Elimden öylece kaydı gitti hayat

Geçmiş olsun öncelikle gerçekten çok zor bir durumun içine düşmüşsün ama sana sabırlı olmanı öneririm.
Evliliğini bitirmek istemiyorsan eşini kaldığın yere çağır ve sakince konuş
Giderken neler düşündüğünü neye kırıldığını anlat bitecekse bile her şeyi bilsin anlasın

Oncelikle allah YARDIMCINIZ olsun geri donerseniz yaşanacak yeni olaylarda donmezsenizde yeni hayatinizda.
Size yapilan çok büyük ayip.ancak hayatin boyunca kadinlarin baba evine kaçarak blöf yapmalatini aklim almadi neden geri donec iseniz gidersinizki bir iki derken üçüncüde zaten gitseniz bile döneceğini z garantodir kimse sizi iplemrz kadinlarin bu yaptigini mantigim almiyor.
Bu arada bebeğimi babasiz bbüyütmek istemem demissiniz.e bu durumda yapilanlari sineye mi cekcksiniz ozaman daha kim bilir neler yapacaklar .bebeğini babasiz büyüten tek siz değilsiniz umarim is güç sahibi para kazanan bir bayansinizdir

Kızlar eşim o lafıma aldırış dahi etmedi ,artık bende seni sevmiyorum zaten dercesine kafa salladı sadece.Evet orayı terkettim fakat otogara geç kalmıştım o sabah ve eşim gidip dakikalarca taksi aradı beni kendi eliyle bindirdi.hani habersizce çekip gitmek değil benimki; istese taksi filan bulamadan geldim der dimi. Lohusalığın verdiği hassasiyet ve öfke kontrolü olmayışını yaşayan bilir yinede hakaret etmedim kimseye saldırmadım evet kapıyı açmadım açsam o çöküş anımda kimbilir ağzımdan neler çıkacaktı onlara karşı kendi başıma 1 hafta o evde sadece suyla yaşadım duvarlar bana ben duvarlara baktım.O evi,durumu kabullenmek için yinede savaştım ama bakmakla mükellef olduğum emzirdiğim ve sütümden ona geçen huzursuzluk sebebiyle daha fazla dayanamadım bana yapılan oyuna. Bahsedildiği gibi niyetleri çok iyiymiş aynı dairede birbirimize yardım eder büyük aile olurmuşuz.Lakin nişanlıykende teklif edilmişti bu şekilde yaşamak ben asla kabul etmem kendi aileme nasıl uzaksam onlara da olmak ve sadece eşim çocuğumla bir haya kurmak istiyorum dedim.Nekadar uzaksan okadar iyi olunur ,yakın ilişkileri sevmiyorum.Kapıyı açmadığım bir anda kendi anahtarıyla eve girişi aklıma geliyor çıldırıyorum,kapı açık vc ye giriyordumki çocuğum ağlarsa duyayım diye.Eğer niyeti güzel olsaydı kendi ile mesajlaşmalarımı bir bir oğluna okutmazdı ''Allaha havale ediyorum sebep olanları'' mesajımı oğluna okutup bak karın beddua ediyor bize diye doldurup eşimin bana '' ş.siz,adi,köpek'' gibi laflar etmesini sağlamazdı.Dün onu arayıp yuvamı yapmayamı bozmayamı uğraşıyorsun dediğimde sustu kaldı, iyi etmişim dedi pişkin pişkin Ailemde bende defalarca kiralık eve çıkalım diye çok uğraştık,beyefendi hazırda ev varken kiraya çıkamaz ödeyemezmiş.İnanın sürünmeye razıyım kiralarda ben aza kanaat edebilen asla çoğu aramayan sadece huzur isteyen bir insanım.Eşim de normalde çok iyiydi ta ki o binaya annesigilin kanatlarının altına sığınana kadar.Ailesi onu haklı görüp destek oldular ben suçluymuşum bu konuda bile.Haklıyken haksız duruma düşmek diye aynen buna denir

