Demi ya :) abonesiz kullandik acamamistik bir turlu bu ay actik iyi geldi :)Çok iyi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?
- Konu Sahibi Nelya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Demi ya :) abonesiz kullandik acamamistik bir turlu bu ay actik iyi geldi :)
Bizde her ay gelir
Canim bizdede alti ayda bir gelmiyor biz abone yapamadik maddi durumumz hic yoktu bunu sana anlatmak zorunda degilim yeni yaptik geldi anlatabliyr mymBizde her ay gelir
Anladım anladım olabilirCanim bizdede alti ayda bir gelmiyor biz abone yapamadik maddi durumumz hic yoktu bunu sana anlatmak zorunda degilim yeni yaptik geldi anlatabliyr mym
Neden ki hiç başımıza gelmedi,sonuçta çok soğuk bir yerde değil,acaba iyi takamıyorlar mı.Her yıl patlıyor sıcak su deposu
Neden ki hiç başımıza gelmedi,sonuçta çok soğuk bir yerde değil,acaba iyi takamıyorlar mı.
Bilmiyorum canım
Adam akıllı usta bizi bulmaz ki
Artık her yıl yaptırmaktan bıktık
Şuanda kış bitene kadar elektrikle ısınıyor su
Bizede su gelmedi 15 gibi gelirdi sanırım 1.5 aylık yada 2 aylık mı gelecek artık bakalım.Bana hala gelmedi. Bi revizyon var galiba sepaşta. 10u gibi gelmesi gerekirdi. Acaba bu ayı es mi geçecekler
Bazı ilçelerde gelmiş geçen hafta. Arkadaşlardan duyuyorum. Bakalım artıkBizede su gelmedi 15 gibi gelirdi sanırım 1.5 aylık yada 2 aylık mı gelecek artık bakalım.
Umarım çabuk gelir misal 40 ödeyecekken fatura yükseliyor bu ara geciktiği için.Bazı ilçelerde gelmiş geçen hafta. Arkadaşlardan duyuyorum. Bakalım artık
Elektirik 110 ₺ geldi geçen aya nazaran daha az geldi..
doğal gazı hiç sormayin
doğal gazı hiç sormayin
Benimki gelmiş hemde 86tl. Yuh yani.Umarım çabuk gelir misal 40 ödeyecekken fatura yükseliyor bu ara geciktiği için.
ÇokBenimki gelmiş hemde 86tl. Yuh yani.
Faturayı geç kestiler malesef. 10 gün vardır
90 tl geldi
Gelmedi daha.Benimki gelmiş hemde 86tl. Yuh yani.
benim dogal gaz 370 geldi elektirik gelmedi
daha adidat 35 tel internet 57 telofanlar
toplam ev halkı hemen hemen 120 benim kıredi kartım
275 tele
daha adidat 35 tel internet 57 telofanlar
toplam ev halkı hemen hemen 120 benim kıredi kartım
275 tele