Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Merhaba, benim de eliptik bisikletim var ancak omurga sorunumdan dolayı doktorum kullanmayı bana yasakladı. Daha almamış, almayı düşünen arkadaşlar almadan önce lütfen bir fizyoterapiste danışsınlar çünkü benim omurgamı ve belimi mahvetti eliptik bisiklet. Eğer kendilerine uygunsa o zaman alsınlar. Bunu da belirteyim dedim.

kızlar ben akşamları saat 9 gibi 30 dk ya da 40dk olarak yapıyorum hemen hemen her akşam..
sauna şortumu da giyiyorum..acaip terletiyor..siz neler yapıyorsunuz ?her gün yapan var mı ?

merhaba tourmaline sauna şortu kullanarak sporunu yapınca kilo verebildinmi.ben 1,5 aydır diyet ve eliptik bisikletle 5 kilo verdim.birkaç kilo daha vermek istiyorum acaba sauna şortla dahada mı faydası oluyo daha çokmu kilo verilir.buarada ben sabah saat 10:00 da 25 dakika ve akşam saat 20:30 da 25 dakika yapıyorum akşam 7 den sonrada hiçbişey yemiyorum

Son düzenleme:
merhaba tourmaline sauna şortu kullanarak sporunu yapınca kilo verebildinmi.ben 1,5 aydır diyet ve eliptik bisikletle 5 kilo verdim.birkaç kilo daha vermek istiyorum acaba sauna şortla dahada mı faydası oluyo daha çokmu kilo verilir.buarada ben sabah saat 10:00 da 25 dakika ve akşam saat 20:30 da 25 dakika yapıyorum akşam 7 den sonrada hiçbişey yemiyorum

canım ben yediğime içtiğime hiç dikkat etmiyorum yazın başında baya incelmiştim eliptik bisiklet sağolsun..sen her gün mü yapıyorsun ?
ben haftada 4 gün falan yapıyorum bende incelme yok şu an çünkü yediklerime dikkat etmiyorum..sauna şortu alalı da 1 hafta oldu yani daha 3-4 kere kullanabildim..

canım ben yediğime içtiğime hiç dikkat etmiyorum yazın başında baya incelmiştim eliptik bisiklet sağolsun..sen her gün mü yapıyorsun ?
ben haftada 4 gün falan yapıyorum bende incelme yok şu an çünkü yediklerime dikkat etmiyorum..sauna şortu alalı da 1 hafta oldu yani daha 3-4 kere kullanabildim..

ben haftanın beş günü sabah ve akşam hafta sonlarıda akşamları yapıyorum.ama saatler konusunda kafam çok karışık.doğru saattemi yapıyorum bilemiyorum.cm olarakta incelme oldu.

Son düzenleme:
ben haftanın beş günü sabah ve akşam hafta sonlarıda akşamları yapıyorum.ama saatler konusunda kafam çok karışık.doğru saattemi yapıyorum bilemiyorum.cm olarakta incelme oldu.

bir kitap da okumuştum sabahları yapılan sporla depolanan yağlar yanarken, akşamları yapılan sporla da o gün içinde aldığın calori yanıyormuş..ne kadar doğrudur bilemem ama ben hep yatmadan önce yaptım sporumu başka vaktim olmadı zaten..kendini rahat bırak bence ne zaman istiyorsan o zaman yap..ben akşamları yemekten sonra yapınca hem kendimi daha rahat hissediyorum..sabah spordan sonra birşeyler yiyince kendimi kötü hissediyorum sanki spooru boşuna yapmışım gibi bir his veriyor bana..

Benımde elıptık bısıklertım var cok guzel bır alet dıyet ve bısıkletım sayesınde 17kılo verdım fakat 3haftadır yapamıyorum cunku cok terletıyor ve 3hafta once bır hasta oldum bır hasta oldum sınuzıt olustu bronsıtım azdı derken yapmaya korkuyorum havalar ısınsın gene devam edıcem 76kılodan 58kıloya dustum havalar ısınınca 55 dusucem nasıpse elıptık bısıklet kadar butun vucudu toparlayan seksıleştiren:82: bır alet daha gormedım ben

Son düzenleme:
Benımde elıptık bısıklertım var cok guzel bır alet dıyet ve bısıkletım sayesınde 17kılo verdım fakat 3haftadır yapamıyorum cunku cok terletıyor ve 3hafta once bır hasta oldum bır hasta oldum sınuzıt olustu bronsıtım azdı derken yapmaya korkuyorum havalar ısınsın gene devam edıcem 76kılodan 58kıloya dustum havalar ısınınca 55 dusucem nasıpse elıptık bısıklet kadar butun vucudu toparlayan seksıleştiren:82: bır alet daha gormedım ben

merhaba yasemin arkadaşım peki kiloları verirken eliptik bisikletle sabahmı spor yaptın yoksa akşammı vede hangi saatlerde yaptın belirtebilirmisin

Ben de yeni aldım bisikleti ve bir kaç gündür yapmaya çalışıyorum.
Şimdilik 20 dakika yapıyorum.
Biraz daha alışınca 30 dakikaya çıkarmayı düşünüyorum.
Gerçekten buradan paylaşıp birbirimize destek olursak daha güzel olur.
Bu arada her akşam 9,30 dan sonra yapıyorum çünkü ancak o saatte müsait olabiliyorum.
Hepimize kolay gelsin.

