yok benimkiler douştan küçük gelişmedi yani sönme falan yok. sen o cc ye takılma canım doktoruna güven bu konuda herkesin göğüs dokusu farklı sonuçta. benimki de damla . kas altı silikonun dışardan daha az belli olmasısını sağlıyo, ama daha arılı oluyo amelyttan sonra. kas üstü daha az ağrılı oluyo. ama herkese kas altı yada kas üstü olmaz , doktor buna karar vercek. eğer meme dokun yeterliyse kas altı koymasına gerek yok, bi şey katmaz sana yani ancak daha fazl ağrın olur.
ya kızlar var arılarım tabii . sertler bi kere . daha zman alıcak. sütyensiz daha çok ağru oluyo yer çekiminden sanırım :) yok bende dren falan yoktu mert.
blauschatz çok saol canım yaa :) keşke senin yerinde olbilseydim 1.5 y olmuş ne güzel:) ya benle gelişimi birazpaylaşabilirmiisn ? ne bilim mesela sanki bi gçğsümde silikonu hissediyomuşum gibi geliyo bana, dikişlerim kaşınıyo, bitanesi daha büyük gibi gibi gibi:) 7.11 de oldum amelyatı bugün 5.gün oldu sanırım. sen neelr yaşadın ve sence normalmidir saydıklarım ? yarın kontrolüm var hayırlısı artık
blauschatz tecrübeli arkadaşımız..seni özledik yaaa.
benim ameliyatıma az kaldı çarşamba ameliyattayım.
bana son kez ameliyat öncesi ve ameliyattan hemen sonrası için püf noktalar verebilir misin?
sana ameliyat esnasında sonda ve memelere dren takılmışmıydı?
hastanede ne gibi eşyalara ihtiyacım olacak gibi ...
ameliyattan sonra en yakın zamanda burda tecrübelerimi aktarmak umuduyla..
elif canım henüz testler yapılmadı.testler salı günü yapılcak .ameliyatım da çarşamba günü olcak.sporcu sudyeni in bedenini doktor mu ayarlıyor.herhangi bir iç çamaşır mağazasında bulunuyor mu?fiyatı ne kadar mesela?
evet .aylardır çektiğim ameliyat olacağım ,silikon taktıracağım planlarım nihayet son bulacak.
benden çok eşim rahatlayacak.başının etini yiyordum bu geçen zama içinde .
ben de stress yaşıyordum tabi.
inşallah haftaya herşey geçmiş olarak kk klubune katılacağım..tabii yeni memişlerle..
kendi tecrübelerimle burda olacağım ..
doktorum bana dedi 75 b al diye bende ööle yaptım. 30 milyona aldım. aceel acele onu bulabildim. ya blauschatz ben bitane protezi duyuyorum sanki hani kılıfını bazı hareketlerde :) bu nasıl iş yaa :) bi de şu kapsülden çok korkuyorum canım yaaaabide ööle bi aksilik olursa. henüz sert ya memişlerim sanki heran kapsüle çeirebilcekmiş gibi hissediyorum.
evet minyon tipliyim..artık mağazalara bakarım.
belli bir marka var mı acaba?
yani model olarak nasıl oluyor tam bilmiyorum.
askılı olmasın demekle tam olarak ne kastediyorsun?galiba kalın askılımı olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?