iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar...ben denizlide mehmet çilengir diye bir doktora ameliyat oldum.yaklaşık3500 ytl ye mal oldu..
göğüs çevremde sancılarım devam ediyor.zaten daha 2 gün oldu ameliyat olalı.
sizce ne kadar süre sonra morartılar ve sancılar geçer.tahmini bir süre verebilirmisiniz?
bugün doktora gittim sargılar alındı.ilk başta 180 cc nin küçük geleceğini düşünmüştüm.şişlikleriyle beraber görünce de epeyce büyük geldiler bana.herkesin bünyesi farklı tabi.
doktor beni sedyeye yatırdı .göğüsün üst kısımlarına bastırınca lıkır gibi su sesi geldi.sizde de öyle olmuşmuydu?
bandajalr vucuduma yapıştı..pek hoş bir görüntü olduğunu söyleyemem...
ağrılarım devam ediyor.
öksürmek ,hapşırmak ,imkansız nerdeyse..sporcu südyeni giydirdi..
bir de contractubex diye krem verdi.
dikişler 14 gün sonra alınacak ,ondan sonra krem sürülecek.siz de nasıldı?
Bu arada doktorum Teoman Bey, internet sitesinde bu yöntemi anlatmış :
"meme büyütme ameliyatlarında son bir senedir “dual plan” denilen protezin üst kısmının kas altına, alt kısmının ise kas üzerine konduğu yeni bir teknik kullanmaya başladık. bu teknik en son amerikan estetik cerrahi kongreseinde rüştünü ispat etti ve neredeyse bu alandaki bütün otoriteler artık sadece bu tekniği kullandıklarını açıkladılar. benzer şekilde son jenerasyon anatomik meme protezleride tartışılmaz bir şekilde en iyi olarak kabul görmeye başladı. eskiden bir çok alternatif arasından bir teknik ve protez seçmeye çalışıdık, bu derdimiz neredeyse bitti diyebilirim. nadir durumlar dışında anatomik protez – dual plan sizin için ideal çözüm olacaktır. "
bugün fena değilim..ama yine de yatmak sıkıntı lı oluyor.uyurken sağa sola dönemiyorsun.kalkarken zorlanıyorsun.ağrılar oluyor.kas altı olduğu için biraz ağrılı oldu.aslında kas latı hiç aklıma gelmemişti.doktor ameliyat esnasında karar verince bize söz düşmedi yani.benim göğüs altımda dikiş iplikleri var maaalesef.benim doktor bu yöntemi kullanıyormuş.
her doktor farklı...ben de dren yoktu mesela.
sporcu südyeni çok canımı yakıyor.cildimi sıktığı yerlerde tahriş etti ve su topladı
bir de şu şişler ini verseydi iyi olacaktı..
insan sabredemiyor işte...kıyafetlerime sığdırmak için küçülmeleri gerekiyor..şu an ki görüntüleri eskisinin 3 katı herhalde.
bilen arkadaşlara soruyorum,sizin şişler ne kadar süre sonra indi?
teşekkür ederim blauschatz,verdiğin destek için.böyle zamanlarda ameliyat tecrübesini yaşamış olanlardan bilgi almak iyi oluyor gerçekten..
senin durumun nasıl şu anda?ne kadar zaman geçti üzerinden,ve artık doğal olarak hissedebiliyormusun onları?
sertlikleri beni endişelendiriyor.bir zarar veririm diye korkuyorum.doktor banyo yaparsın dedi.ama altlarındaki bandajlar ıslanacak ,mikrop kaparım diye duş alamadım henüz.
acaba ilerde onların üzerine yatacak kadar cesaretim olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?