ilk günlerde vucudumda da şişlikler olunca göğüslerin büyüklüğünü anlayamıyordum.gün geçtikçe bedenimin şişlikleri iniyor ve göğüs şekli orataya çıkıyor.
dün resmini çektim.aslında sonucu görünce moralim bozuldu.sağ göğüsüm benim sol göğüsümden daha fazladeforme idi.ameliyat sonrası gördüm ki,ikisini eşitleyememiş doktor.sağ göğüsüm daha sarkık duruyor ötekine göre..
demekki o kadar berbattı ki göğüsüm ,ancak bu kadar düzeltebildi diye avutmaya çalışıyorum kendimi...çekilen eziyetler,yapılan masraflar,acılar ve umutlar ın sonucu nu bu şekilde görünce insanın canı sıkılıyor...dikişleri aldırmaya giderken bunu doktora soracağımmm.......
ağrılarım azalıyor.henüz yok olmadılar....yemek yiyebiliyom,kendim kalkabiliyorum artık,şükür...
Arkadaşlar, İzmirde yaşıyorum,meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.Ahmet Seyhan'ı duydum,bir tv programında görmüştüm ilk kez..ama ameliyat olanlardan ve isimleri tanıyanlardan duymak istiyorum.Lütfen İzmirde bu işi iyi yapan bir kaç doktor ismi verin,lütfen yardımcı oluuunn..senağlama
anladım canım ben tarihine bakmadan cevap yazmışım fakat ben de merak ettim şimdifashion starr ameliyat olalı neredeyse 1 yıl olacak arkadaşım o izmirden istanbula geldi ve dr.tuğrul turana ameliyat oldu ve birdaha da foruma girmedi aslında bende çok merak ediyorum nasıl die
eminim çok iyi ve mutludur çünki ameliyattan önce 24 saatlerini forumda geçirenler ameliyattan sonra mutluluktan uçup kayboluyorlar yerlerini acemilere bırakıyorlar bu forum kimleri mezun etmediki darısı başıma inşallah ve de bütün isteyenlere
merhaba arkadaslar ben de meme büyütme amelıyatı olmak ıstıyorum ve istanbulda ameliyat olmus ve memnun olan kızlardan yardım ıstıyorum ...doktor onerebılırler mii ?şimdiden cok tesekkurler sizi seviyorumm :)
Mert'cim bugün nasılsın? Acılarında azalma varmı? Dikişleri iki hafta sonra alacak demişsin ya, senin dikişlerin dışarıda mı? Yani dikiş ipliklerini görüyormusun?
?benim boyum 165,kilom ise 58-60..meme dokum küçük de olsa vardı ve 215cc protez koyuldu.damla ve dual plan..su an cookbüyük geliyolar bana.. küçülürler di m(((yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?