Elimden öylece kaydı gitti hayat

Malesefki yerimizde sayıyoruz ve benim tahammül limitim dolmak üzere.Dilekçeyi ta 15gün evvel verecekti ama belliki caydı bu gidişle ben vereceğim sıkıldım.Tek amacım sonkez konuşmak ve ileride ''neden yapmadım'' dememekti lakin anlaşılan tenezül eden yok keyfi bilir artık:)

Tepki de çok haklisiniz
Boşanma davasini açmaz bence hemen
Ama gelip özür dileyip sizi de almaz hemen
Sabirsiz tepkisiz bekleyin bence
Burnu suttsun

evet canim son bir konusma yapman aslinda ne olursa olsun cok onemli:) bunu en azindan cocugun icin yapman gerekir diye dusunuyorum. fakat ne olursa olsun uzulmede, cunku kaybeden sen degil o olcak. senin bir cocugun var ve o sadece seni degil belki cocugunuda tamamen kaybedecek.. sende onune bakar, hayata tekrar devam edersin

bi önceki msjla yazmıştım resminin altındaki sayılarla ilgili

Son düzenleme:
Turkiyede ailesi yikilankari cogu bence su kaynanaların yuzunden allah ıslah etsin bizede sanada sabır versin inşallah..

SEVGİYMİŞ boş herşey köprüyü geçene kadar sevmiyormuş

Herşey değişti dahada sarpa sardı. Adamın bizi gelip almaya niyeti olmadığını gören annem beni sıkıştırmaya ve etraftan örnekler vererek ikna etmeye başladı.Ayşenin kocası ayşeyi dövmüş gitmemiş,Fatmanın kocası senelerce içmiş evine gitmemiş,bilmemkim kaynanasıyla aynı evde bir ömür yaşamış vs vs. Demesine getiriyorki benimki şamda kayısı , incir çekirdeğini doldurmaz. Babaevine elinde çocukla gelmesi çok zor derdi yaşayan bir ablam.İnsan idrak edemiyor içinde olmadığı durumu. Biz ömür boyu torunumuza bakarız,dünyaya bedel bu diyen annem gitti, tabi masrafları artık batmaya başladı.Babasından sıfır destekle 1buçuk aydır onlar bakıyor. 3-4gün önce bebeğim havale geçirmek üzereydi ateşi 39 a çıktı annem babasına haber verdi ve iyimi nasıl diye ertesi akşam aradı.
Hayatımda kendimi hiç bukadar aşağılanmış ve zayıf hissetmemiştim. Anneme sorsan çocuğunu doğru düzgün sevip okşayamadığı için böyle davrandığını söyler.Bir babanın çocuğunu sevmesi sahip çıkması merak etmesine engelmidir mesafeler? Doğduğunda başından ayrılmaz sabaha kadar sallardı beşiğini, bizden ayrı düştüğünde geceleri uyuyamadığını çok mutsuz olduğunu söylerdi,kızım hapşursa hemen acile gidin derdi...
''kızımı siz başka bir ev tutmadan göndermem'' diyen annem gitti yerine ''dişiliğini kullan adamı avucuna al kendine bağla'' diyen bir kadın geldi. Tahammül edemiyorum bu laflara cinsel objemiyim ben.Zaten kırık bir dal gibiyim fırtınaya gerek yok üflesen düşeceğim üstüne birde bu taraftan darbe almaya başladım.
Boşanma davasını kendisinin açmasını beklediğimi anlayan karşı taraf ise kendini zıpkın gibi güvende hissediyor ,değil benden bi özür dilemek kendi ayaklarımla gitmemi bekliyor.Bu durumu sindiremiyorum ve yarın boşanma davasını ben açacağım dedim anneme,başladık yine el ne der muhabbetlerine.Sen şimdi git oraya çocuğunu seni görsün herşey değişir dedi. Bana hakaretler etti beni hiçe saydı ,kızımı başkasındanmış gibi halini hatrını bile sormadı kimin umrunda.Kadınlar gurursuz olmalı,kadın dediğin sabah çocuğuna akşam kocasına bakmalı türden zihniyeti benim miğdem kaldırmıyor.
Buz gibi oldum kocama karşı,bana yaptıklarını hazmedebilsem bile çocuğuma yaptıkları ok gibi saplandı yüreğime.Çalışıp kendime olan özgüvenimi kazanıyım desem bebeğim Daha 2 aylık bakıcıya güvenemem,Annem çalışıyor.Hoş bakıcıya versem bile kazancımın neredeyse tamamı ona gidecek ve ben akşama kadar çocuğumdan ayrı kaldığımla kalacağım.
Bu işin neresinden tutacağımı şaşırdım bütün kapılar yüzüme kapanmış ve ben ortada kalmışım gibi hissediyorum.Kendimi ve çocuğumu kocama zorla kabul ettirmek istercesine annemin dediğinide yapmak istemiyorum.Allahım bir kapı açar tez zamanda inşAllah

Hergün olduğu gibi şimdi yine çokça dua edeceğim küçücük bir ışık belirsin hazırım onu körükleyip güneş yapmaya ama bukadar çaresiz ve kapana kısılmış hissettirmesin yaradan Hayatımda pek çok zorluğun üstesinden geldim, ''bugün ölmezsem bu dertten dahada ölmem'' dediğim tarzdan. Ama yok hiçbiri insanı evliliği,ailesi ile imtihan edilmesinden çok yaralamıyormuş.
Lütfen Rabbimin rızası için sizde ben ve benim durumumda olanlar için dua edin lütfen...