Kaldığım yere elinde çiçekle gönlümü almasını beklerken mesajlarıma dahi cevap vermeyip dün annesinin annemin ısrarıyla telefonuma yanıt verdi - ki sadece birtek şey sormam gerekiyordu gelmemizi isteyip istemediği... Çocuğumuz için gel ama beni eskisi gibi bekleme iki yabancı olacağız bir evde seni sadece çocuğumuz için istiyorum ve arada birçok hakaret.Burada yazdıklarım dışında enufak birşey yok atladığım,yazdıklarımı dışarıdan bakan bir insan gibi tekrar okuduğumda kendimde hata bulmaya çalıştığımda inanın bulamıyorum.ve gelirsen sözümden çıkmayacaksın ne dersem onu yapacaksın işine gelmezse tekrar gidersen çocuğuda alırım tek gidersin diye gözümü korkuttu nasıl güvenirimki bile bile el birliğiyle beni bezdirip çocuğumu elimden almaksa diye amaçları.Artık güvenemez ve herşeyi bekler oldum onlardan

Daha önceden hiç geçmiş miydi bu taşınmak meselesi senin tepkin ne olmuştu

Geçti hep babasıyla planladılar evi satalım biz kiraya gidelim siz borçtan kurtulun evden kalan nakite işyeri açalım diye.Ama hem kayınvalide hem ben asla olmaz iş için ev satılmaz kiralarda çocukla sürünemeyiz diye her daim karşı çıktım,gün gelip yapabileceğinede asla ihtimal vermedim lafta kalır sandım

Kabullenmediğim için tavırları çok farklıydı ,bir insan sevildiğini sevilmediğini hisseder ya onunda beni artık sevmediğinden neredeyse emindimbütün olanları 1 saat sonra unutur ona sarılırım diye bekledi ama ben o şoku günlerce hatta halende atabilmiş değilim

Böyle bir şey mümkün mü ya ! Lohusalığın ne olduğunu yaşayan bilir birde habersizce evinizin taşınması tepkilerinizde haklısınız sadece masum bebeğiniz için sakin olun derim .eşiniz annesinin etkisinden çıkmadan bir süre iletişim kurmayın derim.

Yaşadığınız kabul edilebilir miydi bilmiyorum, başıma geldiğini düşünmek dahi istemem.

Benim en çok takıldığım evlilik birliğine olan saygısızlık. Bir erkek ne olursa olsun en azından söylemeden bunu yapmamalı.

Yani söylese neyse. Kabul etmesenizde hazırlanırsınız ama süpriz ne ya?

Tepkinde okadar haklisin ki , Kimse sana haksiz muamelesi yapamaz!

Fikrini almak zorundaydilar ..
Telefon denen birsey var , Tas devrinde yasamiyoruzki , Sana saygi duyulmus olsa en azindan biz tasinmak zorundayiz diyebilirlerdi...
Ama yangindan mal kacirir gibi Senden habersiz yapmalari ..
Cok sinir bozucu , ayrica buna supriz demesi esinin daha cok sinir bozucu...

Esine sevmiyorum demissin , Soylemeseydin keske , Ama o piskolojiyle sinirle ne demis olsanda sineye cekmesi gerek cunku onlarin yaptigi daha sinir bozucu ve affedilmez.

yok artık ne demek ya senden habersiz senin evini taşıyolar illaki onların dediği olacak eşkiya mı bunlar sen çocuk musun bide süpriz var falan inanamadım yani gerçekten böyle insanlar var mı şaka gibi... Eşinizede çok çok şaşırdım yeni bebeği olmuş nasıl böyle davranabiliyor daha çok size ve bebeğinize sarılması sahiplenmesi gerekiyordu bence. Ben bu olaylardan önce eşinizin size tavrı nasıldı onu çok merak ettim. Çok talihsiz bir olay bence çok üzüldüm umarım hakkınızda hayırlısı olur...

