Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dogrudur arkadaşım ne guzel sonuç aldıysan.ben servıscının soyledıgını yazdım sadece.bende ıkı gun oldu alalı.çok fazla bılgım yok.yavaş yavaş araştırıyorum.
düzenli eliptik kullanmaya istekli arkadaşlarım varsa bir an önce başlamaya hazırım bir dönem çok yararını görmüştüm tekrar başlıyorum beraber daha zevkli olacağına inanıyorum
2.günümü de tamamladım yuppiiiii ........
benim yolum çok uzun canım senin az gayretle çözeceğine inanıyorum ben burdayım yürüyüş de yapmaya çalışıyorum ama her gün 1 saat eliptik yapmaya çalışacağım ben de sende süreyi zamanla uzatmaya çalışırsın beraberce gider kilolar inşallah :)hoşgeldin canım...mesajını görünce çookk çokk mutlu oldum..
3. günümü de tamamladım.birbirimize destek olup beraber ilerleyelim... yağlara kilolara elveda diyelim...
Selamlar. Ben de p.tesi basliyorum. Muayyen gunumdeyim, o yuzden biraz hafiflemesini bekliyorum. Vermem gereken 8 kilo var. Ozel diyet uygulamiyorum. Onu yerine porsiyonu kucultup hazir gida ile tuzu biraktim mi cabucak kilo veririm. Eliptik bisikletin yaninda pilates bantiyla, dumbell ve pilates topuyla calisacagim. Yarin egzersiz programi duzenleyecegim.
bugün de 40 dk bindim 20 dk dan 1 saat spor yapmış oldum şimdiden 7000 adımı geçtim
yok canım 1 saaat aralıksız yaptım.adımsayarım 450 kaloriyi gösteriyordu2 set halinde mi yaptın arkadaşım acaba epey kalori yakmışsın maşallah yarın sana eşlik edeceğim inşallah
Selam kızlar...
Başladım eliptiğe. Çok fazla binemedim ilk gün. 15 dakikayla başladım. Yalnız 5dk hafif ayarda-ısınma gibi-, 5dk yarısına kadar sıktım ayarını arttırdım, son 5dk'nın 3 dk yine hafif ayara döndüm, 2 dk da geri geri sürdüm. Sonra birkaç dakika bacaklarım bana itaat etmedi.
Lastik bantla da çalışmam lazım, karın ve kalça egzersizi için. Diyet de yapıyorum, özel bir diyet değil. Su topladığım için su attırmaya yönelik özel bir çay içiyorum. Yeşil çay. Çok az tuz ve sıfır şeker. Akşamları da sadece salata yiyorum. 3 günde karım 350gr.
Oğlum uyuduğunda yine biraz çalışacağım...
Keşke ben de sizin gibi uzuuuun süre çalışabilsem.