Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
elif13 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi elif13
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?önceden kullandığım içi boş kalıplı südyeni denemeye çalıştım,ilerde kullanabilirmiyim diye.göğüslerim koltukaltına doğru şiş olduğundan ,dolgunluktan südyen düz durmuyor.
bu sizce normal mi?
siz önceden kullandığınız südyeninizi ne zaman sonra rahat bir şekilde göğüslere oturtabildiniz?
şimdi şiş olarak yanlarda duruyıor ya göğüsler.acaba zamanla ortaya doğru toparlanıyor mu ki?
bu sizce normal mi?
siz önceden kullandığınız südyeninizi ne zaman sonra rahat bir şekilde göğüslere oturtabildiniz?
şimdi şiş olarak yanlarda duruyıor ya göğüsler.acaba zamanla ortaya doğru toparlanıyor mu ki?
Mertcim, sporcu südyenin çok mu dar acaba o yüzden mi o şekilde su topladı?
Kaç beden almıştım, bir büyüğünü giymene doktor izin vermedi mi? Bende 75 B aldım, önden açılanlardan, ama şimdi tereddüt ettim acaba 80 B mi alsam diye. Minyon yapılıyım, normal südyenlerde 75 B yi dolduramıyorum ama sporcu südyeni çok sıkı. Bugün nasılsın? Şişliklerin indimi?
Kaç beden almıştım, bir büyüğünü giymene doktor izin vermedi mi? Bende 75 B aldım, önden açılanlardan, ama şimdi tereddüt ettim acaba 80 B mi alsam diye. Minyon yapılıyım, normal südyenlerde 75 B yi dolduramıyorum ama sporcu südyeni çok sıkı. Bugün nasılsın? Şişliklerin indimi?
ilk günlerde vucudumda da şişlikler olunca göğüslerin büyüklüğünü anlayamıyordum.gün geçtikçe bedenimin şişlikleri iniyor ve göğüs şekli orataya çıkıyor.
dün resmini çektim.aslında sonucu görünce moralim bozuldu.sağ göğüsüm benim sol göğüsümden daha fazladeforme idi.ameliyat sonrası gördüm ki,ikisini eşitleyememiş doktor.sağ göğüsüm daha sarkık duruyor ötekine göre..
demekki o kadar berbattı ki göğüsüm ,ancak bu kadar düzeltebildi diye avutmaya çalışıyorum kendimi...çekilen eziyetler,yapılan masraflar,acılar ve umutlar ın sonucu nu bu şekilde görünce insanın canı sıkılıyor...dikişleri aldırmaya giderken bunu doktora soracağımmm.......
ağrılarım azalıyor.henüz yok olmadılar....yemek yiyebiliyom,kendim kalkabiliyorum artık,şükür...
dün resmini çektim.aslında sonucu görünce moralim bozuldu.sağ göğüsüm benim sol göğüsümden daha fazladeforme idi.ameliyat sonrası gördüm ki,ikisini eşitleyememiş doktor.sağ göğüsüm daha sarkık duruyor ötekine göre..
demekki o kadar berbattı ki göğüsüm ,ancak bu kadar düzeltebildi diye avutmaya çalışıyorum kendimi...çekilen eziyetler,yapılan masraflar,acılar ve umutlar ın sonucu nu bu şekilde görünce insanın canı sıkılıyor...dikişleri aldırmaya giderken bunu doktora soracağımmm.......
ağrılarım azalıyor.henüz yok olmadılar....yemek yiyebiliyom,kendim kalkabiliyorum artık,şükür...
ilk günlerde vucudumda da şişlikler olunca göğüslerin büyüklüğünü anlayamıyordum.gün geçtikçe bedenimin şişlikleri iniyor ve göğüs şekli orataya çıkıyor.
Moralini bozma canım, benimde sağ göğsüm sola göre daha geç indi yani protezin aşağı inmesi zaman aldı sana gönderdiğim resimlerim ikisininde orantılanmış hali idi.resmini msn ime gönderebilirsen sana fikir verebilirim belki senin sağ göğsünde benim sağ göğsümün geçirdiği evreleri geçiriyordur.a.s.
