İnceltir gibi gözüküyor yeni başladım 1.seviyeye tekrar doneyim.Fayda etmiyor derken yediklerinize dikkat ediyormusunuz?
evet eskiden o birinci seviyede kullandığım zaman diyet de yapmıştım..2 haftada belim 8 cm incelmişti..
ama artık yediklerime fazla dikkat de edemiyorum bir de bir süre sonra devamlı aynı aleti kullanınca vücut o alete bağışıklık kazanıyor gibi oluyor..
ne demek istediğimi bilmiyorum anlatabildim mi...tekrar fayda etmesi için uzun bir süre bırakmalıyım sanırım aleti..
kızlarr bende eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. 57 kiloyum 54-53 olmak istiyorum. benim göbek sorunum var sadece. bide vücudum şekle girsin istiyorum. sizce bana fayda edermi. koşu bandı ve bisiklet arasında kaldım napsam bilemedim. çok kilomada yok 3 kilomu versem yeter. napmalıyım. siz faydasını görüyomusun??
canım fayda etmez olur mu çok fayda ediyor..bilmiyorum ben diyet de yapmıştım benim göbeğim de kalmamıştı en çok belden incelmiştim, en az da basenlerden ve bacaktan inceldim..
az önce sipariş verdim. hala korkularım var. umarım verdiğim paraya değer ve işe yarar. yoksa çok üzülürüm boşa gider param.herhalde bi 3-4 kilo veririm. :18::18: yani herkes 10-15 kilo veriyo dimiiii :18::18::18:
arkadaşım naptın faydasını gördünmü merak ettim..
bende de dynamic var sıkılmayıp devam etsem faydasını görüyorum..ama birinci seviyede bile 40 dakka devam etmek baya zorluyo..
Yarın itibariyle ben de 20 dkyla başlıyorum eliptik bisiklete
slmlar bende aranıza katılmak istiyorum bu günlere bende alıcam el. bis ama sorularım var: 1. evde koşu bandı gibi çok ses çıkarıyomu? 2. ööle çok bi kilo problemim yok benim derdim sıkılaşmak işe yararmı yoksa henüz almamışken başka bişey mi eneyeyim bilemedim.