- 29 Temmuz 2011
- 233
- 192
- 83
- Konu Sahibi MutluOlmasadaUmutlu
-
durum hala ayni yerde
cok uzuldum canim ya....
eyer esinin ailesi iyi niyetli olsaydi, hatali sen olsan bile, oglunu sana yolarlardi.. sirf yuva bozulmasin diye
torunlari babasiz buyumesin diye
artik cok guzel seyler dusunemiyorum sizin icin,
durumun artik bir yakinimi hatirlati...
hele visdan yoksa bunlarda, uzulerek soyluyorumki evliliginiz bitmis demekdir...
hic umitlenme lutfen,
belki kendin ve bebeyin icin simdiden pilanlar yapmalisin
eyer barissirsan esinle yine beraber olun ama bos bosda bekleme lutfen .
bi önceki msjla yazmıştım resminin altındaki sayılarla ilgilievet canim son bir konusma yapman aslinda ne olursa olsun cok onemli:) bunu en azindan cocugun icin yapman gerekir diye dusunuyorum. fakat ne olursa olsun uzulmede, cunku kaybeden sen degil o olcak. senin bir cocugun var ve o sadece seni degil belki cocugunuda tamamen kaybedecek.. sende onune bakar, hayata tekrar devam edersin
nasil anlamadim?sende yeni sistemin kurbanı olmuşsun :) resminin altındaki sayılar yağmur perisi
SEVGİYMİŞ boş herşey köprüyü geçene kadar sevmiyormuşYok artık bunuda duyduk Kk da! Pes diyorum yani hani sevgi hani saygı hani evlilik. Allah merhamet ve vicdan sahipleri ile karşılaştırsın. Senin burnunu sürtmeni istiyor eşin. Sende buna gayet güzel zemin hazırlamış sın. Bebeciğinin yüzüne baksın Rabb'im de kalplerine merhamet versin
Tepki de çok haklisiniz
Boşanma davasini açmaz bence hemen
Ama gelip özür dileyip sizi de almaz hemen
Sabirsiz tepkisiz bekleyin bence
Burnu suttsun
Çok üzüldüm son yazdıklarınıza, konunuzu okuyordum. Eğer kocanıza bu durumda asla dönmek istemiyor ve ailenızin yanına da sığamıyorsanız, BDV'da bir kadın çocuğuna yatılı bakıcı arıyordu. Kendi bebeğinizi de bir yere bırakma gereği olmadan böyle bir iş düşünmez misiniz? Kocanızla barışırsanız ona muhtaç dönmüş olmazsınız.Hergün olduğu gibi şimdi yine çokça dua edeceğim küçücük bir ışık belirsin hazırım onu körükleyip güneş yapmaya ama bukadar çaresiz ve kapana kısılmış hissettirmesin yaradanHayatımda pek çok zorluğun üstesinden geldim, ''bugün ölmezsem bu dertten dahada ölmem'' dediğim tarzdan. Ama yok hiçbiri insanı evliliği,ailesi ile imtihan edilmesinden çok yaralamıyormuş.
Lütfen Rabbimin rızası için sizde ben ve benim durumumda olanlar için dua edin lütfen...
Bahsettiğiniz konuyu malesef bulamadım yardımcı olabilirmisinizÇok üzüldüm son yazdıklarınıza, konunuzu okuyordum. Eğer kocanıza bu durumda asla dönmek istemiyor ve ailenızin yanına da sığamıyorsanız, BDV'da bir kadın çocuğuna yatılı bakıcı arıyordu. Kendi bebeğinizi de bir yere bırakma gereği olmadan böyle bir iş düşünmez misiniz? Kocanızla barışırsanız ona muhtaç dönmüş olmazsınız.
Aminallah yardımcınız olsun inşallah,annenizin yaptığı çok kötü nasıl evladına bunları söylebilir
sizi nasıl o cehenneme gitmeniz için itekleyebilir
inşallah mecbur kalmazsınız eğer gidersen herşey daha kötü olucak biliyorsun değilmi
ofofof boşandıgım anlar sıralar geldi aklıma ama o kadar kararlıydımkii ben bile kendime şaşar olmştum kim ne dese hiç duymo görmüo takmıodum tek taktıgım yavrumdu canım oglumdu 1 ay rahat agladım oglum için olmassa olmuo bebegim için çok denesemde yapamadım o adamla daha fazla yasayamazdım rabbime hesap veremessem oglmun ahını vermem gerisi fasa fiso anneler öledir boşver takma yavrun yanındaymış ona sarıl onla gider sıkıntını ne kendine acı ne yavruna allaha emanet et allaha sıgın o herşeyin en iyisini bilendir
Rabbim tez zamanda bir kapinacar inşallah sanaHergün olduğu gibi şimdi yine çokça dua edeceğim küçücük bir ışık belirsin hazırım onu körükleyip güneş yapmaya ama bukadar çaresiz ve kapana kısılmış hissettirmesin yaradanHayatımda pek çok zorluğun üstesinden geldim, ''bugün ölmezsem bu dertten dahada ölmem'' dediğim tarzdan. Ama yok hiçbiri insanı evliliği,ailesi ile imtihan edilmesinden çok yaralamıyormuş.
Lütfen Rabbimin rızası için sizde ben ve benim durumumda olanlar için dua edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?