Elimden öylece kaydı gitti hayat

Hanimefendi sizin yaptiginiz seyin yanlis oldugunu soylemek icin yasamam gerekmiyor. Yasayani ararsaniz da sitede zor bulursunuz. Ben sizin iyiliginiz icin soyledim, dul kalacak olan sizsiniz, babasiz kalacak olan da sizin cocugunuz, sizin karariniz..

Allah kolaylık versın ..ben olsam ancak ayrı eve çıkasrsam dönerdım yoksa iş bulup hemen çalısırdım bu şartlarda dönersen eziyet çok göreceksin gibi çocuk da öyle bi ortamda yetişecek..çok zor..Allah kolaylık versin..bu aile apartmanlarından da nefret ediyorum nedir bu erkek annelerındeki merak dizimin dibinde olsunlar

Ne guzel senin annenin yanina gidip, orda dogum yapmani firsat bulup evini tasimislar.
saten maksat fikrini almak degil, ruhun duymadan evi degistirmekmis. Cunku bunu kabul etmeyecegini biliyordu hepsi.. bu yuzden sinsice gitmeni bekleyip, hemen evi degistirdiler
bunada supruz diyip, aptal rolu oynamis esin. Birde iki seye dikat et bence.

1; esin ve ailesi blof yapiyor! gozunu korkutmaya calisiyor. sadece anlamadigim, tehditleri degisik. sanki dahada seni kaciriyorlar kendilerinden, yani sana gelirsen beni dinleyeceksin, gidersen bebeksiz, tek gidersin demeleri gibi, cok yanlis. bana biri boyle dese bende korkar gitmem, o yuzden simdi seni istiyorlarmi bunlar gercekten?

bunun yaninda kvden ne kadar kotu mesaj yazarsa yazsin asla geri cevap yazma arkadasim! dusunemedinmi sanki mesajlari ogluna, suna buna okutacagini. her kvde bunu yapiyor:)neyse bu yuzden artik cvp verme. Ve tabiki en onemlisi onun sana yazdigi mesajlarida sen sakla! saklaki bir gun okutursun sende onlarin mesajini ona buna bu yuzden hic kendinide suclu hisetme!, sana acimayana sende acimiyacaksin! esininin seni anlamasi icin o mesajlari sende ona okut:)

2; ben dahi herkesin yorumunu alip ogle karar vermende ne kadar dogru bilmiyorum:)
derdini paylas, rahatla ve dinle ama herkesin lafi ilede yola cikma, sonra pisman olursun..
Burda cok yanlisda yonlendirilen insanlar var, olan sana olur, bize degil:)

yanliz sen akili bir kizsin eminim kendin ve bebeyin icinde en iyi karari vereceksin
korkmada, aileme yuklenecegim diyede dusunup durma, bebeyinin ne masrafi olcaki?
madem herseye katlanirsin ozaman hazir bez alacagina, git elinle yikanan bezlerden al
ayrica cocugun orda annesinin ezildigini ve mutsuz oldugunu gormekdense, babasiz buyumesi belki daha iyidir....

ama blof yapiyorlarsa ve kocanda biraz visdan varsa herseyi duzeltecekdir.....
Allah yardimciniz olsun, guclu ol:)

Benim o ortamda bulunmak istemeyişimin ailemin yanına gelmemdeki amacın ana teması zaten onlara telafi etme imkanı vermekti.Olgun insanlar olarak biz gençlerin yuvasını dağıttıkları gibi toparlarlar mantığı onlara işlemedi,aksine dahada evlatlarını fitillediler dahada sebep oldular ,kız bize beddua ediyor bizde zaten onu istemiyoruz bu saatten sonra torunumuzun anasıdır sadece diyerek oğullarını bir nevi seçim yapmaya zorladılar.

Çok iyi niyetlisin ama keşke seven iki insan olsaydık aşılmayacak ve karşımızda yıkılmayacak duvar olmazdı.Bazılarınız beni suçlamış ,olsun kenardan bakınca öyle görünüyor olabilir ama emin olun başınıza gelse benim sükunetime şaşardınız ki azıcık eli maşalı olunmalıydı böylelerine.Ben evet çok inatçı ve çarparak çıktığım kapının önünden bile geçmeyen arkasına bile bakmayan biriy(d)im.Kendimi değerli kılar,ezdirmez ve kaybedenin karşı taraf olduğuna inanırdım.İşler değişti benim inadım kurudu yumuşadım duygusallaştım olgunlaştım ama o olduğu yerde saydı hatta kepazeleşti neyazıkki geriledi

