• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elif13 Meme Estetiği Ameliyatı

bu sertliklerin zamanla geçmesi ve göğüslein yumuşaması nı pek aklım almıyor..sonuçta malzeme içerde. ve malzeme aynı malzeme.yani içerdeyken bir değişime uğramıyor.
benim bildiğim pütürlü yüzeyli silikonlarda kapsüllenme olmuyormuş.
acaba kas üstü yerleştirilen silikonlar dışardan ellendiğinde hissediliyor mu ki?
hangi tip de ki protezler dışardan belli oluıyor acaba?yada yerleştirme yerine göre mi değişiklik gösteriyor.

peki bu sporcu südyeni ameliyattan hemen sonra doktorlar mı giydirıyor yoksa biz kendimiz mi giyiniyoruz sonradan.
dikişleriniz kaç gün sonra alındı?

yok jel canım katı hani dilimlesen ble bişi olmayanalrdan pütürlü. ya ne bilim şu anda o korku başladı bendhayırlısı inşallah zmanla görücez acele ediyo insan istr isteemz. çok sağol bilgilerin e desteğin için canım

elif,senin protezin markası ne?benim protezler de seninkilerden olcak.yani damla,pütürlü ve katı jelli.markası mentor.doktor 180cc dedi.fiyatı da 750 dolar mış.bedenin fiyat farkına etkisi yokmuş.bana kasüstü dedi.

Mertcim.

Vücudumuza yabancı bir madde giriyor canm vücut buna tepki gösteriyormuş ilk önce ..zamanla uyum sağlıyormuş ,yumuşayan malzeme değil vücudumuzdaki şişliklerin ödemlerin geçmesi ve protezin vücudumuza uyum sağlaması .
Kas üstü konulanlar meme dokusu az ise hissediliyormuş evet bende öyle duydum bu nedenle doktorlar meme dokusuna göre protezi yerleştiriyorlar meme dokusu az ise kas altına doku var ise kas üstüne koyuyorlarmış.
Meme dokusu az birinin 300-400 cc protez taktırırsa tabiiki belli olur dokunduğunda düşünsene derinin altında sadece protez var elbetteki doğal durmaz.
Sporcu sütyenini ameliyathaneye giderken yanına alacaksın zaten uyandığında giydirilmiş oluyorsun sen giyemezsin çünkü ameliyatın hemen sonrası.

Benim hiç dikişim yoktu yapıştırma yapmış doktor dikişim felan alınmadı.

yok jel canım katı hani dilimlesen ble bişi olmayanalrdan pütürlü. ya ne bilim şu anda o korku başladı bendhayırlısı inşallah zmanla görücez acele ediyo insan istr isteemz. çok sağol bilgilerin e desteğin için canım

Tepkilerin tedirginliklerin normal canım ben her dakika bakıyordum göğüslerime :roflol: şiş mi, inmişmi, kapsullenme varmı vs.
Sadece zamana bırak Jel katı günümüzde en tercih edilen protezler merak etme
aklına en kötüsünü getirme. :1hug:

blauschatz durumlar aynı canım :) her dakka elim memelerimde , yoklayıp duruyorum:) hiç olmayınca insan garipsiyo :) her dakka bi değişiklik olucak dşye kontrol ediyorum :) dediğin gibi bu da zmanla geçer mutlaka.) yarın kontrolüm var burdan yazarım canım doktorumun dediklerini inşallah herşey olmsı gerektiği gibidir

kızlarr..hepinize cok gecmis olsun..eminim cok cok mutlusunuzdur yeni goguslerinizle..cidden benim ameliyata girme asamami kısaltiyorsunuz yazdıklarınızla..damla silikon nasil bir goruntu verdi merak ediyorum..ustlerde bombe yok sanırım degilmi?..ben buyuk bir ihtimal yuvarlak tercih edicem..

kızlar bugün muayeneye gittim . doktorum herşeyyolunda olduunu söyledi ve rahatladım :) masaj yapmamı sööledi, ama ben kendim yapmaya cesaret edemiyorum sanki zarar vercekmşim gibi :) araba kullanabilirmişim , ve tek tük sigara içmeme izin verdi kahve içerken :) 1 hafta daha sütyenimi takıcam ondan sonra bu sütyeni değiştirebilirim :) sizinle paylaşmak şstedim doktorumun dediklerini.

benim ameliyatıma çok az kaldı.heyecanlıyım..bile bile kendi isteğimle ameliyat olunca bir tuhaf oluyorum.acaba çekeceğimiz ameliyat sonrası acılar sezeryan ameliyata nazaran nasıl?aranızda sezeryan doğum yapan var mı.sonuçta ikisi de ameliyat.