Biri böyle bir yazı yayınlasa vereceğim yanıt sizinkine yakın olurdu lakin herşey içine girince çok başka.Ailemin evine gelip onlarıda beraberimde üzmeyi hiç istemezdim en azından aramızdaki hususlar son buluncaya ve neticelenince.Helekiye kadar,fakat gidecek akrabam arkadaşım vs hiçkimse olmadığından tercih şansım yoktu aksi takdirde her tartışmada baba evine sığınıp karş tarafa blöf yapabilecek nitelikte değilim evliliğin ciddiyetini kavramış ve daha evvel fazlasıyla atışmamıza rağmen kimseye yansıtmamıştım hep kendisi annemi arar kızın bunları yaptı der kadıncağızı üzerdi.Her atışmada tek bir suçlu olurdu oda ben,normalde kendimi sonuna kadar savunan bitti dediğimde dönüp arkasına bile bakmayan ben artık bebeğim için gururdan toz tanesi kadar kalmadı.Hakaretlerinden sonra şöyle bir silkelendim sabaha kadar uyumadım ,ağzımı açıp tek kötü birşey demedimki bebeğimin babasıdır kimbilir Rabbim belki yeniden yüz yüze baktırır diye.Ama demekki onun tekrar yüzüme bakmaya niyeti yokki kaybetmek için uçuruma glmiş bir evliliği arkasından iteliyor ve suçlu yine ben olayım diye ben sana bunları bunları edeceğim çocuğuda elinden alacağım göze alıyorsan gel diyor, gitmeyim ki yine ben boşanmayı istemiş olayım.Tabi ki gitmemeye ve cocuğum için bile olsa köle olmaya razı değilim.Babasız büyümesi sevgisiz,saygısız,ilgisiz ve annesinin mutsuz olduğu ezileceği bir ortamda büyümesinden iyidir. Evet üniversite mezunuyum elimde mesleğim var hamd olsun ,şehir değişikliği sebebiyle ve ardından hamilelik haberinden ötürü çalışamadım fakat çocuğum biraz daha ele avuca gelebilir kıvamda olduğunda tabiki çalışıp en iyi şartlarda yetiştirmeye çabalıycam.Bundan sonraki tek misyonum bu

Ay inanmıyorum yaaa. Bu nasil bencillik! Esinizde gercekten cok hainmis. Resmen sizi arkanizdan vurmus. İnsallah hersey guzel olur... Ama sizde hemen teslim olmasaydiniz en azindan evi terk etmekte bu kadar acele etmeseydiniz

Öncelikle teşekkür ederim vakit ayırıp okuyup cevapladığınız için.Fikrim alınsa ve karşı çıksaydım rızam olmadan dahi bunu yapsalardı yine bir nebze affedici ılımlı olabilirdim zor ama, insan yerine konulup sende bu evde yaşayan bir bireysin seninde hakkın var bilmeye sorulmasına diyen olmadığından bu bendeki öfke patlaması. Herkes eşimi sevmediğimi söylediğim o noktaya dikkat çekmiş ve sebebi oraya bağlamış ama inanın kızlar umru bile olmadı.Onun sadece ve sadece beni artık istemeyişinin sebebi ailesine ''sebep olanları Allaha havale ediyorum'' diye yazdığım o mesajmış,beddua etmişim ne hakla edermişim ben kimmişimki... Yanın ölün geberin demedimki kim masum kim günahkar o bilen ve görendir haksızlıklar karşısında Allaha havale edin o bilir işini denmez mi

Gel ama artık bende beni bulamazsın sadece çocuğum için yanımda kalacaksın,ne dersem yapacaksın ve birdaha gidersen çocuğuda bırakıp gideceksin dedi.

