- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
- Konu Sahibi MutluOlmasadaUmutlu
-
verdıgı cevaplar bu boyuta geldiyse,bırak ne hali varsa görsün,arama sorma..o sana ulaşmak zorunda kalcak birgun..cocugu var artık..dolduranların aklına gelirse torunları,o zaman hesap döner..2 medeni insan gibi konuşmak istiyorum dediğinizde hangi yüzle seni adi, ş.siz, köpek diye bir yanıt alsaydınız aynımı olurdu fikriniz? Lohusalığın getirdiği stres hassasiyette etken olabilir ama eğer olmasaydım bile yine ben aynı şoku yaşar ve yine o durumu kabullenemezdim.Hiçkimse boşanmak için evlenmez heleki azıcık şüphesi varsa çocuk yapmaya cesaret edemez, yuvamızı beraber kurduk ama o tek başına yıkıyor ve bana enkazı seyretmek düşüyor karşı çıkarsan altında kalırsın diye tehdit ediyor ortada yuvamı kalmış,bir evlilikte herşeyden önce gelen şeyi saygıyı yitirmiş daha nasıl tutup kolundan kocam diyeyim.Ben şimdi tıpış tıpış dönsem , biz buna neyaparsak yapalım o sesini çıkarmaz ezelim aşşağılayalım mantığıyla davranılacak.Dönmesem çocuğum babasız ama annesi mutlu huzurlu büyütecek ve elinden geldiğince ona eksikliğini hissettirmeyecek inşAllah
Cnm sonuna kadar haklisin.ne dememi bekliyorsun.terket mi diyim.tamam diyorum.terketttt.birak onu...o zmn .ailemin parasi yok.bez falan alamiyorum demiyeceksin.ben calisip cocugumabakacagim diyeceksin ki..bende sana uzuldugumden boyle soylemiyeyim.eger calisir bakarim cokta tin diyorsan,zaten donmeeee..ama sonra cok pismanim deme...Afedersiniz ama bana ruh gibi yaşamayımı öneriyorsunuz,alt katta halası üst katta babannesi annesi babası kardeşleri ben hangi brini görmezden gelebilirimki ve her dakika açılmayacağını bile bile sırf oğlunu fitillemek için çalınan kapım.İlk günler diye gelip geçici görmüş olabileceği o kapı açmama hususunu birkaç defa daha yaşatırsam şiddete dahi başvurabileceğini daha önce ona konduramadığım hareketlerde bulunabileceğinden artık şüphem yok. Eşim beni çoook iyi tanımış hemde çok eğer böyle birşey yaparsa o eve gelmeyeceğimi bildiği için bana danışma söyleme gereği duymamış.Hiç öfkeli değilim aksine çook sakin kafayla düşünüyorum şuanda ve değmeyecek insanlara değmeyecek değeri verip onları şımarttığım başıma taç ettiğim için kendime kızıyorum.
Afedersiniz ama bana ruh gibi yaşamayımı öneriyorsunuz,alt katta halası üst katta babannesi annesi babası kardeşleri ben hangi brini görmezden gelebilirimki ve her dakika açılmayacağını bile bile sırf oğlunu fitillemek için çalınan kapım.İlk günler diye gelip geçici görmüş olabileceği o kapı açmama hususunu birkaç defa daha yaşatırsam şiddete dahi başvurabileceğini daha önce ona konduramadığım hareketlerde bulunabileceğinden artık şüphem yok. Eşim beni çoook iyi tanımış hemde çok eğer böyle birşey yaparsa o eve gelmeyeceğimi bildiği için bana danışma söyleme gereği duymamış.Hiç öfkeli değilim aksine çook sakin kafayla düşünüyorum şuanda ve değmeyecek insanlara değmeyecek değeri verip onları şımarttığım başıma taç ettiğim için kendime kızıyorum.