Çok üzüldüm son yazdıklarınıza, konunuzu okuyordum. Eğer kocanıza bu durumda asla dönmek istemiyor ve ailenızin yanına da sığamıyorsanız, BDV'da bir kadın çocuğuna yatılı bakıcı arıyordu. Kendi bebeğinizi de bir yere bırakma gereği olmadan böyle bir iş düşünmez misiniz? Kocanızla barışırsanız ona muhtaç dönmüş olmazsınız.

allah yardımcınız olsun inşallah,annenizin yaptığı çok kötü nasıl evladına bunları söylebilir
sizi nasıl o cehenneme gitmeniz için itekleyebilir
inşallah mecbur kalmazsınız eğer gidersen herşey daha kötü olucak biliyorsun değilmi

Bahsettiğiniz konuyu malesef bulamadım yardımcı olabilirmisiniz

ofofof boşandıgım anlar sıralar geldi aklıma ama o kadar kararlıydımkii ben bile kendime şaşar olmştum kim ne dese hiç duymo görmüo takmıodum tek taktıgım yavrumdu canım oglumdu 1 ay rahat agladım oglum için olmassa olmuo bebegim için çok denesemde yapamadım o adamla daha fazla yasayamazdım rabbime hesap veremessem oglmun ahını vermem gerisi fasa fiso anneler öledir boşver takma yavrun yanındaymış ona sarıl onla gider sıkıntını ne kendine acı ne yavruna allaha emanet et allaha sıgın o herşeyin en iyisini bilendir

Amin

Herşeyin çok çok kötü olacağına hiç şüphem yok, hiç umrunda olmadığımız bir adamın evinde nekadar mutlu olunabilinirse o kadar olur.
Lakin huzur burada da bacadan çıktı.Oturup 2 yolunda muhasebesini yapıyorum burada artık fazlalık gibi görünmeye başladık,çevrenin ''ne der '' tasasının benim duygularımdan daha çok önemsenmesi cabası...
Diğer tarafta ise tabiri caizse'' ne haliniz varsa görün'' diyen bir eş...

Bir sihirli değnek değse keşke ve Ömrümün son 2 ayı hiç yaşanmamış olsa...

Sakın bu durumu kafana takıp kocana dönme. Evde işler iyice sarpa sararsa, çok kötü bir çözüm belki ama kadın sığınma evine falan gidersiniz. Ne bileyim bende kendimce çözüm üretmeye çalışıyorum. Dava açıp, nafaka da bağlanınca, bebeğinde ele avuca gelince, iş bulur ayrı ev kurarsın kendine.

Burda bir üye vardı. Annesi üye 3,4 yaşlarındayken almış kızını, ayrılmış kocasından. Bir süre çalıştığı dükkanda kalmışlar, hatta iş bulana kadar 1,2 gece bankta bile yattık demişti, sonra sıfırdan bir hayat kurmuşlar. Zor değil inan, sadece az biraz daha dayanmalısın. Ama bu şartlar altında gidersen, sonucu gerçekten kötü olur gibi gelmeye başladı bana.

Hiçbir sıkıntı baki değildir elbet buda geçecek ve yenileri gelecek. Kendi kendimin psikoloğu oldum, motive edici sözler yazıp görebileceğim yerlere astım.O kadar ihtiyacım varki biraz olumlu güzel şeyler duymaya ,ama olmayınca kendi kendime söyler oldum :) Sizin gibi vijdanım rahat uyumak için haklıyken haksız durumlara düşmek pahasına adım atan ben oldum ve çok yoruldum... Kadının boşanmayı düşünüp netleştirene kadar geçirdiği o süreç zormuş ve dilekçesini verdikten sonrasında nefes almaya başlarmış. Yani herşey o adliye koridoruna kadar.Yaşadınız bilirsiniz ne derece doğru?

Rabbim tez zamanda bir kapinacar inşallah sana
Ne olur sakin kovana dönme onun pişman olduğunu anlatana kadar
İnsana gittikten sonra kaynananın eşinin tavirlari annenin şöyle dillerinden daha çok zoruna gidecek o zaman
Boşanma davasi aç olayin ciddiligini anlasin koca kafali koçan
Annene de tavrini koy, böyle konuşmasına izin verme
Evladinizim gurursuz yaşamaktansa bana bebeğime bakmaya mecbursunuz de
Annen seni çokmuş gördükçe üstüne geliyor anlasilan
Sadece eşinin ailesine karesi değil kendi ailrne karesi da dik dur anlasinlar kadarki olduğunu
Bebek biraz buyusun koçan pişman olmaz gelmezse eğer calisirsin Rabbim uygun bir bakici olsun is olsun güzel kaplar acar insallah

Ay cnmm.allah yar ve yardimcin olsun.
Sen kararliysan,bosan.diyorsanki ben donmeyecegim,sevmiyorum onu,istemiyorum,bosan cnm.
Ailende sana yardimci olmak zorunda. Mecburlar.
Ah bir ise girebilsen cok guzel olacak hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…