Ne guzel senin annenin yanina gidip, orda dogum yapmani firsat bulup evini tasimislar.
saten maksat fikrini almak degil, ruhun duymadan evi degistirmekmis. Cunku bunu kabul etmeyecegini biliyordu hepsi.. bu yuzden sinsice gitmeni bekleyip, hemen evi degistirdiler

bunada supruz diyip, aptal rolu oynamis esin. Birde iki seye dikat et bence.
1; esin ve ailesi blof yapiyor! gozunu korkutmaya calisiyor. sadece anlamadigim, tehditleri degisik. sanki dahada seni kaciriyorlar kendilerinden, yani sana gelirsen beni dinleyeceksin, gidersen bebeksiz, tek gidersin demeleri gibi, cok yanlis. bana biri boyle dese bende korkar gitmem, o yuzden simdi seni istiyorlarmi bunlar gercekten?
bunun yaninda kvden ne kadar kotu mesaj yazarsa yazsin asla geri cevap yazma arkadasim! dusunemedinmi sanki mesajlari ogluna, suna buna okutacagini. her kvde bunu yapiyor:)neyse bu yuzden artik cvp verme. Ve tabiki en onemlisi onun sana yazdigi mesajlarida sen sakla! saklaki bir gun okutursun sende onlarin mesajini ona buna

bu yuzden hic kendinide suclu hisetme!, sana acimayana sende acimiyacaksin! esininin seni anlamasi icin o mesajlari sende ona okut:)
2; ben dahi herkesin yorumunu alip ogle karar vermende ne kadar dogru bilmiyorum:)
derdini paylas, rahatla ve dinle ama herkesin lafi ilede yola cikma, sonra pisman olursun..
Burda cok yanlisda yonlendirilen insanlar var, olan sana olur, bize degil:)
yanliz sen akili bir kizsin eminim kendin ve bebeyin icinde en iyi karari vereceksin
korkmada, aileme yuklenecegim diyede dusunup durma, bebeyinin ne masrafi olcaki?
madem herseye katlanirsin ozaman hazir bez alacagina, git elinle yikanan bezlerden al

ayrica cocugun orda annesinin ezildigini ve mutsuz oldugunu gormekdense, babasiz buyumesi belki daha iyidir....
ama blof yapiyorlarsa ve kocanda biraz visdan varsa herseyi duzeltecekdir.....
Allah yardimciniz olsun, guclu ol:)