• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden öylece kaydı gitti hayat

Öncelikle boşanmasaydım keşke diyen kadınlar evet var ama ondan daha çok keşke zamanında boşansaydım diyen kadın var.
Sonra neden çocuğundan ayrılmak zorunda kalsın ki konu sahibi?
Son olarak da o eve dönecekse bile hatasına anlamış kocasına dönmeli yoksa kalan ömründe de hiç bir sözü geçmez o evlilikte.

Evet o kadınlardan biri de benim !

Yazdıklarını okuduğumda çok sinirlendim. Bu nasıl bir terbiyesizliktir böyle? Sizin taşındığınız evi satıp ödeselerdi borçlarını.

Allah sabır versin, böyle bir olayı sindirebilmek çok zor. İmkanın varsa boşan derim. Boşanmayacak san bile geri adım atması gereken kişi eşin, sen değilsin.

Zamansız yaprak bile düşmez iken Şerocan bunu deme eğer daha önce boşansaydın şimdiki gibi bir hayatın da olmazdı. :KK65:

Bilemem ki hayyalcim, zamanı gelmemiş demek ki evet ama iki sene önce de bunu yapmam gerektiğine dair hep bir pişmanlık var içimde ister istemez.
Çok değil accık :KK23:

Sizin konunuzuda okudum,benimde ilk evladım ve benimkide kız.Öncelikle Allah bağışlasın inşAllah.Bende takdir edersinizki çok hevesliydim buna rağmen Kızım için bir tek badi bile almadım hiç borç yapmadım balayına bile gitmedik düğünümüz dahi olmadı önceki sayfada da değindiğim gibi alyansım dahi yok...Gerçi kimilerine bunlarda basit gelebilir.Aslında değil hepsi içimde kaldı bir bir ve ben huzuru bozulmasın diye 1 ekmeğe bile razı olabilecek yeterki o yuvada bana önem veren ve seven bir eşim olsun diyen biriydim. Hatayı en başında yapmışım meğerse, ben bu kadar herşeye gülümseyerek bakarsam elin oğluda gelir böyle .... eder. Evet sizde ilerimi gördüm benim için sırada dayakta olabilir, aciz davranıp hatasını bana mal eden birine dönersem ben onuda haketmiş olurum. Allah korusun ,herkes kendi acısını büyük görürmüş ..Sizin yaşam standartlarınızı aile yapınızı bilmem ama inşAllah hayırlısı olur hakkınızda sizinde

Rabbim göstermesin sana, dayak olayı girdi mi işin içine zaten hiç bir taş yerine oturmuyor. Kendime çok benzettim seni çok taviz vermişsin, düünümüz dahi olmadı, alyansım bile yok demişsin üzüldüm. En başından iyi niyet gösteriyoruz aman sen üzülme, olmasa da olur diyoruz tepemize çıkıyorlar işte böyle. Lütfen hatasını telafi etmeden affetme onu. Ben beceremedim gerçi. becerseydim şuan ondan ayrılmış kapıyı çekip çıkmış olurdum. ayrılmalısın demiyorum asla, bekara kadın boşamak kolaydır. ama hatasını anlasın.umarım sen başarırsın.

İnadının kırılacağından çok emin de ondan umursamıyormuş gibi görünüyor eşin.
Moralini daha çok bozmak istemiyorum ama bir babanın çocuğunu ve onun büyüdüğünü görmek için çabalamamasını aklım almıyor.
Çok büyük pişmanlık bekliyor onu anladı veya anlayacak. Hemen affetmezsin umarım.

İnadının kırılacağından çok emin de ondan umursamıyormuş gibi görünüyor eşin.
Moralini daha çok bozmak istemiyorum ama bir babanın çocuğunu ve onun büyüdüğünü görmek için çabalamamasını aklım almıyor.
Çok büyük pişmanlık bekliyor onu anladı veya anlayacak. Hemen affetmezsin umarım.

