Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Öyle bir siteye ben de üyeyim canım ben de bir türlü 1500 kalorinin altına düşemiyorum.
Keşke ben de sıksam kendimi biraz :)
Bir ara isveç yaptım hatta zorlanmadım. Bir daha mı uygulasam.

ooo ben şu an isveç diyetindeyim. bugün 10. günüm :KK52: geçenlerdede yaptım 6 kg ye yakın verdim. art arda yapılan isveç diyeti işe yaramaz deniliyor sırf denemek için yaptım bakalım kilo verebilecekmiyim diye :KK52: ama daha tartılmadım. 76 ile başladım isveç diyetine sonucunu 23 mart sabahı göreceğim inşallah :KK76:

ooo ben şu an isveç diyetindeyim. bugün 10. günüm :KK52: geçenlerdede yaptım 6 kg ye yakın verdim. art arda yapılan isveç diyeti işe yaramaz deniliyor sırf denemek için yaptım bakalım kilo verebilecekmiyim diye :KK52: ama daha tartılmadım. 76 ile başladım isveç diyetine sonucunu 23 mart sabahı göreceğim inşallah :KK76:

Sonucu çok merak ediyorum :)
Ben de uygulayabilirim tekrar.

İnsallah iyi olur sonucun canim haberdar et mutlaka :)

ederim merak etme. umarım güzel sonuçlar alırım. 3-4 kilo versem beni mutlu etmeye yetecek inşallah ya :KK24: bu 2.isveç diyetim benim. birini daha yeni yaptım 1 hafta ara verdim bu 2.si :KK1: ilkinde 5.6 kilo vermiştim. bundada 3-4 versem bile mutlu olacağım. aslında amacım art arda uygulandığında işe yaramıyor deniliyordu onu demek istedim. göreceğiz sonuçları. bide bu arada sakız çiynemeyi çok özledim valla :KK53: :KK51:

ederim merak etme. umarım güzel sonuçlar alırım. 3-4 kilo versem beni mutlu etmeye yetecek inşallah ya :KK24: bu 2.isveç diyetim benim. birini daha yeni yaptım 1 hafta ara verdim bu 2.si :KK1: ilkinde 5.6 kilo vermiştim. bundada 3-4 versem bile mutlu olacağım. aslında amacım art arda uygulandığında işe yaramıyor deniliyordu onu demek istedim. göreceğiz sonuçları. bide bu arada sakız çiynemeyi çok özledim valla :KK53: :KK51:

Heheh :KK9:
Bence sonuç verir ya o kadar aç kalıyoruz sonuçta dimi ama :)
Eliptik bisikletim geldi :)
Az önce 20 dk eliiptik yaptım.
100 de twister :)
İlk denemeye göre güzel bence.
Ama 20 dk ayakta yapamadım malum ilk defa yapıyorum hamım daha :)

Canim bugun tarti gunundu umarim girip sonucu yazarsin meraktayim :)

merhaba canım evet tartı günümdü. unutmamışsın. 4 kilom daha gitti canım şükür.:KK52: 1 hafta ara ile ben 2 kere isveç yaptım ilkinde 5,5 kilo verdim şimdi bunda ise 4 kilo vermiş bulunmaktayım ve 71 kilo oldum şuan çok şükür.

10 gun kadar duzenli yapiyodum. Cocugum hastaydi bir haftadir hic yapmadim desem yeridir. Dun yeniden basladim biraz hizlandirdim daha cabuk faydasini gorurum diye. Sizce dogru yaptimmi yarim saat yada 45 dk kadar yapiyorum. Ayrica ne kadar sure sonra sıkılastıgıni gordunuz yaz geliyo diye acele ediyorum biraz:KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 gun kadar duzenli yapiyodum. Cocugum hastaydi bir haftadir hic yapmadim desem yeridir. Dun yeniden basladim biraz hizlandirdim daha cabuk faydasini gorurum diye. Sizce dogru yaptimmi yarim saat yada 45 dk kadar yapiyorum. Ayrica ne kadar sure sonra sıkılastıgıni gordunuz yaz geliyo diye acele ediyorum biraz:KK43:

Canım ben geçen perşembe günü başladım yapmaya.
Ama ben 45 dakika falan kesintisiz yapmadım hiç.
Günde toplam 30 ya da 40 dk yapıyorum ama 10 ya da 15 dakikalık 2 veya 3 set şeklinde yapıyorum.
Bir defada yüklenmiyorum.

Canım ben geçen perşembe günü başladım yapmaya.
Ama ben 45 dakika falan kesintisiz yapmadım hiç.
Günde toplam 30 ya da 40 dk yapıyorum ama 10 ya da 15 dakikalık 2 veya 3 set şeklinde yapıyorum.

bende ilk yaptigim hafta senin dedigin gibi yapiyodum. Kucuk cocugum var uykusu cok az. O yuzden zamani parca parca ayarlayamadim. Bazen az bazen cok yapiyodum. Simdi cocugumu uyuttuktan sonra hemen basliyorumki yetistirebileyim hic ara vermeden dogru mu yapiyorum acaba

Kizlar cok bu basendeki sarkiklik cok moralimi bozuyor yururken sallanmasi cok kotu:KK43:( nasil toparlanicam ben. Aslinda kilom cok yok ama olanlarda basende toplanmis. Alt kismimla ust kismim arasinda iki beden oynuyor. Bu bisikleti ara vermeden mi yapsam ara vererekmi yapsam daha cabuk etkisini gorurum

bende ilk yaptigim hafta senin dedigin gibi yapiyodum. Kucuk cocugum var uykusu cok az. O yuzden zamani parca parca ayarlayamadim. Bazen az bazen cok yapiyodum. Simdi cocugumu uyuttuktan sonra hemen basliyorumki yetistirebileyim hic ara vermeden dogru mu yapiyorum acaba

Canım açıkçası ben de kullanmaya başlayalı çok uzun süre olmadığı için bilemedim.
Ben de okula gittiğimden parça parça yapıyorum şuan.

X