Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Hiç dikkat etmem ven

Ya bi sürekli işteyiz nöbetteyiz oradayız buradayız tek çalışan buzdolabı tv çok açmayız genel de ışık açmayız niye 67 geliyor

Haberlerde de çıktı Zam geldi diye ama bana üç aydır. 50 civarı gelmiş akşam faturalara baktım.
52-51-54 gelmiş. İki de çocuk var evde Yani. Ben sayaçlardan şüphelendim bak. Acaba şirketlerin oyunu mu bu. Bize limak enerji bakıyor

37 mi neydi 30 küsur. Bakalım bu ay sonu kaç gelecek. Ben de tasarruf moddayım.
O Nası olduuu. Hemen tüyoları ver bize
Çocuk var mı makineleri kullanım ne kadar mesela..?

O Nası olduuu. Hemen tüyoları ver bize
Çocuk var mı makineleri kullanım ne kadar mesela..?
Yok canımm beni örnek alma bende çocuk yok eşim de şimdilik uzakta. Tek başımayım yemek yok bulaşık yok çamaşır desen haftada 2. :)

Yok canımm beni örnek alma bende çocuk yok eşim de şimdilik uzakta. Tek başımayım yemek yok bulaşık yok çamaşır desen haftada 2. :)
Hımm. Anladım.
Allah kolaylık versin o zaman (eşinin hasretine . )

Elektrik faturamiz 75 geldi
Kışları elektrikli sohbet kullanıyoruz
Yazları da 50 civarı geliyor

Süpürge haftada 2 3 açılır
Klima çalışıyor
Ev sıcak su (elektrikli)
Çaycı
Ütü haftada 2 defa
Yani anormal bir durum yok
Klima yakabilir,tarifeniz 3 zamanlı ise en çok puant döneminde kullanıyorsundur,çayçıda çok yakıyor,sıcak su için güneş enerjisi takdır derim sonuçta bol güneşli bir yerdesin burada güneş enerjisi olmayan ev yok diyebilirim,sıcak su için 7/24 çalışıyorsa kapat derim kullanacağın zaman aç.

Her yıl mercek değişmekten bıktım
2 milyar istemiş mercekci
Bende taktırmadım
Elektrikle ısınıyor su
Klimalar inverter canım
Çaycı sadece yemeğe su ısıtır
Çayı çaydanlık çayı seviyorum

Ne merceği,yıllardır kullanıyorsunuz her sene mercek falan taktırmadık çok faydası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…