- 16 Mart 2007
- 3.085
- 503
- 39
Şuan tek tavsiyem bebeğini bol bol emzirmen.ben de 25 kg almıştım. Dogumdan sonra ne spor yaptim ne diyet.emzirerek hepsini verdim . Suanda kızım 2 yasinda.ne olduysa bu aralar kilo aldim.ben de dün sipariş verdim eliptik bisiklet. ne zaman gelir bilmiyorum. ben bugün itibari ile 1 ay 1 gündür diyetteyim. ve toplam 9.1 kilo vermiş bulunmaktayım. Sarkma olmaması için ve daha hızlı kilo verebilmek için eliptik almaya karar verdim. Kızlar verdiğimiz kiloları da yazarsak daha fazla gaza geliriz ya da ben gelirim bana yardım edin. Eşim artık benden bıktı. BANA YARDIM ET diyerekten adamı usandırdım bide askerde oradan doğru ne yapabilecekse ne istersen söyle yapacağım ama kendini bu kadar üzme diyor ama ben taktım kafaya . hamilelikte aldığım tam 28 kilom var. bebeğim daha 6 aylık olduğu için dışarıda spor yapamıyorum. bide üstüne çalışıyorum. o yüzden bisikleti aldım ama bana gaz verin nolur bunalmış durumdayım
Maşallah ne kadar azimlisiniz. Yaptıkca buraya yazalım.sırf foruma yazmak icin bugün Spor yaptim:)buaralar forumda olan arkadaşlara merhabalar diyim ben bugün gene bi saat yürüdüm 25 dakika eliptik bisikletle de spor yaptım bu haftada böyle yapıcam sabah yürüyüş oğlen eliptile yapıcam.bakıyorum da yavaş yavaş azalıyoruz nerdeyse kimse kalmıcakçforumda şuaralar olan arkadaşlar bari sizlerde bırakmayında hepbirlikte zayıflayalım.ben çok gayretliyim benimle birlikte yapmak isteyenler sporlarını yapıp yazsınlar
Bayanlar hangi marka-model eliptik kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Kullanımı rahat, diz ağrısı yapmayan ve sessiz çalışan eliptik almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremiyorum.
Benimki activa marka.cok memnunum.