galeyana getirmek istemiyorum sizi ama sinir ola ola okudum. nedir bu vıcık vıcık İĞRENÇ aile ilişkileri, bir arada oturmalar, kayınvalidenin yaşını başını bilmeyip laf taşıması, oğlunu doldurması vs. ben olsam gitmezdim geri. gitmek, yenilgiyi kabullenmek oluyor. eşiniz intikam hırsıyla dolup taşmış, döndüğünüzde size bile isteye kötü davranacak, burnunuzdan getirecek hayatı, çünkü annesi olacak majestelerine kapı açmamışsınız, vay canına! "çocuğu da bırakıp gideceksin" ne demek? çocuğu taşıyan siz, doğuran siz, kimin elinden kimin çocuğunu alıyorlar ki? bence eşinizin burnu sürtsün ve o gelsin ayağınıza, siz giderseniz suçluluğu kabullenmiş olursunuz.

Ay inanmıyorum yaaa. Bu nasil bencillik! Esinizde gercekten cok hainmis. Resmen sizi arkanizdan vurmus. İnsallah hersey guzel olur... Ama sizde hemen teslim olmasaydiniz en azindan evi terk etmekte bu kadar acele etmeseydiniz
Ta ilk o manzarayla karşılaştığım anda dönmek için yalvarsamda bırakmadı.Bende sizin dediğiniz gibi acele etmeyim belki kocama olan sevgimle üstesinden gelirim deyip 1 hafta eve kendimi kapatıp kalan düzenlemeleride kendi ellerimle yapmaya çalıştım.Ama olmuyor evimdeki iğneye kadar tek tek özene bezene dizmiş hergün evimin küçük küçük eksikleri için çarşı pazar gezmiştim bir başkası onları benim yerime oraya buraya sıkıştırmış kendi zevkine göre muamele etmişşti,kendimi sürgün edilmiş gibi hissettim her dakika.Ben neyse ama çocuğumda bendeki negatif enerjiden nasibini almış gece gündüz ağlıyordu,her ağlamasında kayınvalide kapıyı çalıyordu ağlamasın diye yalvarıyordum.Merak edip gelmiş olabilir ama henüz olay çok taze ve yüzlerini görmeye tahammülüm yoktu.Şimdiye kadar küçücük saygısızlığımın olmadığı gelmediklerinde benim davet ettiğim o insanlara kapıyı açmak istemedim- Beni istedikleri yeri sürükleyebileceklerini sanacak kadar taviz verdiğim için yine kendimi suçluyorum eğer çirkef mendebur biri olsaydım cesaret edemezlerdi bunların hiçbirisine

Sonuna kadar haklisiniz cok sinir bozucu bir durum. Sizin yerinize koyuyorumda kendimi ne yapardim kestiremiyorum. Uzaktan yorum yapmak kolay. Konusuyoruz bos bos... Ne cektiginizi siz bilirsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun ne diyelim...

Yoo dünkü konuşmamızdan sonra ölüyorum gel dese ayağına gitmem,konuşmadan evveldi çocuğum için dönsemmi düşüncesi.Çünkü kayınvalide tehditvari bir mesaj atıp biraz daha uzatırsam o kapının bana sonsuza dek kapanacağını yazmış.o söyledi diye değil elbette ama kendimi biraz daha güçlü hissetmiştim o an.Ben kimseyle içli dışlı olmayı sevmeyen herkese karşı mesafesini koyan ve bundanda daima memnun olan ve insanlardan daha az yara alarak yaşamımı daim ettiren bir insanım.Önüme pişirilip konmuş o yemeği yemek zorunda olmak mecbur bırakılmak kanıma dokunuyor,zevkim yada seçim şansım yokmuş esirmiş gibi.Tamam yaptınız ettiniz ama ben beğenmedim ben istemiyorum dedim annesi ve babasına o anda bana suratları düştü zaten.Sonrasıda kaale alınmayışımın eseri olarak öfkeli adımlarım,dua etsinlerki asıl hakettiklerini yapmayacak kadar Allahtan korkum var .Kapıyı açmayıp Allaha havale etmekten öte enufak kusurum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…