Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

dün akşam yapmadım onun telafisini yaptım birazdan da akşam yediklerim için bi 30 dk düşünüyorum bakalım yapabilirsem. yazarım yine buraya. mekik çekmeye üşeniyorum ama

masaallah bence arada 1-2 gun ara vermek iyi olabilir. Guzelim, her gun eliptik calisiyordum birakinca kabiz oldum demisti. 50 dk cok iyi bi sure haftada 4-5 gunde etkisini gosterir mutlaka..

Benim gobek sorunum var. O yuzden mekik cekmek zorundayim. Zorlaniyorum ama gun gectikce alisiyor vucudum. Bir de 2 cm kadar inceldi. İyice gaza geldim.

Aslında haklısın fazla yapınca insan bıkıyor ve belim falan ağrıyor. Yarı yıl döneminde seminerim vardı il dışına çıktım ve doğal oalrak eliptiği bıraktım ve inanır mısın ciddi derecede kabız oldum. Hem de ne kabız. Hayatımda öyle kabız olmamıştım.Eğer devam etseydi doktora gidecektim kanamam bile oldu fena bir şekilde. Söylediğin doğru olabilir canım. Fazla abartmamak lazım bence de. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Son düzenleme:
aman amaan!:18: sadece onunla kalsa iyi. Baska illetlere de sebep oluyor. Anal catlak ameliyati oldum ben yakin zaman once. Benimkinde sebep dogumdu ama genelde %80-90 sebebi kabizlik.. Sen vucut dengeni saglayacak sekilde sporunu yap. Herseyde old gibi sporun da fazlasi zarar demek..:100:

Haklısın valla. Gözüm korktu dün akşam kayınvalidem de bugün yaptın fazlası zarar dedi. Yapmadım bende. Artık bu akşam bakalım.

bugün kü spor hedefimi de gerçekleştirmiş bulunuyorum. 50 dk eliptik ve 5 dk twist yaptım ve çok yoruldum. yatmadan önce 250 kerede ip atlama hareketi yaparım artık. Bugünlük bitti şükür

yine formundasin fttn

Ben de fix 30 dk eliptik ve 40 mekigimi yaptim. Bugun evi de silip supurdum o yuzden yorgun hissediyorum. Kizimi uyutup ben de yaticam ins Hayirli geceler hatunlar.

yine formundasin fttn

Ben de fix 30 dk eliptik ve 40 mekigimi yaptim. Bugun evi de silip supurdum o yuzden yorgun hissediyorum. Kizimi uyutup ben de yaticam ins Hayirli geceler hatunlar.

bi şişman biz kaldık nfk baksana başka kimse yazmıyor

di mi ya?!

Bugun sali pazarina gittim. (Hem alisveris hem spor)
Gidip gelirken de vasitaya binmedim yurudum. Ort 40-45 dk surmustur yol. Pazarin icini saymiyorum. Saga sola tezgahtan tezgaha 100 km yapmis olabilirim.
Artik aksam mekiklerimi cekerim, isim tamam.
bi şişman biz kaldık nfk baksana başka kimse yazmıyor

oh senin spor tamam sayılır. bende bu akşamda bisiklete bineyimde yarın mola vereceğim her gün her gün yoruluyorum. 3 günde 1 ara vereceğim. ara verdiğim zamanlar bende mekik çekmeyi düşünyorum biraz şu göbüşü toplayalım artık bide benim yanlarda simit çok. oklava hareketi mi ne varmış bide onu yaparım inşallah. Bide bu arada isveç diyeti yapıyorum.

slm kizlar ben gecen persembeden beri bi kez bile eliptik yapamadim
hafta sonu yatili misafirlerim vardi
bu haftada kizimin alerjisi icin hastane randevularimiz var dun hic evde yoktum eve geldigimizdede yorgunluktan gebermistim hic yapamadim bugunde ayni .cok halsizim kipirdamaya halim yok gibi

ben en dusuk seviyenin bir ustunde yapiyorum canim
30,35 dakikada 250, 280 arasi kalori harcadigimi gosteriyor
en dusuk seviyede yaparsam cok daha uzun yapsamda daha az kalori gosteriyor
bende o yuzden pek itibar etmiyorum bu harcanan kalori gostergesine ..

geçmiş olsun canım. alerji çok kötü bişey ben de eşimden çok çekyorum Allah acil şifalar versin.
bende pek itibar etmiyorum bu kalori yakma meselesine aslında ama yinede işte neyse artık sallamak lazım günlük 15 km yapıyorum onu baz alıyorum bende

cok tesekkur ederim canim
cok zormus gercekten alerji
butun sut ve sut urunlerine, ete tavuga bir cok seye alerjisi var kizimin ne yedirecegimi sasiyorum
ozel menuler falan hazirliyorum

bu hafta bir cok kez kan verdik minicik kollarindan kan cikmayinca elinin uzerinden aldilar cok cani yandi . 1 saatte zor verdik kani
onun srtesiyle ben o kadar yorgunum ki kolumu kipirdatmaya halim olmuyor . bugun bi 35 dakika eliptik yapabilsem ona sukredicem .

kıyamam kuzuma çok büyük geçmiş olsun canım. mecbur özel hazırlayacaksın yapacak bişey yok malesef

bugun de 30 dk eliptik calistim.

elifsena, gecmis olsun. Alerjili bebek buyutmek gercekten zor. Rabbim dermansiz dert vermesin..

50 dk eliptik, 5 dk twist, 100 tane ip atlama hareketi. Çok yoruldum.Şimdi minik bebeğimi banyo yaptırıp yatacağım inşallah. Hatunlar hayırlı geceler. Sakın kaçamak yapmayın ona göre

ben de bugün 1 saat kadar yürüdüm diyebilirim. daha da eliptik yapmam, ahahahah

40 da mekik cektim. Yarindan itibaren 50 yapicam.
Gobegim gozle gorulur derecede farketti

40 da mekik cektim. Yarindan itibaren 50 yapicam.
Gobegim gozle gorulur derecede farketti

Gerçekten mi ya? Maşallah sana. Azmine hayranım. Bi ben başlayamadım mekiğe Göbeğimin sıkılaşması lazım kilo verdikçe sarkmış gibi yumuşak. Sertleştirmem lazım. Sanırım bunun içinde mekikten başka çare yoK. Eliptiği bile yaparken mekik kadar üşenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…