- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.144
- Konu Sahibi ELMALI turtam
Konu sahibinden yeni haber varmı? Ailemden biri gibi merak ediyorum yemin ederim!
Sanırım kv kp geldi!!
Sanırım kv kp geldi!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk kez yazan ve takip eden merak arkadaslar desteginiz icin sagolun. Bugun pek giremedim yazamadim, affola. Bugun bebegimi gormeye gittim. Ilk kez disari ciktim. Hayat kaldigi yerden akip gidiyormus onu fark ettim. Bebegim iyi cok sukur. Yani en azindan disaridan oyle gozukuyor.
Diger yandan ailesi aradi durdu ve ailem nihayetinde nasil bir yol izlenecegi konusunda gorusulmesi getektigini dusundugunden disarida ve bensiz gorusmek istediler. Henuz gelmediler ve hic aramadim. Bekliyorum oyle.
Işten rapormu aldınız.Ilk kez yazan ve takip eden merak arkadaslar desteginiz icin sagolun. Bugun pek giremedim yazamadim, affola. Bugun bebegimi gormeye gittim. Ilk kez disari ciktim. Hayat kaldigi yerden akip gidiyormus onu fark ettim. Bebegim iyi cok sukur. Yani en azindan disaridan oyle gozukuyor.
Diger yandan ailesi aradi durdu ve ailem nihayetinde nasil bir yol izlenecegi konusunda gorusulmesi getektigini dusundugunden disarida ve bensiz gorusmek istediler. Henuz gelmediler ve hic aramadim. Bekliyorum oyle.
Ailen çok yerinde bir karar almış. Bunu en az yara ile atlatacağına inanmak istiyorumIlk kez yazan ve takip eden merak arkadaslar desteginiz icin sagolun. Bugun pek giremedim yazamadim, affola. Bugun bebegimi gormeye gittim. Ilk kez disari ciktim. Hayat kaldigi yerden akip gidiyormus onu fark ettim. Bebegim iyi cok sukur. Yani en azindan disaridan oyle gozukuyor.
Önceki yazdıklarımı oku gercekten konu baska yerlere geldi yaa lütfen daha onceki yorumlarımı okumadan bana yazmayın aksi takdîrde şikayet edicemKonu sahibinin eşini baz al, adam af dilemiyor ki affetsin, adam bebeği bile sormadı yahu
Ilk kez yazan ve takip eden merak arkadaslar desteginiz icin sagolun. Bugun pek giremedim yazamadim, affola. Bugun bebegimi gormeye gittim. Ilk kez disari ciktim. Hayat kaldigi yerden akip gidiyormus onu fark ettim. Bebegim iyi cok sukur. Yani en azindan disaridan oyle gozukuyor.
Önceki yazdıklarımı oku gercekten konu baska yerlere geldi yaa lütfen daha onceki yorumlarımı okumadan bana yazmayın aksi takdîrde şikayet edicem
"Yuvayı dişi kuş yapar" yorumum @sertec23 ün konusu ile ilgiliydi. Eşiyle barışmasını desteklemek üzere yazılmış bir yorum. ELMALI turtam ın konusuyla ve benzer konularla alakalı olamaz. Ama nedense okuma gereği duymadan yorum yapmış olmak için yorum yapılıyor.
Alıntı yapmadan sallamak moda oldu heralde
herkes herşeyi anlamak istediği gibi anlıyor hayır düşünceye saygı da yok insanlar evdeki mutsuzluklarını buradda kusuryorlar zaar
şu '' ivdi mitli diğillir '' gelip burda carlıyorlar da moda onu unutma ..
Ben mesela her gün 3 posta dayak yerim ,kocam insan yerine koymax ,ama burda carlıyorum
Öyle bir hayat işte ...
Hayır birde ben orda tartışmıyorum bile, basit bir gerçeği dile getirdim affetmek erdem olabilir iyidir hoştur ama af dileyen biri olmalı, genel bir yorumdu sadece bu konu için değil,ben tartışmadığımı sanarken 3.bir kişi laf sallıyor değişik
Bu arada bizim evde de Filistin askısı var