- 8 Ağustos 2011
- 10.664
- 3.797
dün akşam yapmadım onun telafisini yaptım birazdan da akşam yediklerim için bi 30 dk düşünüyorum bakalım yapabilirsem. yazarım yine buraya. mekik çekmeye üşeniyorum ama
masaallahbence arada 1-2 gun ara vermek iyi olabilir. Guzelim, her gun eliptik calisiyordum birakinca kabiz oldum demisti. 50 dk cok iyi bi sure haftada 4-5 gunde etkisini gosterir mutlaka..
Benim gobek sorunum var. O yuzden mekik cekmek zorundayim. Zorlaniyorum ama gun gectikce alisiyor vucudum. Bir de 2 cm kadar inceldi. İyice gaza geldim.
aman amaan!:18: sadece onunla kalsa iyi. Baska illetlere de sebep oluyor. Anal catlak ameliyati oldum ben yakin zaman once. Benimkinde sebep dogumdu ama genelde %80-90 sebebi kabizlik.. Sen vucut dengeni saglayacak sekilde sporunu yap. Herseyde old gibi sporun da fazlasi zarar demek..:100:
yine formundasin fttn
Ben de fix 30 dk eliptik ve 40 mekigimi yaptim. Bugun evi de silip supurdum o yuzden yorgun hissediyorum. Kizimi uyutup ben de yaticam insHayirli geceler hatunlar.
bi şişman biz kaldık nfkbaksana başka kimse yazmıyor
di mi ya?!
Bugun sali pazarina gittim. (Hem alisveris hem spor)
Gidip gelirken de vasitaya binmedim yurudum. Ort 40-45 dk surmustur yol. Pazarin icini saymiyorum. Saga sola tezgahtan tezgaha 100 km yapmis olabilirim.
Artik aksam mekiklerimi cekerim, isim tamam.
canım bir şey sormak istiyorum sana. 35 dakikada 270 kalori yaktım demişsin. peki kaç km hızla sürüyorsun bisikleti öğrenebilir miyim acaba? ben 50 dk yapıyorum günlük ama 200 kalori yazıyor mesela. anlamadım bana da az geliyor benimkinin gösterdiği.sonrada yapasım gelmiyor kaç saat yapıyorum bu kadar mı yakıyor diye.
slm kizlar ben gecen persembeden beri bi kez bile eliptik yapamadim
hafta sonu yatili misafirlerim vardi
bu haftada kizimin alerjisi icin hastane randevularimiz var dun hic evde yoktum eve geldigimizdede yorgunluktan gebermistim hic yapamadim bugunde ayni .cok halsizim kipirdamaya halim yok gibi
ben en dusuk seviyenin bir ustunde yapiyorum canim
30,35 dakikada 250, 280 arasi kalori harcadigimi gosteriyor
en dusuk seviyede yaparsam cok daha uzun yapsamda daha az kalori gosteriyor
bende o yuzden pek itibar etmiyorum bu harcanan kalori gostergesine ..
geçmiş olsun canım. alerji çok kötü bişey ben de eşimden çok çekyorum Allah acil şifalar versin.
bende pek itibar etmiyorum bu kalori yakma meselesine aslında ama yinede işteneyse artık sallamak lazım günlük 15 km yapıyorum onu baz alıyorum bende
cok tesekkur ederim canim
cok zormus gercekten alerji
butun sut ve sut urunlerine, ete tavuga bir cok seye alerjisi var kizimin ne yedirecegimi sasiyorum
ozel menuler falan hazirliyorum
bu hafta bir cok kez kan verdik minicik kollarindan kan cikmayinca elinin uzerinden aldilar cok cani yandi . 1 saatte zor verdik kani
onun srtesiyle ben o kadar yorgunum ki kolumu kipirdatmaya halim olmuyor . bugun bi 35 dakika eliptik yapabilsem ona sukredicem .
40 da mekik cektim. Yarindan itibaren 50 yapicam.
Gobegim gozle gorulur derecede farketti