?benim boyum 165,kilom ise 58-60..meme dokum küçük de olsa vardı ve 215cc protez koyuldu.damla ve dual plan..su an cookbüyük geliyolar bana.. küçülürler di m(((yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...
merhaba canım (Silikon operasyonu sonrası yumuşama süresi konu başlığına) cevap yazmıştım görmedin sanırım buraya kopyalıyorum :)?benim boyum 165,kilom ise 58-60..meme dokum küçük de olsa vardı ve 215cc protez koyuldu.damla ve dual plan..su an cookbüyük geliyolar bana.. küçülürler di m(((yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...
geçmiş olsun canım ben daha olmadım araştırmalara devam ediyorum sen nerde kime oldun ne kadar tuttu
merhaba canım (Silikon operasyonu sonrası yumuşama süresi konu başlığına) cevap yazmıştım görmedin sanırım buraya kopyalıyorum :)
Çok geçmiş olsun, hayırlı olsun inşallah :))
3. günün daha henüz ters bişey yok. Ameliyat nedeniyle vücut ameliyat bölgesinde bir savunma mekanizması geliştirdiği için ödem topluyor, ki senin gjöğüslerin şu an ödemli. Yani şiş. Onlar bir hafta sonra yavaş yavaş inmeye başlayacak. İkinci haftanda daha inmiş olacak. Her gün daha da. Hatta memelerin oturması 6 ay diyorlar. Yukarıda olmaları da çok normal. Göğüs şuan ödemli ve protez vücuda uyum sağlamaya çalışıyor. Protez koyduralı henüz 3 gün olmuş. Göreceksin ki iki hafta sonra göğüslerini ayan beyan görünce bunun kararına daha iyi varacaksın. Günden güne oturduklarını, şişlerinin gittiğini yani küçüldüğünü ve yuvarlaştığını göreceksin. Onlar şimdi sivri durur.
canım bu her türlü yöntemle yapılan göğüs büyütme ameliyatı için geçerli. Dual plane de sonuçta kasın üst kısmı kesilerek yapılıyor. Kasaltı yöntem de de kas kesilerek protez yerleştiriliyor. Ameliyat nedeniyle vücut savunma amaçlı operasyonun yapıldığı yerde ödem topluyor. Ödem zamanla geçecek. Ödemin çoğu ilk bir ayda kalanı yavaş yavaş geçecek inşallah. Göğüslerin tam oturması 6 ayı buluyor diyorlar. Kafanı takma canım. Memelerin yandan şişik durmasını sormuşsun. Şişikliğin çoğu ödemden kaynaklanıyordur. Bir hafta geçtikten sonra herşey biraz daha farklı olacak. Göreceksin.çok teşekkürler canım içim rahatladı biraz..ama bi sorum daha var bu söylediklerin dual plan için de geçerli mi acaba dual plan da çok şişme olamdığını okumuştum forumda..bi de yanlara doğru daha büyük olması da geçici bişey di mi??
Merhaba arkadaslar..
ben de 3 gun once ameliyat oldum. adeleli bi yapim oldugu icin suan baya zorlaniyorum kol ve sirt kaslarimi kullanmakta. cok kolay bir ameliyat olarak dusunmeyin derim.. ama sonuc cok iyi olacak eminim..degdi. doktoruma cok guvendim. baska olan varsa konusmakta isterim sorulariniza da kendi acimdan cevap verebilirim :)
arkadaşlar
birşey sormak istiyorum:
Protez takıldıktan sonra çatlak olur mu acaba göğüste?
deri çok geriliyor
acaba bunu engellemek için krem falan kullandınız mı?
bende yeni göğüs ameliyatı oldum. 1. haftayı yeni doldurdum. göğüslerim cok şiş. kas altına yerleştirmiş doktor. ilk başlarda cok ağrılarım oluyordu şimdi birazdaha iyiyim. şişlerim ne kadar sürede iner? şu an bana doğal durmuo gibi geliyor. umarım şişler inince doğal bir görünümde kazanır. birde göğüslerimde hissizlik var. bu durum doğalmı ne zaman hissetmeye başlicam:) sorularımı cevaplarsanız sevinirm
arkadaşlar yarın sabah ameliyat oluyorum..son olarak bilmem gereken bir şey veya tavsiyeniz var mı?
saooll önden düğmeli pijama aldım=) sakin sayılırım ...böyle inanamama var yarın sabah oraya gidene kadarda inanamayacağım galiba=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?