F
fashion_starrr
Ziyaretçi
Arkadaşlar, İzmirde yaşıyorum,meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.Ahmet Seyhan'ı duydum,bir tv programında görmüştüm ilk kez..ama ameliyat olanlardan ve isimleri tanıyanlardan duymak istiyorum.Lütfen İzmirde bu işi iyi yapan bir kaç doktor ismi verin,lütfen yardımcı oluuunn..senağlama
P
papatya81
Ziyaretçi
Arkadaşlar, İzmirde yaşıyorum,meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.Ahmet Seyhan'ı duydum,bir tv programında görmüştüm ilk kez..ama ameliyat olanlardan ve isimleri tanıyanlardan duymak istiyorum.Lütfen İzmirde bu işi iyi yapan bir kaç doktor ismi verin,lütfen yardımcı oluuunn..senağlama
tavsiye ederim cemil tugay
P
papatya81
Ziyaretçi
anladım canım ben tarihine bakmadan cevap yazmışım fakat ben de merak ettim şimdifashion starr ameliyat olalı neredeyse 1 yıl olacak arkadaşım o izmirden istanbula geldi ve dr.tuğrul turana ameliyat oldu ve birdaha da foruma girmedi aslında bende çok merak ediyorum nasıl die
eminim çok iyi ve mutludur çünki ameliyattan önce 24 saatlerini forumda geçirenler ameliyattan sonra mutluluktan uçup kayboluyorlar yerlerini acemilere bırakıyorlar bu forum kimleri mezun etmediki darısı başıma inşallah ve de bütün isteyenlere
öykü76 sende Naci Beyle ve Barış Beyle görüşmüştün değil mi? Sanada farklı farklı cevaplar vermişlerdi doğru mu hatırlıyorum? Araştırmaların nasıl gidiyor kafanda bir şeyler oluştu mu? Ben isteyen herkese dua ediyorum. ınşallah en kısa zamanda seninde duaların gerçekleşir. Sizlerin yazdıkları sayesinde ben operasyonumu yaptırdım. Hepinize, her isteyene ve senin duana Amin amin amin...
Ben fashion_starrrın yazdıkları sayesinde doktorumu buldum ve kendisine sormak istediğim bir yığın şey var. Şu an çok, çok ama çok mutluyum. Bakalım gelecekte neler yaşayacağım. Bir yıl sonra bile buraya girip birşeyler yazarım diyorum ama zaman ne gösterir bilinmez.
Deneyimli arkadaşlar çıkın ortaya lütfen. Yardım istiyoruz.
Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ben de meme büyütme amelıyatı olmak ıstıyorum ve istanbulda ameliyat olmus ve memnun olan kızlardan yardım ıstıyorum ...doktor onerebılırler mii ?şimdiden cok tesekkurler sizi seviyorumm :)
Merhaba Ayera7 ben ameliyat olalı 1 yılı geçti Dr. Aylin Karanlık yaptı ameliyatımı çok memnunum canım. İstersen iletişime geç.kaydirigubbakcemile
Mert'cim bugün nasılsın? Acılarında azalma varmı? Dikişleri iki hafta sonra alacak demişsin ya, senin dikişlerin dışarıda mı? Yani dikiş ipliklerini görüyormusun?
merhaba gys..sanırım senin de doktorun teoman doğan..ben de 3 gün önde ameliyat oldum ..protezin sanırım 180 c idi..sonradan nasıl oldu küçüldü mü acaba? boyun ve kilon ne idi
?benim boyum 165,kilom ise 58-60..meme dokum küçük de olsa vardı ve 215cc protez koyuldu.damla ve dual plan..su an cookbüyük geliyolar bana.. küçülürler di m(((yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...
E
EU1
Ziyaretçi
?benim boyum 165,kilom ise 58-60..meme dokum küçük de olsa vardı ve 215cc protez koyuldu.damla ve dual plan..su an cookbüyük geliyolar bana.. küçülürler di m(((yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...
geçmiş olsun canım ben daha olmadım araştırmalara devam ediyorum sen nerde kime oldun ne kadar tuttu