Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

ahanda benim aradığım yazılar kızlar bende eliptik bisikletimi aldım.3 gündür yapıyorum. hergün 500 kalori harcıyorum. aynı zamanda diyette yapıyorum. diyetim günlük 1200 kalori civarında. sizce günde 500 kalori harcamam yeterli mi? eliptikle kilo veren arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

İnceltir gibi gözüküyor yeni başladım 1.seviyeye tekrar doneyim.Fayda etmiyor derken yediklerinize dikkat ediyormusunuz?

evet eskiden o birinci seviyede kullandığım zaman diyet de yapmıştım..2 haftada belim 8 cm incelmişti..
ama artık yediklerime fazla dikkat de edemiyorum bir de bir süre sonra devamlı aynı aleti kullanınca vücut o alete bağışıklık kazanıyor gibi oluyor..
ne demek istediğimi bilmiyorum anlatabildim mi...tekrar fayda etmesi için uzun bir süre bırakmalıyım sanırım aleti..

süper incelmissiniz..

kızlarr bende eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. 57 kiloyum 54-53 olmak istiyorum. benim göbek sorunum var sadece. bide vücudum şekle girsin istiyorum. sizce bana fayda edermi. koşu bandı ve bisiklet arasında kaldım napsam bilemedim. çok kilomada yok 3 kilomu versem yeter. napmalıyım. siz faydasını görüyomusun??

canım fayda etmez olur mu çok fayda ediyor..bilmiyorum ben diyet de yapmıştım benim göbeğim de kalmamıştı en çok belden incelmiştim, en az da basenlerden ve bacaktan inceldim..

Son düzenleme:
canım fayda etmez olur mu çok fayda ediyor..bilmiyorum ben diyet de yapmıştım benim göbeğim de kalmamıştı en çok belden incelmiştim, en az da basenlerden ve bacaktan inceldim..

hadiii yaa süperrr :)) bende zaten sürekli diyetteyim. tabi arada kaçıyo ölçü ama öle çok yemiyorum. sen nasıl yaptın peki haftada kaç gün falan. benimde göbeğim gitse yeter. tek derdim o

az önce sipariş verdim. hala korkularım var. umarım verdiğim paraya değer ve işe yarar. yoksa çok üzülürüm boşa gider param. herhalde bi 3-4 kilo veririm. :18::18: yani herkes 10-15 kilo veriyo dimiiii :18::18::18:

arkadaşım naptın faydasını gördünmü merak ettim..
bende de dynamic var sıkılmayıp devam etsem faydasını görüyorum..ama birinci seviyede bile 40 dakka devam etmek baya zorluyo..

arkadaşım naptın faydasını gördünmü merak ettim..
bende de dynamic var sıkılmayıp devam etsem faydasını görüyorum..ama birinci seviyede bile 40 dakka devam etmek baya zorluyo..

ahh canım düzenli yapsam faydasını görcem ama yapamıyorumkii. bide benim tek sorunum göbek başka bir yerim yok o yüzden zamanımı sadece ona harcamıyorum. bu ay yeni bir düzen oluşturdum. haftanın 3 günü dışarda tempolu yarım saat yürüyorum üstüne belediyenin o spor aletlerinde birşeyler yapıyorum. haftanın 2 günüde 15 dk eliptik bisiklet yapıyorum(15le başladım haftaya 20 sonra 25 sonra 30 yaparım diyorum ama onun üstüne çıkmam sonra 20 ye düşer tekrar çıkarım çok alıştırmamak lazım sonra spordan çıkar alışkanlık olur.) eliptik bisikletin üstünede internette bulduğum bi video var göbek için 8 dk onu yapıyorum. 8 dk diye sakın azmış demeyin 8 dkda bütün kaslarım felç oluyor o derce :))) başlayalı 1 hafta oldu 1 ay sonunda görcez bakalım durumu :)

bende pazartesiden beri başladım kızlar eşime nişanlıyken aldırmıştım ama evde kullanmadığım odada duruyordu bir iki kere yaptım ama odada canım sıkıldı bende oturma odasına tv nin karşısına taşıdım açıyorum tv mi yanımada 1,5 lt su alıyorum ohhh keyfime diyecek yok tv izlerken yan gelip yatmaktansa spor yapmak çok daha iyi

hamile kalmadan cok faydasını gördüm eliptik bisikletin kilo problemim yoktu
ama vücüdu özellikle bacakları cok calıstırıyor ve sıkılastırıyor
simdi hamileyim ilk 3 ayım riskliydi 6.ayımdayım doktora sorarak bugün yine basladım
10 dk oturarak 15 dakika ayakta yaptım ve cok rahatladım hamile olup kullanan var mı acaba

mrb. bende eliptik bisikleti yeni kullanmaya başladım ilk kullandığımda 5 dk duramamıştım çok fena bacaklarım acımıştı.
şimdi biraz alııştım 20 -25 dk yapıyorum günlük... gerçekten çok faydalı..

konu eski ama birileri var mıdır bilmiyorum.

bizde 6*7 ay önce aldık çok fazla kullanamadık işten çık eve git çok yorgun oluyorum. tek sporumuz yürüyüş,

artık karar verdim hergün yapmak istiyorumç.. yapan etkisi gören var mıdr ?

Arkadaşlar ben taşınmak zorunda olduğum için eliptik bisikletimi satmak zorundayım,zaten bir kaç kez kullanma fırsatım olmuştu,ilgilenen arkadaşlarım özelden mesaj atarsa sevinirim,fiyat konusunda anlaşırız...

Selam kızlar, ben de en kısa zamanda eve eliptik bisiklet alıp başlıycam vıttırı zıttırı spora:) Ama o zamana kadar size belediyenin eliptik bisikletinden eşlik ediyorum, hemen sitenin içinde olduğu için çok rahat oluyor akşamları, varsa civarınızda tavsiye ederim. Her gün gitmeye çalışıyorum, dün gidemedim ve her yerim ağrıyormuş gibi hissediyorum, vücut alışınca sürekli hareket istiyor, demek ki çok faydası oluyor.

Selamlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce "tempolu yürüyüş" ve parklardaki "cross trainer" ile çalıştım. Eşim bana dün eliptik bisiklet aldı. Anladım ki cross trainer dan çok farklıymış. İlk günüm 30dk yaptım ve bacaklarım tutmuyor, saatte 20km hız yapmışım. Çok yoruldum ama 552 kalori yakmak herşeye değer. Yanında kalori metrem var. Yediklerimi hesap ediyorum. Haydi bakalım hayırlısı bundan sonra...

Yarın itibariyle ben de 20 dkyla başlıyorum eliptik bisiklete

slmlar bende aranıza katılmak istiyorum bu günlere bende alıcam el. bis ama sorularım var: 1. evde koşu bandı gibi çok ses çıkarıyomu? 2. ööle çok bi kilo problemim yok benim derdim sıkılaşmak işe yararmı yoksa henüz almamışken başka bişey mi eneyeyim bilemedim.

Selamlar...

Eliptik bisiklet bence gayet iyi bir alet. Çok büyük faydaları var. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bazı ortopedik ve fizik tedavi gerektiren hastalara reçete ediliyordu. Şahsen ben tavsiye ederim...
Ses konusuna gelince, elbette biraz ses çıkarıyor; ama koşu bandı kadar değil. Bir spor mağazasına gidip denemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…