Merhaba arkadaşlar.. Ben de göğüslerimi büyütmek istiyorum ama Barış çakırla eser aydoğdu arasında kaldım..naapcamı bilmiyorumm bi aksilik olsun da istemiyorum.. doktorlar hakkında bilginiz varsa yardım edin lütfennnn acilen ameliyat olmak istiyorummm
nihayet barış beye gittim ve gün aldım 5 ocakta ameliyat oluyorum inş.. ama tereddütlerim hala var benim çok dar büyük istiyorum ama olmicak gibi.. ameliyat sonrası pişman olmaktan korkuyorumm...280 dedi ama o da küçük geldi bana sanki çünkü hiç yokk ki bende sevineceğime iptal mi etsem diye düşünmeye başladımmm..
yaa denedik de bana küçük geldi 280 cc :) napsam bilemedim çevresi 70 cm zaten anca 280 olur heralde...
çok teşekkürler mert, ama daha yolun başındayım. kilo niye veresinki canım ? kilo alma verme durumu söz konusu olmuyo. ben mi anlayamadım acaba demek istediğini. kızlar herkes bşka isim öneriyor burda, zaten tek doru bi isim olamaz. ama ben dr naci çelik e güvendim ve ona emanet ettim kendimi. güven duygusu çok önemli.
nihayet barış beye gittim ve gün aldım 5 ocakta ameliyat oluyorum inş.. ama tereddütlerim hala var benim çok dar büyük istiyorum ama olmicak gibi.. ameliyat sonrası pişman olmaktan korkuyorumm...280 dedi ama o da küçük geldi bana sanki çünkü hiç yokk ki bende sevineceğime iptal mi etsem diye düşünmeye başladımmm..
Meme operasyonu geçirmiş biri olarak tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.Çünkü benimde tıpkı sizin gibi endişelerim vardı.
Özellikle acı konusunda.05.10.2011 tarihinde ameliyat oldum.Bana 280 cc mentor marka anatomik kas üstü meme altı tekniği ile
takıldı.Lokal ve sedasyon anesteziyle yapıldı.
1.gün hiç ağrım olmadı.Tabi bunun sebebi serumla verilen ağrı kesicilerdi.Kendimi çok iyi hissettim
2. gün drenlerim çıktı.Artık kendim kalkabiliyordum.Bu arada tuvalet ihtiyacınızı giderirken yürümeyi ihmal etmeyin.Daha çok
rahatlıyorsunuz ve her kalkışınız daha kolay oluyor.Operasyonu çarşamba günü oldum ve cumartesi açılıcaktı.Cumartesi gününe kardar orda
kalmak istedim.
3. gün yataktan kalkıp oturdum ve o şekilde televizyon izledim.Yine ağrım yok ve her geçen gün daha iyi hissetmeye başladım.
4.gün Veeee beklediğim an bandajlarım açıldı çok güzel görünüyorlardı.Ağrısız bir operasyon geçirip ve güzel göğüslere
sahip olmanın vermiş olduğu mutluluğuyla o gün duş alıp dışarıya çıktım.Kormayın ve gözünüzde büyütmeyin diyemicem.Çünkü
operasyonu geçirmeden anlayamayacaksınız.Benim gibi operasyonu olun ve sonuca bakın
nerde ,kime ameliyat oldunuz ve fiyatı ne kadar bilgi verirmisinz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?