- 8 Ağustos 2011
- 10.651
- 3.756
mekik çekmek ayrı bi kondisyon gerektiriyor.Gerçekten mi ya? Maşallah sana. Azmine hayranım. Bi ben başlayamadım mekiğe Göbeğimin sıkılaşması lazım kilo verdikçe sarkmış gibi yumuşak. Sertleştirmem lazım. Sanırım bunun içinde mekikten başka çare yoK. Eliptiği bile yaparken mekik kadar üşenmiyorum
mekik çekmek ayrı bi kondisyon gerektiriyor.
başlarda çok zorlanıyor insan. ama birkaç günde alışmaya başlıyor vücut.
2,5 haftadır diyetteyim, gün aşırı da eliptik ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
ama bunlardan ziyade inanıyorumki, mekik etkili oldu. göbeğim 98 cm di şuan 95 cm.
inan bir iki cm bile çok farkediyor.
Bende bes gundur eliptik calisiyorum ama cocugum kucuk oldugu icin belli bir sure tutamiyorum ortalama yarim saat yada 45 dk yapiyorum. vucudum cok sarkik sinir oluyorum biraz toparlansin birazda kilo veriyim istiyorum. Yediklerimede dikkat ediyorum. Ama kas yapabilirsin dikkat et dediler. Bazen yavastan baslayip arada hizlandiriyorum. Sizce dogrumu yapiyorum suresi ortalama ne kadar olmali
canım bir bayan kolay kolay kas yapmaz. sen devam et aldırma kimseye. ben 2 aydır kullanıyorum eliptik bisiklet ama kas faaln yaptığı yok merak etme. bende senn gibi yavvaştan başlayıp zora doğru gidiyrum ama daha4. seviyeden yukarı ıkamadım
Bende o kadar çalıştım hatta bi kaç sene önce 90 100 dk ya kadar çıktığım oldu kaslanmak yerine lömbür lömbür olan bacaklarımı toparladı. 100dk yapmamdaki sebep iyice kilo alınca teyzemin bacaklarımı görünce bu ne böyle mumbar işkembeye dönmüşsün sözüyle eliptik bisiklet sayesinde 10 kilo verdim. Şimdi 5 gündür bisikletimi kullanıyorum yanında da pilates toparlanıyo şimdiden. Akşamları az yiyorum atıştırmalarıda azalttım. 1 haftada 1 kilo vermişim bu sabah tartıldım 50-55 dk yapıyorum. Kolay seviyede ısınma sonra biraz artırıyorum o kadar. Kas yapar diye korkma ağır seviyede çalışma o kadar.Bende bes gundur eliptik calisiyorum ama cocugum kucuk oldugu icin belli bir sure tutamiyorum ortalama yarim saat yada 45 dk yapiyorum. vucudum cok sarkik sinir oluyorum biraz toparlansin birazda kilo veriyim istiyorum. Yediklerimede dikkat ediyorum. Ama kas yapabilirsin dikkat et dediler. Bazen yavastan baslayip arada hizlandiriyorum. Sizce dogrumu yapiyorum suresi ortalama ne kadar olmali
Bende o kadar çalıştım hatta bi kaç sene önce 90 100 dk ya kadar çıktığım oldu kaslanmak yerine lömbür lömbür olan bacaklarımı toparladı. 100dk yapmamdaki sebep iyice kilo alınca teyzemin bacaklarımı görünce bu ne böyle mumbar işkembeye dönmüşsün sözüyle eliptik bisiklet sayesinde 10 kilo verdim. Şimdi 5 gündür bisikletimi kullanıyorum yanında da pilates toparlanıyo şimdiden. Akşamları az yiyorum atıştırmalarıda azalttım. 1 haftada 1 kilo vermişim bu sabah tartıldım 50-55 dk yapıyorum. Kolay seviyede ısınma sonra biraz artırıyorum o kadar. Kas yapar diye korkma ağır seviyede çalışma o kadar.
hergun yapiyormusun sure nekadar yapiyosun?? Benim cocuk olunca ara verip yapiyorum. 15 dk yada 20 dk yapip ara veriyorum faydasini gorurum insallah
Benimkilerde öyle iç bacak basen bide bacak arkam kalça altı oldukça yağ birikimi vardı.Şimdi geriliyo ben uzun zamandır yapıyorum sporumu bi gelişme elde edemedim hep aynı yerimde sayıklayıp duruyodum.Çok zor spor videoları yaptım bedenimde beynimde yoruldu.Geçen hafta bar methodu ile başladım bacakları zorluyo pilatesten daha ileri seviye bu hafta pilates eliptik ile gidiyorum.Bacak arkalarım gergin şuanda yürürken bile belli oluyo.Bende diyet yapamıyorum bana göre değil kendimi zorlayamıyorum.Sadece bi kaç değişiklik bile yaparak kilo verebiliyosun şimdiye kadar ben niye yapamadım onu anlamıyorum.Can sıkıntısndan yiyenlerdenim bende.Kendime küçücük tabak aldım artık yemeklerimi onda yiyorum hem porsiyonlarım küçülüyo hemde midem.Birde çok çiğnemeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum.Çiğnedikçe daha çabuk doyuyorsun yaptığım bu.Benim bacaklarda feci durumda burayi okuyunca oyle heveslendimki yaza kadar biraz incelip sıkılassam. Iki gundur Inceltici jel surup sariyorum oyle yapiyorum. tansiyonum cok dusuyor diyet yapamiyorum ama dikkat ediyorum artik
benim eliptik bisiklet daha yeni geldi. akşamına dizi izlerken yarım saat yaptım. yavaş hareket ettiğim için 112 kalori anca yakabildim
Canım merhaba.
Hangi marka aldın acaba eliptik bisikleti? Memnun musun?
Tesekkurler canim. Ben de goodman 210 siparis ettim. Gelse de baslasam diye sabirsizlaniyorum. Ben de selulitten muzdaribim cok fazla olmasalar da.
çok iyi yapmışsın canım. gelsin de başlarsın inşallah. selülitlerime çok iyi geldi benim valla anlattığım gibi.
Ay bacaklarım toparlansa yeter canım valla.
Benim kilom genelde göbek bölgemde acaba oraya da etki ediyor mu bu alet?
Cok soru soruyorum ama ne tarz bir diyet uyguladin canim? Benim eliptik bisikletimin de on tarafinda twister var ben de calismayi dusunuyorum onunla. Siparis durumunda sevk edildi yaziyor bugun kargoya verilcek sanirim. Birkac gun icinde elimde olur ve baslarim insallah. Umarim bende de guzel sonuclar verir :)
canım ya benim diyet biraz sakıncalı ben kilolarımdan çok bunaldığım için sıkı bir diyet yaptım. aslında kalori sayarak yaptık ortalama günlük olarak 600-700 kaloriyi geçmedm şimdi 523 kaloriye kadar düşürüdm. kilo verdikçe kalorim düşüyor. bir site var oradan hesaplattırıyorum. dediğm gibi sağlıksız ama ben çok bunaldığım için fazla sıktım kendimi.