Üzülerek haklısın diyorum :( Kendi açımdan söylemem gerekirse inat ettiğim birşey yok evlilikte asla olmaması gerektiğine inandığım için.Keşke pişman olacağım birşey yapmış olsaydım,fakat yapmamış olduğum şeyler için daha çok pişmanım.Enazından hakederdim bu hal ve tavırları.Tek isteğimse gelmesi ve artık bu arafta kalmış mevzuyu iyi yada kötü neyle sonuçlanırsa sonuçlansın açığa kavuşturmak.Benim gitmem mümkün değil beraber bir karara varmadan lakin buşekilde bekletilmekte çok sinir bozucu.Enfazla bayrama kadar bekler sonrada çocuğumu anneme bırakır ,gider ben konuşurum derdi ne ve ne istiyorsa öğrenir gerekirse beraber dilekçe vermeye gidebileceğimizi söylerim. İte kaka bir evlilik yürümez.Benimde ileriye dönük planlarım olmalı,çocuğum ve kendim için geleceğe dair adımlar atmalıyım.Önümüze duvar örüyor bu şekilde ve ben bunu hazmedemiyorum

Üzülerek haklısın diyorum :KK43: Kendi açımdan söylemem gerekirse inat ettiğim birşey yok evlilikte asla olmaması gerektiğine inandığım için.Keşke pişman olacağım birşey yapmış olsaydım,fakat yapmamış olduğum şeyler için daha çok pişmanım.Enazından hakederdim bu hal ve tavırları.Tek isteğimse gelmesi ve artık bu arafta kalmış mevzuyu iyi yada kötü neyle sonuçlanırsa sonuçlansın açığa kavuşturmak.Benim gitmem mümkün değil beraber bir karara varmadan lakin buşekilde bekletilmekte çok sinir bozucu.Enfazla bayrama kadar bekler sonrada çocuğumu anneme bırakır ,gider ben konuşurum derdi ne ve ne istiyorsa öğrenir gerekirse beraber dilekçe vermeye gidebileceğimizi söylerim. İte kaka bir evlilik yürümez.Benimde ileriye dönük planlarım olmalı,çocuğum ve kendim için geleceğe dair adımlar atmalıyım.Önümüze duvar örüyor bu şekilde ve ben bunu hazmedemiyorum

Sen inat ediyorsun diye yazmadım zaten eşinin bakış açısıyla yazdım inat kelimesini. O senin şu anda olayı büyüttüğünü er geç evine döneceğini düşünüyor demek istedim.
Ben senin kararında tuhaflık görmüyorum en başından beri. Hazmetmemek burada normal olan zaten. En kötüsü haklı olduğun halde harekete geçememek.

Bence sen gitme. Onunla iletişime geç ve çağır. Ama geçen sefer ki gibi değil emir kipiyle konuşarak bizzat ayağına gelmesini iste. Eğer yine gelmezse sizin için çabalamayacağı netleşmiş olur. Sen de ona göre kararını verirsin.

Sen inat ediyorsun diye yazmadım zaten eşinin bakış açısıyla yazdım inat kelimesini. O senin şu anda olayı büyüttüğünü er geç evine döneceğini düşünüyor demek istedim.
Ben senin kararında tuhaflık görmüyorum en başından beri. Hazmetmemek burada normal olan zaten. En kötüsü haklı olduğun halde harekete geçememek.

Bence sen gitme. Onunla iletişime geç ve çağır. Ama geçen sefer ki gibi değil emir kipiyle konuşarak bizzat ayağına gelmesini iste. Eğer yine gelmezse sizin için çabalamayacağı netleşmiş olur. Sen de ona göre kararını verirsin.

