• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eliptik bisiklet kullanıpta zayıflayanlar lütfen yardım

Kesinlikle oneriyorum.vucudum salıkti. Ben iki uc til önce 15 kilo verdim. Onun ustunede uc kilo veedim işte.etleerim sarkmisti onu toparlamak icin resmen havaya kaldirrip sekillendirdi diyebilirim ve gunde 45 dk gibi bi sureyle
özel olmazsa kullandığınız bisikletin marka ve modeli nedir acaba?

bende merak ettim bu bisikleti hiç aklımda yoktu dün tesadüf bu forumda öğrendim bugün mağazaya bakmaya gidicem umarım bulurum.biraz dikkat edip lesli yapınca bir ayda 4 kilo vermiştim geçen sene ama tekrar aldım. 7 kilo versem güzel olacak boy 1.50 kilo 67 gurubu canlı tutatalım öyle diyetisyene de gitmiycm biraz kendime göre sabah 8 de güzel bi kahvaltı 11 de orta kahve 2 gibi 1 meyve 1 ayran akşam da çorba 1 dilim buğday ekmeği 1 kase sebze salata ve varsa 4 köfte kadar protein

içiyorum aslında ama o da malum sürekli tuvalet ihtiyacı bisikleti alır almaz kullanmaya başlayınca yazıcam inş alıp kullanabilirim çok yorucu sanırım genel kanı bu şekilde

içiyorum aslında ama o da malum sürekli tuvalet ihtiyacı bisikleti alır almaz kullanmaya başlayınca yazıcam inş alıp kullanabilirim çok yorucu sanırım genel kanı bu şekilde
Yorucu ama kisa vadede etkili. Hirsliysaniz birkac ayda istediginiz kilo ve fit bir vucufa sahip olursubuz :) bende cok seviyorum yemegi. İdeal kiloma ulastim simdi sikilasmaya çalışıyorum:)

Kızlar bu eliptik bisikletin sanırım kökü kurumuş nette bi çok firmada stok yok şöyle 500 600 dynamic yada voit alım dedim ama yok dün mağazaya sordum sadece iki model varmış o da siparişle gelcek hollandadan voit d40 1125 tl bana pahalı geliyo ne yapsam sipariş versem mi yoksa netten bulabildiğimi alsam mı

Kızlar bu eliptik bisikletin sanırım kökü kurumuş nette bi çok firmada stok yok şöyle 500 600 dynamic yada voit alım dedim ama yok dün mağazaya sordum sadece iki model varmış o da siparişle gelcek hollandadan voit d40 1125 tl bana pahalı geliyo ne yapsam sipariş versem mi yoksa netten bulabildiğimi alsam mı
gitti gidiyordan arastirip iliniz deki ax kullanılmış bisikleti de uygun fiyatla alabilirsiniz:)

almışken iyi modellerden alın bence

makina omrunu minimum 10 sene olacak sekilde belirlersek o parayi cikartacak sekilde mutlaka kullanirsiniz ve ucuza alacaginiz aletten fayda gorememe ihtimali var

Ben ikinci el almıştım 140 ti fiyati. ama sıfir gibiydi ve cokta memnunum . Şanslıymışm cok araştrdim ama sonra istedgm gibi buldum yani :)

arkadaşlar 2. el alanlar taşıma sorununu nasıl halletti? kuruluma hazır hale getirip özel araça sığdırabilir miyim? kargo ile anlaşsam taşır mı?

arkadaşlar 2. el alanlar taşıma sorununu nasıl halletti? kuruluma hazır hale getirip özel araça sığdırabilir miyim? kargo ile anlaşsam taşır mı?
Babam aldi benim urun vidalari yardimiyla daha kucuk hale getirilbiliyor. Ozel aracla tasimiati abbam

merhaba bayanlar coktandır biri yazmamıs kılo durumlarınız nasıl
bısıkletı nasıl kullandınız kac dakka ustunde durabildınız :)
ben en fazla 25 dakka ustunde duruyorum
gecen hafta basladım ve cok sukur 2 kılo verdım
sızı bı sorayım dedım :)))):KK49:

Merhabalar ..
Bende yeni aldım eliptik bisikletimi henüz gelmedi .Kanser tedavisi sonucu aldığım kilolarımı vereceğim inşAllah ..şu an kilom 81 ..yeni yılda başlayalım tekrar ne dersiniz ..
öncelikle çok geçmiş olsun,rabbim şifalar versin birdaha yanınıza yörenize uğramasın bu illet
eliptiğin hayırlı uğurlu olsun, gerçekten çok faydalı bir alet
doktorunla konuştun mu? yani kendini fazla yormadan yap,peşinede bikaç plates hareketi eklersen güzel olur
eylül ayından beri evde fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum,daha kilo veremedim ama ümidimi kaybetmedim :))

öncelikle çok geçmiş olsun,rabbim şifalar versin birdaha yanınıza yörenize uğramasın bu illet
eliptiğin hayırlı uğurlu olsun, gerçekten çok faydalı bir alet
doktorunla konuştun mu? yani kendini fazla yormadan yap,peşinede bikaç plates hareketi eklersen güzel olur
eylül ayından beri evde fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum,daha kilo veremedim ama ümidimi kaybetmedim :))
Teşeklür ederim .Henüz gelmedi bisikletim..Dr yorulmadan günlük 30 dk yürüş yeter demişti.Havalar soğuk o yüzden evde spor en uygunu dedim aldım bakalım .. :)

Back
X