- Emoji Skoru
- 376
- Puanlar
- 23
Demi ya :) abonesiz kullandik acamamistik bir turlu bu ay actik iyi geldi :)Çok iyi
Demi ya :) abonesiz kullandik acamamistik bir turlu bu ay actik iyi geldi :)
Canim bizdede alti ayda bir gelmiyor biz abone yapamadik maddi durumumz hic yoktu bunu sana anlatmak zorunda degilim yeni yaptik geldi anlatabliyr mymBizde her ay gelir
Anladım anladım olabilirCanim bizdede alti ayda bir gelmiyor biz abone yapamadik maddi durumumz hic yoktu bunu sana anlatmak zorunda degilim yeni yaptik geldi anlatabliyr mym
Neden ki hiç başımıza gelmedi,sonuçta çok soğuk bir yerde değil,acaba iyi takamıyorlar mı.Her yıl patlıyor sıcak su deposu
Neden ki hiç başımıza gelmedi,sonuçta çok soğuk bir yerde değil,acaba iyi takamıyorlar mı.
Bizede su gelmedi 15 gibi gelirdi sanırım 1.5 aylık yada 2 aylık mı gelecek artık bakalım.Bana hala gelmedi. Bi revizyon var galiba sepaşta. 10u gibi gelmesi gerekirdi. Acaba bu ayı es mi geçecekler
Bazı ilçelerde gelmiş geçen hafta. Arkadaşlardan duyuyorum. Bakalım artıkBizede su gelmedi 15 gibi gelirdi sanırım 1.5 aylık yada 2 aylık mı gelecek artık bakalım.
Umarım çabuk gelir misal 40 ödeyecekken fatura yükseliyor bu ara geciktiği için.Bazı ilçelerde gelmiş geçen hafta. Arkadaşlardan duyuyorum. Bakalım artık
Benimki gelmiş hemde 86tl. Yuh yani.Umarım çabuk gelir misal 40 ödeyecekken fatura yükseliyor bu ara geciktiği için.
ÇokBenimki gelmiş hemde 86tl. Yuh yani.
Faturayı geç kestiler malesef. 10 gün vardır
Gelmedi daha.Benimki gelmiş hemde 86tl. Yuh yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?