Canım biz eve 7 gibi geliyoruz. Akşam yemek yedikten sonra oturma odasına geçer film izleriz. Tüm ışıklarıda kaparız gözümüzü yoruyor çünkü. Yatınca da tüm lambalar kapalıdır.
Bulaşık makinesini haftada 3 çalıştırıyorum
Çamaşır makineside haftada 2 yada 3
Onlarıda akşam 10dan sonra çalıştırmaya gayret ediyorum
Ütüyü genelde toptan yapmaya çalışıyorum gücüm yettiğince
Böyle ufak ufak tedbirler işte :)
Su faturasını merak ediyorum ama duş almayı çok seviyoruz biraz tuzlu gelebilir
bencede çok tasaruflu bunlarMaşallah ne kadar tasarruflu kızlarsınız
150 altında hiç hatırlamıyorum
170 tl gelmiş bu ay
bencede çok tasaruflu bunlar
Ya bi sürekli işteyiz nöbetteyiz oradayız buradayız tek çalışan buzdolabı tv çok açmayız genel de ışık açmayız niye 67 geliyor
Ben o zammıZam geldi zam :)
O Nası olduuu. Hemen tüyoları ver bize37 mi neydi 30 küsur. Bakalım bu ay sonu kaç gelecek. Ben de tasarruf moddayım.
Yok canımm beni örnek alma bende çocuk yok eşim de şimdilik uzakta. Tek başımayım yemek yok bulaşık yok çamaşır desen haftada 2. :)O Nası olduuu. Hemen tüyoları ver bize
Çocuk var mı makineleri kullanım ne kadar mesela..?
Hımm. Anladım.Yok canımm beni örnek alma bende çocuk yok eşim de şimdilik uzakta. Tek başımayım yemek yok bulaşık yok çamaşır desen haftada 2. :)
ÂminHımm. Anladım.
Allah kolaylık versin o zaman (eşinin hasretine. )
Yeni fatura gelmedi bakalım ne kadar gelecek.Maşa vanım
bana su 50
Elektrik 170 geldi
Tek ay
Klima yakabilir,tarifeniz 3 zamanlı ise en çok puant döneminde kullanıyorsundur,çayçıda çok yakıyor,sıcak su için güneş enerjisi takdır derim sonuçta bol güneşli bir yerdesin burada güneş enerjisi olmayan ev yok diyebilirim,sıcak su için 7/24 çalışıyorsa kapat derim kullanacağın zaman aç.Süpürge haftada 2 3 açılır
Klima çalışıyor
Ev sıcak su (elektrikli)
Çaycı
Ütü haftada 2 defa
Yani anormal bir durum yok
Klima yakabilir,tarifeniz 3 zamanlı ise en çok puant döneminde kullanıyorsundur,çayçıda çok yakıyor,sıcak su için güneş enerjisi takdır derim sonuçta bol güneşli bir yerdesin burada güneş enerjisi olmayan ev yok diyebilirim,sıcak su için 7/24 çalışıyorsa kapat derim kullanacağın zaman aç.
Ne merceği,yıllardır kullanıyorsunuz her sene mercek falan taktırmadık çok faydası var.Her yıl mercek değişmekten bıktım
2 milyar istemiş mercekci
Bende taktırmadım
Elektrikle ısınıyor su
Klimalar inverter canım
Çaycı sadece yemeğe su ısıtır
Çayı çaydanlık çayı seviyorum
Ne merceği,yıllardır kullanıyorsunuz her sene mercek falan taktırmadık çok faydası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?