- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Eşimin araba var bide dükkanda var. Nolur bana bıraksa Yok forsu bozulur paşanın. Diğeri ticari araç ya müşteriye karşı gösterişi olması lazımmış.
Ben bi alayım ah bi alayım. O zaman göstercem ona
Aynı ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin araba var bide dükkanda var. Nolur bana bıraksa Yok forsu bozulur paşanın. Diğeri ticari araç ya müşteriye karşı gösterişi olması lazımmış.
Sorma kuzu. Hiç beklemediğin anda neler çıkıyo. Allah bilir bizi de neler bekliyor? Allah hastalıkla imtihan etmesin.Öyle bu yıl bitti dedik
Şimdi yine başladık borca
Hayırlısı olsun
Sorma kuzu. Hiç beklemediğin anda neler çıkıyo. Allah bilir bizi de neler bekliyor? Allah hastalıkla imtihan etmesin.
Sende moralini yüksek tut.
Hahahah hadi bakalım :))) dükkanın önünden geçip bas gaza :)Eşimin araba var bide dükkanda var. Nolur bana bıraksa Yok forsu bozulur paşanın. Diğeri ticari araç ya müşteriye karşı gösterişi olması lazımmış.
Hahahah hadi bakalım :))) dükkanın önünden geçip bas gaza :)
Hahaha bu güzel fikirYada yedek anahtar çıkar kaçır
Ben elhamdulillah anımın hayatımın kıymetini çok iyi biliyorum. Yeni iyleştim. Felç geçirdim yürüyememek muhtaç olmak çok zor. Allah kimseye vermesin. Üç ameliyat oldum. Şimdi iyim artık mutlu olmak için dolu dolu yaşamak için herşeyi yapıyorumSorma kuzu. Hiç beklemediğin anda neler çıkıyo. Allah bilir bizi de neler bekliyor? Allah hastalıkla imtihan etmesin.
Sende moralini yüksek tut.
Ben elhamdulillah anımın hayatımın kıymetini çok iyi biliyorum. Yeni iyleştim. Felç geçirdim yürüyememek muhtaç olmak çok zor. Allah kimseye vermesin. Üç ameliyat oldum. Şimdi iyim artık mutlu olmak için dolu dolu yaşamak için herşeyi yapıyorum
Hahaha bu güzel fikir
Ay inanmıyorum. Çok geçmiş olsun canım.gerçekten zor günler geçirmişsin. Allah bidaha yaşatmasın, kimseye muhtaç etmesin.Ben elhamdulillah anımın hayatımın kıymetini çok iyi biliyorum. Yeni iyleştim. Felç geçirdim yürüyememek muhtaç olmak çok zor. Allah kimseye vermesin. Üç ameliyat oldum. Şimdi iyim artık mutlu olmak için dolu dolu yaşamak için herşeyi yapıyorum
Bana ne masrafı o düşünsün. Ben elimden geleni yapıyorum. Söyledim de ona ben herşeyi minimumda yaşıyorum. Ne kıyafet ne kozmetik kuaför. Ne ıvır zıvır hiç bişey almıyorum sen de ona göre yedim say at kenara diyorum. Bana verdiğini düşün yada hesap aç biriktir dedimArabanın gideri herşeyden beter zaten
Geçen yıl 170 tl olan vize bu yıl 200 ödedim
Allahım şifa versin
Ay inanmıyorum. Çok geçmiş olsun canım.gerçekten zor günler geçirmişsin. Allah bidaha yaşatmasın, kimseye muhtaç etmesin.
Bana ne masrafı o düşünsün. Ben elimden geleni yapıyorum. Söyledim de ona ben herşeyi minimumda yaşıyorum. Ne kıyafet ne kozmetik kuaför. Ne ıvır zıvır hiç bişey almıyorum sen de ona göre yedim say at kenara diyorum. Bana verdiğini düşün yada hesap aç biriktir dedim
Adamlar atmaz kenara. Sen yapcam diyip al kendin koy kenara o zaman.Bana ne masrafı o düşünsün. Ben elimden geleni yapıyorum. Söyledim de ona ben herşeyi minimumda yaşıyorum. Ne kıyafet ne kozmetik kuaför. Ne ıvır zıvır hiç bişey almıyorum sen de ona göre yedim say at kenara diyorum. Bana verdiğini düşün yada hesap aç biriktir dedim
Yok benimki atar. Benden daha iyidir bu konularda. Param yok der vermez mesela ama bilirim 200-300 mutlaka çıkar bi köşeden.Adamlar atmaz kenara. Sen yapcam diyip al kendin koy kenara o zaman.
E iyiymiş o zaman. Benimki pek öyle değildi deYok benimki atar. Benden daha iyidir bu konularda. Param yok der vermez mesela ama bilirim 200-300 mutlaka çıkar bi köşeden.