Ondaki rahatlık cidden rahatsız edici.Ben ortayı sevmiyorum ya hep ya hiç,o ise bi okadar arada yaşıyor gel git akıllı:)
Neyse Rabbim sabır verdikçe çenemede kendimede hakim olmaya gayret edeceğim yoksa cidden adam cinnet sebebi.Teşekkür ediyorum desteğiniz için

Ondaki rahatlık cidden rahatsız edici.Ben ortayı sevmiyorum ya hep ya hiç,o ise bi okadar arada yaşıyor gel git akıllı:)
Neyse Rabbim sabır verdikçe çenemede kendimede hakim olmaya gayret edeceğim yoksa cidden adam cinnet sebebi.Teşekkür ediyorum desteğiniz için

Rica ederim.
İnşallah herşey daha güzel olur da bu zamanları hatırlamazsın bile.

Ben olsam kırar geçirirdim habersiz böyle birşey yapılsaydı. Valla bu erkek milletini anlamak zor. Bu ne ya? Sanki dünya onların üzerine kurulmuş. En dogrusu kaynanada uzak yaşamak, nekadar iyi olursa olsun! Bu arada ben tam dibinde yaşiyorum mecburen.. Ama patlamama az kaldı ..

Ben olsam kırar geçirirdim habersiz böyle birşey yapılsaydı. Valla bu erkek milletini anlamak zor. Bu ne ya? Sanki dünya onların üzerine kurulmuş. En dogrusu kaynanada uzak yaşamak, nekadar iyi olursa olsun! Bu arada ben tam dibinde yaşiyorum mecburen.. Ama patlamama az kaldı ..
Evet en doğrusu uzak yaşamak, insan iyiyken kötü oluyor dip dibe yaşayınca.40sene sırtında taşı 1 gün yere bırak senden kötüsü olmaz:) Evlenirken tek şartım isteğimdi herkesten uzak biryerde yuva kurmak,ama geldi 1 sene sonra yine beni buldu milletin burnunun dibinde yaşamak.Herşey benim iyiliğim içinmiş yardımlaşacakmışız.Oysaki ben yalnızlığı seviyorum,soran olmadı

durum hala ayni yerde :(
cok uzuldum canim ya....
eyer esinin ailesi iyi niyetli olsaydi, hatali sen olsan bile, oglunu sana yolarlardi.. sirf yuva bozulmasin diye
torunlari babasiz buyumesin diye

artik cok guzel seyler dusunemiyorum sizin icin,
durumun artik bir yakinimi hatirlati...
hele visdan yoksa bunlarda, uzulerek soyluyorumki evliliginiz bitmis demekdir...
hic umitlenme lutfen,

belki kendin ve bebeyin icin simdiden pilanlar yapmalisin
eyer barissirsan esinle yine beraber olun ama bos bosda bekleme lutfen .

Yok artık bunuda duyduk Kk da! Pes diyorum yani hani sevgi hani saygı hani evlilik. Allah merhamet ve vicdan sahipleri ile karşılaştırsın. Senin burnunu sürtmeni istiyor eşin. Sende buna gayet güzel zemin hazırlamış sın. Bebeciğinin yüzüne baksın Rabb'im de kalplerine merhamet versin

Yok artık bunuda duyduk Kk da! Pes diyorum yani hani sevgi hani saygı hani evlilik. Allah merhamet ve vicdan sahipleri ile karşılaştırsın. Senin burnunu sürtmeni istiyor eşin. Sende buna gayet güzel zemin hazırlamış sın. Bebeciğinin yüzüne baksın Rabb'im de kalplerine merhamet versin

Öncelikle amin Allah razı olsun teşekkür ederim.

Hangi noktada zemin hazırlamışım anlayamadım? Ben hiçbirşey yapmamış olsaydım bile (ki gerçekten ne kimseye sövdüm ne dövdüm hanımefendiliğimi koruduğuma inanıyorum)sevgili eşim yine hatasını kabul etmeyecek ve yine enkazın altında ben ezilecektim.Artık tanıyabiliyorum onu, o kusursuz mükemmel bense günah keçisi.

Back
X