Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Bende aldım artık eliptik bisikletimi. ilk gün 5 dk yaptım. dün 15 dk, bugün ise 20 dk yaptım. 1 hafta 20 dk ile devam edip, sonrasında 30 dk'ya çıkarmak istiyorum. Umarım istediğim sonuçları alabilirim. :KK6:
o tanıdığından mı aldın canım bahsettiğin..izimden yürüyorsun bravooo hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz hayırlı olsun..

o tanıdığından mı aldın canım bahsettiğin..izimden yürüyorsun bravooo hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz hayırlı olsun..
Evet dynamic 750 modeli aldım canım. Başladım bakalım çok umutluyum inşallah faydasını görürüm. bu arada sen 8 kademeden hangisinde kullanıyorsun. Ben kas yapar diye 2 den yukarıya çıkaramadım hiç.

Merhaba kızlar bende voit d30 var. 1. seviyede 30 dk yaptım. Dizlerimde ağrı oldu :110:
Sizde de oluyor mu? Ben 30 dk ile başlamakla hata mı yaptım?

Merhaba kızlar bende voit d30 var. 1. seviyede 30 dk yaptım. Dizlerimde ağrı oldu :110:
İlk sefer de 30 dk çok sanki. Mesela ben ilk gün 5 dk yapmıştım, sonrasında 15, 20 diye süreyi uzattım.
3 gündür 20 dk da bırakıyorum 1 hafta sonunda da 30 dk'ya çıkarmayı düşünüyorum süreyi.

Ben fitnesse gittiğim için evdekini kullanmıyorum, duruyor maalesef, aslında evdeki de çok güzel ve kullanışlı

Fitnesse gidemediğim günlerde kullansam süper olacak, fırsat buldukça kullanayım, heveslendim şimdi

Fitnessde 15 dk 2. Seviyede kullanıyorum, evdekini yağ yakma programı vardı onu kullanıyordum, hazır program

Herkese başarılar diliyorum...

Ahh bebisim hic ortalarda yokken yazmistim buraya deli gibi spor yapiyordum. Iki ay oldu doğum yapali sutum kesilir diye basliyamiyorum eliptige..

Simdilik havlu kurutucusu olarak kullaniyorum:) Bikac ay sonra araniza katilacagim insallah.

Ilk başta 30 cok olmuş gerçekten. Birinci seviyede şey oluyor dimi boyle dizin bosluga gidiyor gibi yani atiyor gibi hakim olamiyorsun bana oyle olurdu. O cok onemli bisey sakatlayabilir. Ilk 10 15 20 30 diye diye arttirin. Bir de kendi programlari var mi aletin tirmanma vs gibi onlar cok iyi oluyor zamanla hizlaninca cok kalori yaktırıyor. Bir saat yapip 600 kalori yaktigimi bilirim simdi cok ara verdim ciksam 10 dakikada tikanirim sanırım.

Acaba Altis kk 450 mi alsam yoksa dunlop 315el mi ?
Dynamic almak isterdim ama suan piyasada popüler sitelerdeki en uygun fiyatlı manyetik eliptik bu ikisi. Tip özellikler ayni ama hangi marka daha iyi acaba bilen var mı?

benim eliptik beni bekliyor kullansın diye garibim.. bir gaza gelemedim ki :KK43:

benim eliptik beni bekliyor kullansın diye garibim.. bir gaza gelemedim ki :KK43:
canım kilo öyle hemen gitmiyo, havalarda ısınmaya başlar yakında biran önce günlük işlerinin arasına bunuda al başla, 1 günde 1 gündür senin kaarına olur, herkes deli gibi spor yapıyo,diğer topiklerde görsen ne kilolar verildi, ekim,kasımdan beri uğraşıp 15 kilo verenler oldu, bence sende onları biraz oku sonra koşa koşa çıkarsın bisiklete

Acaba Altis kk 450 mi alsam yoksa dunlop 315el mi ?
Dynamic almak isterdim ama suan piyasada popüler sitelerdeki en uygun fiyatlı manyetik eliptik bu ikisi. Tip özellikler ayni ama hangi marka daha iyi acaba bilen var mı?

dunlop diyo biliyorum, hangisini alırsanız alın güzel ve kullanışlı bir alet, şimdiden hayırlı olsun ,sağlıklı günlerde kullanın

Kızlar merhaba aktif katılım yapmak ve gobek derdinden kurtulmak istiyorum , eliptik bisiklet kullanıyorum beraber günlük paylaşımlarımızı yapıp birbirimize destek olur muyuz acaba :KK49:

Kızlar merhaba aktif katılım yapmak ve gobek derdinden kurtulmak istiyorum , eliptik bisiklet kullanıyorum beraber günlük paylaşımlarımızı yapıp birbirimize destek olur muyuz acaba :KK49:
Merhaba ben kardio çalışıyorum birde eliptik yapiyorum ama 15 dakika,eliptik yaptığım gün bildirimde bulunurum

4-5 gun yapmaya calisiyorum,genelde de hafta sonlari yapamiyorum,bugun 15 dakika eliptik calismam bitti

4 5 gün çok güzel
Ben de bugün sezonu açtım :))
40 dk eliptik bisiklet
Tabi sporun yanında yediklerine de dikkat etmem lazım kasıma düğünüm var şu göbek en sevmediğim şey, bir ara düzenli spor yapardım göbek falan kalmamıştı, son 1 yıldır işe başladığımdan beri dikkat etmeyi bırakıtım ve pişmanım :/

4 5 gün çok güzel
Ben de bugün sezonu açtım :))
40 dk eliptik bisiklet
Tabi sporun yanında yediklerine de dikkat etmem lazım kasıma düğünüm var şu göbek en sevmediğim şey, bir ara düzenli spor yapardım göbek falan kalmamıştı, son 1 yıldır işe başladığımdan beri dikkat etmeyi bırakıtım ve pişmanım :/
Hayirli olsun canim, birakma sakin duzenli yap,kasima daha cok var ohooo ne kilolar verirsin,kilolarin yerlesmemistir daha hizli verirsin hemde

Hayirli olsun canim, birakma sakin duzenli yap,kasima daha cok var ohooo ne kilolar verirsin,kilolarin yerlesmemistir daha hizli verirsin hemde
Amin inşallah canim tşk ederim :KK68:
1 kilo versem ve o kiloyu da göbüsten versem süper olur :))
Sporu da ancak 8 den sonra yapabiliyorum umarım buraya yazmam lazım diyerek aksatmadan devm edelim :)

Elma tiplimisin? Ben armutum:KK14:
Benimde spora baslamam 8.30 9 u buluyo,insallah sende aksatmadan yaparsin

X