Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

bu selülitsavar videosunu ben de yapmayı düşünüyorum..geçen sene ben de 3 ay gittim pilatese ama hiçbir değişiklik olmadı..

cnm platesteki püf nokta sorunlu bölgen neresiyse sadece onunla ilgili bölgeye çalışacaksın
selülitsavar basen problemi olanlar için harika bir proğram.bacak,basen.popo inceltip, toparlanıyo şekle giriyor.düzenli yapabilirsen çok iyi sonuçlar alırsın

arkadaşlar pilatesi bilmem ama eliptik bisiklet gerçekten çok işe yarıyor ben çok faydasını gördüm ve yapmaya da devam ediyorum.yapabilen yapsın ama diyetsiz hiçbir faydası yok bide ben ılık suyun çok faydasını gördüm.dün annemlerdeydim ve herkes çok zayıfladığımı söyledi.ılık suyu nasıl yapıyorum.500 ml pet şişeyi peteğin üstüne koyuyorum orda ılınıyo bittikçe tekrarlıyorum.yağ yakımında faydası çok

arkadaşlar pilatesi bilmem ama eliptik bisiklet gerçekten çok işe yarıyor ben çok faydasını gördüm ve yapmaya da devam ediyorum.yapabilen yapsın ama diyetsiz hiçbir faydası yok bide ben ılık suyun çok faydasını gördüm.dün annemlerdeydim ve herkes çok zayıfladığımı söyledi.ılık suyu nasıl yapıyorum.500 ml pet şişeyi peteğin üstüne koyuyorum orda ılınıyo bittikçe tekrarlıyorum.yağ yakımında faydası çok

Ne kadar zamandır yaptığını sorabilirmiyim?Yani ne zaman sonra etkisini görmeye başladın.
Bende kullanıyorum ama henüz birşey yok.

canım eliptik bisikleti bir buçuk aydır kullanıyorum diyetle birlikte 6 kilo verdim.ılık suyuda 1 aydır içiyorum benim bağırsaklarım çalışmıyodu ondan dolayı kilo veremiyodum ama şimdi çok şükür ılık suyun sayesinde eskisinden daha iyi.ondan dolayı kiloda vermeye başladım.bisikletin faydasını ilk birinci haftadan sonra görmeye başladım

Son düzenleme:
canım eliptik bisikleti bir buçuk aydır kullanıyorum diyetle birlikte 6 kilo verdim.ılık suyuda 1 aydır içiyorum benim bağırsaklarım çalışmıyodu ondan dolayı kilo veremiyodum ama şimdi çok şükür ılık suyun sayesinde eskisinden daha iyi.ondan dolayı kiloda vermeye başladım.bisikletin faydasını ilk birinci haftadan sonra görmeye başladım

canım merhabalar... ben de geçen hafta eliptik bisiklet aldım ve 5 kez kullandım.. gerçekten iyi bişeye benziyor.. senden bazı şeyleri paylaşmanı isticem... mesela diyet yapıyorum demişsin ya bu çok sıkı bi diyet nmi yoksa zaten spor yapıyorum diye yine de yemene dikkat ettiğin salık bi diyet mi? mesela 1 günlük yediklerini paylaşır mısın??? haftada kaç gün kaç dakika ve hangi ayarda yapıyorsun????bi de benim basen ve göbeğim de fazlalık var.. gerçekten buralarda işe yaıyor mu??? ay ne güzel 6 kilo tebrik ederim.. ben 6 kiloyu verebilsem gerçekten fazlalıklarım gitmiş olacak..

ben de baslayalı üç gün oldu .2 ay önce de baslamayı denemistim o yüzden biraz alıskınım ilk gün 10 dk ikinci gün 20 dk bugün de öğlen 29 dk çalıstım simdi tekrar kısa bir seans yapmayı planlıyorum .. benim sorunum ne yazıkki motivasyonumu uzun süre koruyamıyorum bi hızla başlayıp bi kaç gün sonra bırakıyorum ne yazıkki .. o yüzden burdan yardımlaşırsak benim için de çok hoş olur