Dolduranlar şuanda telaşta zaten torunlarının ilk adımını ilk kelimesini vs hiçbirşeyini göremeyecekleri için,ayrıca her iki tarafında ilk ve tek torunu buna rağmen onun hatırına bile herkes yerini bilip bize dokunmayacaklardı.Niyetleri rahata ermek borçtan kurtulmak dükkan açmak el kapısında çalışmamak mışş ama bu dünyalık işleri için bir yuva yıkmayı göze aldılarsa elden sadece yine Allaha havale etmek gelir.Tıpkı dediğiniz gibi hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim tek bir farkla 2 kişiverdıgı cevaplar bu boyuta geldiyse,bırak ne hali varsa görsün,arama sorma..o sana ulaşmak zorunda kalcak birgun..cocugu var artık..dolduranların aklına gelirse torunları,o zaman hesap döner..
bana öyle geliyor ki,yınede hersey düzelecek..Dolduranlar şuanda telaşta zaten torunlarının ilk adımını ilk kelimesini vs hiçbirşeyini göremeyecekleri için,ayrıca her iki tarafında ilk ve tek torunu buna rağmen onun hatırına bile herkes yerini bilip bize dokunmayacaklardı.Niyetleri rahata ermek borçtan kurtulmak dükkan açmak el kapısında çalışmamak mışş ama bu dünyalık işleri için bir yuva yıkmayı göze aldılarsa elden sadece yine Allaha havale etmek gelir.Tıpkı dediğiniz gibi hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim tek bir farkla 2 kişi
Sizde annesiniz, insan değil çocuğunun bezi için çalışmak böyle kansızlara bile onur gurur haysiyet bütün o duygulardan arınıp bir köşeye bırakıp boyun eğip dönmek isteyip ''dönme dönersen pişman ederim'' yanıtı alıyor,eğer bir anne olmasaydım değil olanları sindirmek dönmek istemek suratlarına tükürmezdim bile.Cnm sonuna kadar haklisin.ne dememi bekliyorsun.terket mi diyim.tamam diyorum.terketttt.birak onu...o zmn .ailemin parasi yok.bez falan alamiyorum demiyeceksin.ben calisip cocugumabakacagim diyeceksin ki..bende sana uzuldugumden boyle soylemiyeyim.eger calisir bakarim cokta tin diyorsan,zaten donmeeee..ama sonra cok pismanim deme...
Ee ne yapmayi dusunuyorsun.?Sizde annesiniz, insan değil çocuğunun bezi için çalışmak böyle kansızlara bile onur gurur haysiyet bütün o duygulardan arınıp bir köşeye bırakıp boyun eğip dönmek isteyip ''dönme dönersen pişman ederim'' yanıtı alıyor,eğer bir anne olmasaydım değil olanları sindirmek dönmek istemek suratlarına tükürmezdim bile.
Bence bu sorun pire değil, ama merak ettim nasıl tepki vermeliydi?tepki vermekte sonuna kadar haklısın verdiğin tepki de dibine kadar haksızsın..pire için yuvanı yıktın memnun musun...
düzenleme yaptım erken atılmışın : ) tepkide haklı dedim zaten giderken seni sevmiyorum ne demek biliyor musun bir erkek bu söz karşısında tüm ipi koparır...konu sahibi hesap yapmadan (lohusalık hali kuvvetli) fevri davranışlarda bulunduğu için bu işin sonucu aleyhine işleyecek..bak kaynanaya mesajları konuşmaları delil olarak oğluna gösterip ipleri tamamen eline almış..ve konu sahibi 1-2 ay içinde bir evin satılması çok önceden planlanmıştır adamlar borçlarını kapattırdı..gelini sözde avuçlarına aldılar sence bu konuda oğullarına taviz verdirtirler miBence bu sorun pire değil, ama merak ettim nasıl tepki vermeliydi?
Ben düşünüyorum bende çeker giderdim sanırım.
