vermek.
ilk hedefim 65-62 falan
asıl hedefim 55

ben de ,dün misafir geldi çayla gofret bisküvi yedim.ama ikişer tane.

artı akşamları yemiyordum dün tavuk çorbası içtim.çünkü bu hafta proteini az aldım tavuk çorbası da akşama denk geldi içtim valla..

ama bir şey olmuyor devam edersen..

ben her gün tartılırım dayanamam ki.

hatta aklıma ne zaman gelirse,canım ne zaman isterse tartılıyorum..:KK70:

sporumu 70 dk. ya tamamladım bugün. 40+20 dk eliptik +10 dk yatay bisiklet:KK49:
benim büyük oğlan sayesinde yatay bisikleti keşfettim:KK53: bisikletin arkasına yatmış yattığı yerden pedal çeviriyordu, kalk dedim ordan oraya ben geçeyim:KK48:arkama belime minder kırlent koydum yattığım yerden 10 dk. pedal çevirdim, ayyynen yatay bisiklet yafff:KK70:benimkisinin oturacak yeri olmadığından bunu bulmak iyi oldu:KK30:

• Beğen
ben de yorulup oturduğumda kollarımla çevirmeyi keşfettim çok terletiyor.hem o sırada bacaklarım dinleniyor hem de soğumamış oluyorum..

zaten oturmalı olanından aldım bilerek ama oturup ayağımla çevirmeyi düşünmüştüm.
böyle daha iyi oldu.

Bugun biraz gec kalktim.gune divrudan kahvalti hazirligi telasi ile basladim.kah altidan sonra 16dk yaptim sporumu.sumdi cocuklar arka odalarda iyun oynuyor ben de ay keyfi yapiyorum elimde cep telefonu tabi pedal cevirerek:KK53::KK36:

• Beğen
Bugun biraz gec kalktim.gune divrudan kahvalti hazirligi telasi ile basladim.kah altidan sonra 16dk yaptim sporumu.sumdi cocuklar arka odalarda iyun oynuyor ben de ay keyfi yapiyorum elimde cep telefonu tabi pedal cevirerek:KK53::KK36:

ben şimdi uyandım.
bu gün özgür günüm.
spor yok dinlenicem ve istediğimi yiycem.:KK70:

günaydın
pazardan beri yazmamışım
pazartesi günü kandil günüydü, spor yapamam diyordum ama 1 saatten fazla pedal çevirdim, üşengeç zamanımda sadece pedal çewviriyorum
dün de oğlanın yıl sonu gösterisi vardı akşam, o yüzden sadece 10 dk yapabildim
bu sabah 40 dk yaptım ama:21:diyet de iyi gidiyor:nazar:

• Beğen
günaydın
sabah 25 dk eliptik+10 dk yatay bisiklet yaptım:KK76:duşumu aldım
:KK200:62 kilo:KK200: omak istiyorum
yarın kilo bildirim günümüzEn Büyük TÜRKİYE

• Beğen
X