bu selülitsavar videosunu ben de yapmayı düşünüyorum..geçen sene ben de 3 ay gittim pilatese ama hiçbir değişiklik olmadı..
arkadaşlar pilatesi bilmem ama eliptik bisiklet gerçekten çok işe yarıyor ben çok faydasını gördüm ve yapmaya da devam ediyorum.yapabilen yapsın ama diyetsiz hiçbir faydası yok bide ben ılık suyun çok faydasını gördüm.dün annemlerdeydim ve herkes çok zayıfladığımı söyledi.ılık suyu nasıl yapıyorum.500 ml pet şişeyi peteğin üstüne koyuyorum orda ılınıyo bittikçe tekrarlıyorum.yağ yakımında faydası çok
canım eliptik bisikleti bir buçuk aydır kullanıyorum diyetle birlikte 6 kilo verdim.ılık suyuda 1 aydır içiyorum benim bağırsaklarım çalışmıyodu ondan dolayı kilo veremiyodum ama şimdi çok şükür ılık suyun sayesinde eskisinden daha iyi.ondan dolayı kiloda vermeye başladım.bisikletin faydasını ilk birinci haftadan sonra görmeye başladım
canım merhabalar... ben de geçen hafta eliptik bisiklet aldım ve 5 kez kullandım.. gerçekten iyi bişeye benziyor.. senden bazı şeyleri paylaşmanı isticem... mesela diyet yapıyorum demişsin ya bu çok sıkı bi diyet nmi yoksa zaten spor yapıyorum diye yine de yemene dikkat ettiğin salık bi diyet mi? mesela 1 günlük yediklerini paylaşır mısın??? haftada kaç gün kaç dakika ve hangi ayarda yapıyorsun????bi de benim basen ve göbeğim de fazlalık var.. gerçekten buralarda işe yaıyor mu??? ay ne güzel 6 kilo tebrik ederim.. ben 6 kiloyu verebilsem gerçekten fazlalıklarım gitmiş olacak..
cnm platesteki püf nokta sorunlu bölgen neresiyse sadece onunla ilgili bölgeye çalışacaksın
selülitsavar basen problemi olanlar için harika bir proğram.bacak,basen.popo inceltip, toparlanıyo şekle giriyor.düzenli yapabilirsen çok iyi sonuçlar alırsın
Benımde elıptık bısıklertım var cok guzel bır alet dıyet ve bısıkletım sayesınde 17kılo verdım fakat 3haftadır yapamıyorum cunku cok terletıyor ve 3hafta once bır hasta oldum bır hasta oldum sınuzıt olustu bronsıtım azdı derken yapmaya korkuyorum havalar ısınsın gene devam edıcem 76kılodan 58kıloya dustum havalar ısınınca 55 dusucem nasıpse elıptık bısıklet kadar butun vucudu toparlayan seksıleştiren:82: bır alet daha gormedım ben
Bu aletle sonuc alan arkadaslar kac dk yapıyorsunuz ?
Ara vere vere mi yapıyorsunuz yani sabah 20 dakika aksam 20 dk gibi mi ?
En uygun saat sabah mı aksamı yapmak acaba ?
ben 40 dk aralıksız yapmıştım..
hangi seviyede 40 dk ?
3.seviye bile bayağı zor oluyor..
canım ben 1. seviyede yapıyordum ve inanılmaz incelmiştim..
yalnız alete alıştı metabolizmam ya da fiziğim bilmiyorum, artık fayda etmiyor bana 5. seviyede 40 dk yapıyorum..zorlanıyor muyum hayır hiç zorlanmıyorum yaparken..