Adam karısını hiçe saymış, söylediği herşeyi haketmiş bence.düzenleme yaptım erken atılmışın : ) tepkide haklı dedim zaten giderken seni sevmiyorum ne demek biliyor musun bir erkek bu söz karşısında tüm ipi koparır...konu sahibi hesap yapmadan (lohusalık hali kuvvetli) fevri davranışlarda bulunduğu için bu işin sonucu aleyhine işleyecek..bak kaynanaya mesajları konuşmaları delil olarak oğluna gösterip ipleri tamamen eline almış..ve konu sahibi 1-2 ay içinde bir evin satılması çok önceden planlanmıştır adamlar borçlarını kapattırdı..gelini sözde avuçlarına aldılar sence bu konuda oğullarına taviz verdirtirler mi
ev olayına sinir krizleri geçirmekle kapıları açmamakla haklı zaten canım...ben konu sahibi gibi uzak tepkilerde vermem o kaynananında kocanında kayınpederinde hatta onlara kapı açan babaanneninde......anlatabildim mi..fakat sevmiyorum demek çok ağır sevmiyodun neden çocuk yaptın neden evlendin aslında bu sözle blöf yaptığı zaten açık fakat...evlilikte sevmiyorum ayrılıcam blöflerine yer yoktur..yapacaksan yapacaksın..sonra geri dönmek isteyince düştüğü durum nasıl..gitse kapıda ip kadar değeri olmayacak..iyi mi oldu..hesap kitap yapılmasından yanayım ben..bunuda konu sahibi bu halle başaramaz aklı selim aile üyeleri halletmeli.Adam karısını hiçe saymış, söylediği herşeyi haketmiş bence.
Mantıklı çözüm belki bu değildir ama lohusa olmayan bir kadınında evini habersiz eşi taşısa , mahremine girilse sinir krizi geçirir. Ben geçiririm yani.
Siz hiç bir çöp gibi görüldünüz mü hanımefendi? Ayrıca evi satma fikri kayınbabadan,evi taşıma işi eşten,evi yerleştirme işi ise kayınvalide den. Şimdi bu bir işbirliği olmuyor mu? Beddua etmem Allaha havale ederim ki o işini bilir ben haksızsam bana onlar haksızsa onlara mükafatını yada gazabını tattırır. Evlerini başlarına yıkmadım, küfür edip sövmedim,oğlu kapıyı açtığında kovmadım,bebeğimi kucakladığında elinden almadım... Ben sadece kapıyı açmadım ki siz yaşamadığınız için bilmezsiniz babam dahi gelse açacak konuşacak mecalim yoktu.Abartı tepkim nerede? Sizin yuvanız ordn alınıp oraya kondumu?Yok bütün bunları geçtim eşiniz size hiçbirşekilde destek olmayıp ailesinin yanına oturup sizi karşınıza alıp hep beraber sizi yargılasa ne ş.sizliğiniz ne şeytanlığınız kalsa ve bebeğinizle sizi ortada koysa? Neyse evet arkadaşım o sıfatsız beni boşarsa haklı,çünkü kölelik vazifelerimi yerine getiremedimValla cok abarti tepkiler vermissin. Evi tasiyan ve sana haber vermesi gereken kocan, ailesine kapi acmamalar beddua etmeler evi terketmeler hepsi cok yanlis. Kocan seni bosarsa hakli derim ben
Bile isteye hatta kendisi bizzat getirdi beni ki bunlar söylenmez ama o evdeki tek aldığı eşyayı 3 parça beyaz eşyayı borçla almıştı onları daha rahat öder masrafımız azalır düşüncesi hakimdi.Bizi almaya gelmesinide ondan ben istedim yoksa daha biraz daha bekle deyip duruyordu.Planlı bir iş olduğu şüphesiz kesinlikleBişey merak ettim.
Siz annenize giderken ki tavrı neydi?
Sizi söylenerek mi gönderdi, yoksa biran önce gitmeniz için teşvik mi etti?
Eğer teşvik ettiyse uzun zamandır arkanızdan dolaplar çeviriyor ve planlı bir iş bu , adam sizi kaybetmeyi baştan beri göze almış demektir .
Değilse 2 ay kalıyor olmanıza bozulmuş ve etrafın gazına gelmiş olabilir, zamanla düzelebilir diye düşünüyorum.
Çünkü 2 ay uzun bir süre herkes ne gerek vardı bu kadar gitmesine , 10 gün yeterdi , bizden çocuğu kaçırdı tarzında yorumlar yapmış ve eşinizde kendi ailesini size saydırmaya karar vermiş( kendince) olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?