Selam arkadaslar ben de 28 Kasimda naci hocaya olacam insallah. Cok heyecanliyim. yazdiklarinizi okuyorum da biraz da korkuyorum acilar falan......

deryacım hayırlısı olsun :) korkma sakın bende naci beye ooldum. gayet güzel geçti. korkarsan olmaz, güven ve inna, inşallah herşey güzel olcak. ağrısından da korkma inan hiç zannwttiin gibi diil bende öle sannediyodum , sadece çok spor yapmış ta hamlamış gibi hissediyosun hepsi bu.

cok gecmıs olsun canım mert senınde hayırlı olsun butun olacakların ınsaallah en kısa zamanda ıyılesır rahatlarsınız hepınız..
yazdıklarınızın hepsını sıkılmadan okudum cunku bende memıssız olanlardanım bu arada bısey sormak ıstıyorum abartmıyorum benım memısler lımonun yarısı kadar acaba sılıkon olurmu senağlama cok ıstıyorum bu yuzden depresyona bıle gırdım dogumdan sonra buyur dedıler oda olmadı hatta sondu bıle senağlama elıf13 sana dıkıs atıldımı ve ne zaman alındı alırken acıdımı??
of bende olmak ıstıyorum bıran once yaa ama galıba seneye anca olucak senağlama

kızlar öncelikle iyi dilekleriniz içi çok teşekkür ederim size :) daha iyim ama daha zman var tam iyileşmeye malesef. dha 6 gün olmuş ve biraz dikişlerim kaşınmaya başladı sanırım ve birazcık sızzlıyo ama mühim bişi diil. onun dışınd dikiş almıyolar artık ze -ta . farklı bi yöntemle dikiliyo içten ve dikiş aldırma diye bişi yok asla, bu konuda rahat olabiirsin :) darısı isteyenelrin başına kızlar. burda yazan herkes herkesi en iyi anlayanlardir buna emin olun. ve inan en olmayan memeye bile protez takabiliyolar sıfırn altındaysan bile :P

Benimde ameliyatım inşallah bir aksilik olmazsa 24 kasımda. Çok heyecanlıyım, birazda korkuyorum ama karar verebildiğim için mutluyum. Sizlerin sayesinde karar verebildim, burada tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkürler. :dance::dance::dance:

Benimde ameliyatım inşallah bir aksilik olmazsa 24 kasımda. Çok heyecanlıyım, birazda korkuyorum ama karar verebildiğim için mutluyum. Sizlerin sayesinde karar verebildim, burada tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkürler. :dance::dance::dance:

Hadi hayırlısı canım...korkacak bişey yok inan.bende burdaki arkadaşlarımdan cesaret aldım da yaptırdım yoksa asla cesaret edemezdim.Hepsini kocaman öpüyorum burdan:1hug::1hug:

arkadaşlar.mert geldi.sormayın..ağrılar ve bulantılarla oturuyorum klavyenin başında.
allah şu sanatçılara kuvvet versin.gerçekten çekilecek dert değil.
ayın 14ünde ameliyata alındım.doktor önce kasüstü yerleştireceğini söylemişti.
ameliyat esnasında çok denemeler ve protez değişikliği yapmış.sonunda üstkısmı kasaltı alt kısmı da kas üstü yerleştirmiş.hala nasıl olduğunu anlamış değilim..narkozun etkisi ve ağrılar yüzünden pek ayrıntılı soramadım.dediğine göre protez 180cc ve pütürlüymüş.daha büyük protez koysaymış,dışardan kenarları belli olurmuş dedi.
zaten göğüslerimde asimetrik bir duruş yani bozukluk vardı.onu düzeltmiş.
henüz sargıllarımın altına bakamadım.cesaterim de yok ...yarın kontrolum var.
yalnız boğazımın alt tarafları yani göüğhizası ve yukarısı karardı,morardı.
kollarımı kaldırıp kullanamıyorum.ayrıca narkoz için galiba boğazıma hortum soktukları için boğazım da tahriş oldu.yemek falan yiyemiyorum...
tecrübeli arkadaşlara soruyorum,acaba morartılarım ve acılarım ne zaman geçer?siz de ne kadar sürdü?
tekrar burdan herkese teşekkür ederim.destekleyyen ve paylaşımlara katılmalarından dolayı..
elimden geldiğince yazışmaya çalışacam..

Mert çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşip yeni göğüslerinin keyfini çıkarmaya başlarsın :) bende 15 Aralık ta ameliyat oluyorum inşallah. Kime oldun ameliyatını? kaça mal oldu??:nazar:

mertcim öncelikle gecmis olsun diyorum, hepsi gecicek, sen bile cektiklerini hatırlamicaksin :) bi zmn sonra morluklar sislikler incek...aman ilerde deforme olursa tekrar bile yaptırırım diyosun..

simdi kızlar ben yarın muayneye gidiyorum doktorada sorucam..
bilenlerede sormak istiyorum..benm sol gogsum sag gogsume göre biraz daha sert, sizde de bi gogsunuz dierine göre sertmi? birde sırt üstü yatıp kollarımı açıp kafamın üstüne koyduğunuzda sert oluyomu? doktor 6-8 ay icinde tamamen doal olur demisti, bn 4. ayın içindeyim..normal dururken gayet güzel , ama öle daha sert oluyor herkeste aynı mı merak ediyorum

Back