Biliyormusun amacım sadece baba olduğunu,kendimizi hatırlatmaktı.Yoksa zaten oralı olupta dönüp para filan yollamadı yani.
SEn hatirlatinca o baba mi oluyor yani? Adam ev tasirken seni ciddiye alip sormamis bile sen bez ve mama parasi istiyorsun. Zaten o da cok takmamis geri donmemis.
Bi de borclu olmaktansa bi sure orda oturmaya tahammul edemez misin?

boyle yaparak asil belki yanlis yapan sensindir,
arayip surekli yuz goz oldugun icindir canim..
adam bakiyor sen razisin, gelmek istiyorsun ama oda burnundan getirmek istiyor,
ogle bir ders vermek istiyorki sana bir daha cezaret etme diye,

hem suclular, hem gucluler..
gaza getirmeyeyim diyorum ama sanki dundende razi, kosup gideceksin, buda dogru olmazki..
yani sonuc olarak tekrar birlikte olmalisiniz, evet!!!
ama o ev degismeden gitme derim, senin kararin tabi, eyer tehlikeli bir kayin validen yoksa git
sadece mezafeni az korursun, oda ne kadar koruya bilirsin bilmem:) surat azsan kocan sana yapmadiginida burakmaz. baksana, kvden bir msjini gozterdi adam sana kopek diyip asagiladi hemen....

yada herkes cok gergin, hersey henuz cok yeni oldugu icin biraz bekleyin ve sakin olun
ama sakin ilk adimi sen atma! asil suclu sen degil onlar, bunu unutma
uni. okumus, kamel tutmus bir kadinsin sen..
ne dogru , ne yanlis ayirt ede biliyorsun masallah

Ayy inanmiyorm ya yok artik bu ne terbiyesizlik sana sormadan ev tasimak yanlis anlama k.bkma salak yerine konmus gbi esin de ne kadar karaktersizmis ya sana niye sormamis insan olan toplanir apariz ederiz diye konusulur sanada derler boyle dusunuyorz sizin evi satmayi faln nebilim k.bkma ta sinir oldum ama cocugun cik kucuk ya allah yardimcin olsun blliki cock yni dogdu sesini cikarmaz otutur diye dusunmusler ama yememis

Pardon ama kayinvalide kim oluyor da size bu sekil bir mesaj atiyo.. yaaa bu Nasil bir kumpaz bu Nasil bir duzenbazliktir ki bir de utanmadan surpriiiiz diyor o mubarek kocaniz..yaa bir de logias bi kadin bu yaaa..o annesi Cok terbiyesizmis.. Cok.... Kocaniz da bunu size reva gormus ne diyeyimm.. yalvaracak size.. ama yaziklar olsun lohusa bi kadincagiz, yaziklar olsun.. kaynanan da Allah Nasil biliyosa óle yapsin.. Cok sinirlendim.. Yok Efendinmm kapi kapanirmis size.. sen kimsin yaaa

Atladığınız birşey varki sevmeyerek evlenmedim,aksine çok sevdim sevildiğime inandım ve sevdiklerimden kilometrelerce uzaklaştım onun olduğu şehire yerleştim.Bana yaşattıkları çok çook fazla incitti üstüne birde beni ikna etmeye beni alıştırmaya çalışmak yerine surat asmaları konuşmaması ayrı oda da yatması... tüm bunlar onun beni artık sevmediği gitmemi dört gözle beklediğini düşündürttü,dediğiniz gibi henüz aklı selim düşünemezdim birden dilimden o kelime döküldü hiç düşünmeden çıktı ağzımdan kimbilir belki Allah söyletti ''senin beni sevmediğin gibi artık bende seni sevmiyorum '' dedim,hayır yanılıyorsun çok seviyorum ve gitmeni istemiyorum gibi hiçbir telkinde bulunmadı haklı olduğumu onaylar nitelikte tavır aldı.Anlık kızgınlığıma vermiştir bahsi birdaha geçmedi ve bende onun beni durdurmayışını dinlenmek ölçmek tartmak isteyişine vermiştim.Geri dönmeyeceğimi eşe değil kayınvalideye söyledim ki bizim huzurumuzu bize geri takdim etsinler hatalarını düzeltsinler işin ciddiyetinin farkına varsınlar niyetiyle.Bu bir blöfse kabul,elime geçecek olan tek şeyse eski sahip olduğum düzendi artı bir kazanç yok.Konu sahibi emin olun o aklı selim aile üyelerinden daha olgun- ki kendileri ergen insanlar gibi atarlı aklınız hayaliniz almayacak derece çocuk bukonuda.Yuvamızı yapmayamı bozmayamı uğraşıyorsun anne amacını bileyim dediğimde çoook iyi etmişim diyen kayınvalide den ne beklenirki...

Haklı tepkiler vermişsin. Ben bu konuda sende yanlış bir hareket göremiyorum. Sonuçta eve girince de kiraya çıkmak istediğini söylemiş ama bir onay almamışsın.
Arkandan iş çeviren çeteye kapı açmamak da bana göre suç teşkil etmiyor.