Slm belki inanmicaksiniz ama en az 35dk en fazla 1,35 dk yapiyorum hemde hergun zayiflamamda en buyuk pay eliptiltir bugun 42dk yaptim mesela

bnde gunde 20 dk yapıyorum 15gunde 3 klo vermşm yememe dkkat ederk nasıl uzun süre yapıyosnz bn nefes nefese kalıyrm:KK14:

canım merhabalar... ben de geçen hafta eliptik bisiklet aldım ve 5 kez kullandım.. gerçekten iyi bişeye benziyor.. senden bazı şeyleri paylaşmanı isticem... mesela diyet yapıyorum demişsin ya bu çok sıkı bi diyet nmi yoksa zaten spor yapıyorum diye yine de yemene dikkat ettiğin salık bi diyet mi? mesela 1 günlük yediklerini paylaşır mısın??? haftada kaç gün kaç dakika ve hangi ayarda yapıyorsun????bi de benim basen ve göbeğim de fazlalık var.. gerçekten buralarda işe yaıyor mu??? ay ne güzel 6 kilo tebrik ederim.. ben 6 kiloyu verebilsem gerçekten fazlalıklarım gitmiş olacak..

merhaba canım ben diyetisyene gittim ve onun verdiği listeyi uyguluyorum.haftada 5 veye altı gün orta ayarda 25 veya 30 dakika yapıyorum sabah ve akşam toplamda 1 saati buluyo.listeme gelince diyetisyenlerin verdiği listeler öyle pek özel bişey yok.bede ılık suyun çok faydası var 1,5- 2 litreye yakında ılık su içiyorum.

cnm platesteki püf nokta sorunlu bölgen neresiyse sadece onunla ilgili bölgeye çalışacaksın
selülitsavar basen problemi olanlar için harika bir proğram.bacak,basen.popo inceltip, toparlanıyo şekle giriyor.düzenli yapabilirsen çok iyi sonuçlar alırsın

arkadaşım sen hangi saatte yapıyosun eliptik bisikletle ve zayıflamana ne kadar yardımcı oldu senin.ben sabah ve akşam yapıyorum ama senin gibi günde 1 kere yapmak istiyorum ama hangi satte yapsam bilemiyorum

mrb bende 2 gündür eliptik bisikletle 30 dk yapıyorum. bugün süremi arttıracağım. günlük 1 saate çıkarmak amacım.

Benımde elıptık bısıklertım var cok guzel bır alet dıyet ve bısıkletım sayesınde 17kılo verdım fakat 3haftadır yapamıyorum cunku cok terletıyor ve 3hafta once bır hasta oldum bır hasta oldum sınuzıt olustu bronsıtım azdı derken yapmaya korkuyorum havalar ısınsın gene devam edıcem 76kılodan 58kıloya dustum havalar ısınınca 55 dusucem nasıpse elıptık bısıklet kadar butun vucudu toparlayan seksıleştiren:82: bır alet daha gormedım ben

çok güzel vermişsin canım bende 1 haftayı geçkindir yapıyorum artık çok rahat 40 dk yapabiliyorum ve faydası olacağına inanıyorum zaten diyette yapıyorum

merhaba kızlar subattan beri yazan olmamış noldu eliptike devammı yoksa herkez bıraktı mı :) ben de başlamıştım ama kayınvalidem ameliyat oldu iki ay bendeydi tabii spor mpor hakgetire :)) bugün yine başladım ..nasıl vericem ben bu kilolarıııı :KK43:((((

Bu aletle sonuc alan arkadaslar kac dk yapıyorsunuz ?
Ara vere vere mi yapıyorsunuz yani sabah 20 dakika aksam 20 dk gibi mi ?
En uygun saat sabah mı aksamı yapmak acaba ?

hangi seviyede 40 dk ?
3.seviye bile bayağı zor oluyor..

canım ben 1. seviyede yapıyordum ve inanılmaz incelmiştim..
yalnız alete alıştı metabolizmam ya da fiziğim bilmiyorum, artık fayda etmiyor bana 5. seviyede 40 dk yapıyorum..zorlanıyor muyum hayır hiç zorlanmıyorum yaparken..

canım ben 1. seviyede yapıyordum ve inanılmaz incelmiştim..
yalnız alete alıştı metabolizmam ya da fiziğim bilmiyorum, artık fayda etmiyor bana 5. seviyede 40 dk yapıyorum..zorlanıyor muyum hayır hiç zorlanmıyorum yaparken..

İnceltir gibi gözüküyor yeni başladım 1.seviyeye tekrar doneyim.Fayda etmiyor derken yediklerinize dikkat ediyormusunuz?

X