Bugün 20 dakikayı 25'e çıkardım.
Ama çok yoruluyorum.
Koşu bandında 1 saat yürüdükten sonra bile bu kadar yorgun olmuyordum.

merhaba,

öncelikle tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin.ne kadar zamanda verdin bu 17 kiloyu,birde eliptik bisikleti haftada kaç gün hangi saatlerde ve kaç dakika yapıyordun? benimde var eliptik bisikletim ama düzensiz kullanıyorum..

40 dk yapan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz vallahi bravo ben 15 dk zar zor yapıyorum düşük seviyede ve çoğu zaman 5 dk bir 5-6 saniye dinleniyorum...siz 40 dk yı hiç dinlenmeden mi yapıyorsunuz ?

40 dk yapan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz vallahi bravo ben 15 dk zar zor yapıyorum düşük seviyede ve çoğu zaman 5 dk bir 5-6 saniye dinleniyorum...siz 40 dk yı hiç dinlenmeden mi yapıyorsunuz ?

canım zamanla alışıyorsun, ben artık 5. seviyede çalışıyorum 40 dk yı..istesem daha da yaparım ama canım sıkıldığı için bırakıyorum 40.dakkada..
ilk hafta 15-20 dk yap, sonra 5'er dk artır ..

ay kııız bir spor hocasına kalçaları sıkılaştıran bir alet sordum eliptik bisiklet önerdi
biliyomusunuuuuuuuuuuuzz,)))

walla basenlerim duruyor ama ya, çok faydası yok basen için..en çok benim belim inceldi yaklaşık 10 cm kadar..bacaklarda da incelme yok..kalçada olabilir..

Son düzenleme:
kalori harcamak için birebir bir alat ama bölgesel incelme için plates şart.eliptik bisikleti istediğin kg ya düşüp inceliğin inceliğe ulaştıktan sonra korumak için kullanacaksın yada zayıflamak kalori harcamak için yoksa bölgesel incelme sağlamıyor pek

kalori harcamak için birebir bir alat ama bölgesel incelme için plates şart.eliptik bisikleti istediğin kg ya düşüp inceliğin inceliğe ulaştıktan sonra korumak için kullanacaksın yada zayıflamak kalori harcamak için yoksa bölgesel incelme sağlamıyor pek

pilates mucizeler yaratmıyor zayıflama konusunda..bana göre çok hafif bir spor..kilo vermiş olan insanın sıkılaşma amacı ile yapması gereken bir spor bence pilates..bir de vücuduna esneklik kazandırmak isteyen varsa yapsın..

pilates mucizeler yaratmıyor zayıflama konusunda..bana göre çok hafif bir spor..kilo vermiş olan insanın sıkılaşma amacı ile yapması gereken bir spor bence pilates..bir de vücuduna esneklik kazandırmak isteyen varsa yapsın..

kesinlikle yapmış biri olarak söylüyorum mucizeler yaratıyor inamayacağız şeklide incelme sağlıyor.gecen yaz 3 ay düzenli yaptım kg da çok fazla değişilik olmadı ama en az 5 kg daha zayıf görünüyordum izne gittiğimde görenler çok şaşırdı. ebru şallının selülit savar dvd si basen problemi olanlar için birebir.kesinlikle de hafif değil hareketlerin tamamını olması ereken şekilde ve sayıda yapmak zaman alıyor zorluyor biraz ama değer

kesinlikle yapmış biri olarak söylüyorum mucizeler yaratıyor inamayacağız şeklide incelme sağlıyor.gecen yaz 3 ay düzenli yaptım kg da çok fazla değişilik olmadı ama en az 5 kg daha zayıf görünüyordum izne gittiğimde görenler çok şaşırdı. ebru şallının selülit savar dvd si basen problemi olanlar için birebir.kesinlikle de hafif değil hareketlerin tamamını olması ereken şekilde ve sayıda yapmak zaman alıyor zorluyor biraz ama değer

bu selülitsavar videosunu ben de yapmayı düşünüyorum..geçen sene ben de 3 ay gittim pilatese ama hiçbir değişiklik olmadı..

X