Seni ve yeni doğmuş sabiyi kendi elleriyle taksiye bindirip annenin evine geri gönderen adama! kalp kırıklığıyla artık sevmiyorum demek çok mu yaralayıcı? Hiç sanmıyorum.

Evet ortada küçücük bir bebek var ama sırf anneye hırsı yüzünden babasının umursamadığı bir bebek.
Açılacak dükkandan ne kadar hayır görebilecekler merak konusu. Bunların hepsini zamanla göreceksin.

Ayrıca Allah'a havale etmek ne zamandan beri beddua yerine geçiyor? Bu kısaca "kötü bir şey dilemekten korkuyorum Allah en iyisini biliyor ve görüyor" demektir. Kv bundan rahatsız olmuş aslında.

tepki vermekte sonuna kadar haklısın verdiğin tepki de dibine kadar haksızsın..pire için yuvanı yıktın memnun musun...madem yıktın geri adım atma ne isterlerse yaptırabileceklerini sanıyorlar..
Yani bukadar sayfa sayfa anlatılanlar size hala pire geliyorsa daha ne diyeyim.Evet arkadaşım evime müsadem alınmadan istemediğim yere taşınılması,kaprisli olmakla suçlanmak,işine geliyorsa bu gelmiyorsa kapı orda muamelesi sana göre pire olabilir ama bana göre deve

senin eşini sevdiğini biliyorum tabiki belli yani..olan olmuş ..yaptıkları şey kitaba ters hanımın rızasını almadan böyle bir şerefsizliğe girmiş adi bir eş...hanımı giderken rızam yok ama git diyen tezat bir eş..ailesine bağımlı değilken kapılarından çıkmayan enteresan bir eş..aklı selim aile üyeleri derken senin lohusalık halinden ötürü kendi annen baban ve senin aile büyüklerindi..olan olmuş konu sahibi bu saatten sonra mizanını kur..terazini masaya koy..eksiyi artıyı yaz bu koşullarda ki gittiğinde artık şaşırmam bir şeye desende daha beterlerine maruz kalacağını bilerek ,bekar bir anne adayı olarak yoluna devam edeceğini düşünerek mizansenlerini hayal et..o kocayla devam edecek misin yoksa yoluna devam mı edeceksin..birde asla davayı sen açma baya bir hesap yapmışlar..çocuğun sende kalacağı garanti..onların yaptıüı bu ince hesaplara ali cengiz oyunlarına bu saatten sonra bulaştıkları müddetçe aynı tarzda karşılık ver..sana süpriz yapıcam diyerek te bariz bir şekilde seni APTAL yerine koyup alay etmeleri de cabası..akıllı bir kadına benziyorsun sen yapacağını bilirsin..Allah bu yolda muvaffak kılsın inşaallah.

pireden kastım bu olaya belki dur deyip o evden çıkabilme ihtimalindi..beni yanlış anlama lütfen.

Tam olarak hislerimi düşüncelerimi dökmüşsün satırlara ,o mesajı beddua olarak algılayıp öyle korkmuşlarki namazında niyazında hacı insanlar tabi içlerini yine Allah bilir herkesin inancı ibadeti kendine.Bana sen evi terkettin duaların kabul olmaz dönene kadar diye yanıt verdi kv.Peki madem öyle biliyorsunda niçin bukadar dokundu,bedduaysa ve sahibide bensem haketmemişlerse yaradan beni cezalandırır size neoldu neden kendinizi o kelimeyle bukadar parçaladınız.Neyse enbüyük ve engöze batan suçum omesajmış ve o mesaj bizi bitirmiş komik dimi

pireden kastım bu olaya belki dur deyip o evden çıkabilme ihtimalindi..beni yanlış anlama lütfen.
Aileme haber verildi beni şikayet ettiler kabullenmiyorum diye.Ailemde şok oldu ve dolayısıyla haklı olduğumu onlardan bunu beklemediklerini söylediler bekledikleri cevabı bulamayınca yüzlerine telefon kapadılar.Ailemde bende o 1 hafta içerisinde neredeyse yalvardık tabiri caizse herşeyi düzeltmeleri için ,hatta canım babacım kiraya ev tutun kızım ben ödeyeceğim bile dedi.Onuruna yediremedi beyefendi.Annem dünde onun ailesine söyledi gelsin oğlunuz eşyalarıda yüklesin evimin 1 odası onların olsun evladımdan ayırmam yeterki bu sabi babasıyla büyüsün dedi, kv asla hayatta olmaz demiş . eteğinin altına iyice alsın bakalım oğluşunun hayrını görsün .Bende merak ediyorum acaba aileminde benimde elimden başka ne gelebilirdi diye,fazlasıyla ailece mücadele ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…