• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Eşimin araba var bide dükkanda var. Nolur bana bıraksa Yok forsu bozulur paşanın. Diğeri ticari araç ya müşteriye karşı gösterişi olması lazımmış. :KK43:
Ben bi alayım ah bi alayım. O zaman göstercem ona:KK49::KK53:
Hahahah hadi bakalım :))) dükkanın önünden geçip bas gaza :)

Sorma kuzu. Hiç beklemediğin anda neler çıkıyo. Allah bilir bizi de neler bekliyor? Allah hastalıkla imtihan etmesin.
Sende moralini yüksek tut.
Ben elhamdulillah anımın hayatımın kıymetini çok iyi biliyorum. Yeni iyleştim. Felç geçirdim yürüyememek muhtaç olmak çok zor. Allah kimseye vermesin. Üç ameliyat oldum. Şimdi iyim artık mutlu olmak için dolu dolu yaşamak için herşeyi yapıyorum

Arabanın gideri herşeyden beter zaten :bicak:
Geçen yıl 170 tl olan vize bu yıl 200 ödedim :63:

Ben elhamdulillah anımın hayatımın kıymetini çok iyi biliyorum. Yeni iyleştim. Felç geçirdim yürüyememek muhtaç olmak çok zor. Allah kimseye vermesin. Üç ameliyat oldum. Şimdi iyim artık mutlu olmak için dolu dolu yaşamak için herşeyi yapıyorum

Allahım şifa versin

Ay inanmıyorum. Çok geçmiş olsun canım.gerçekten zor günler geçirmişsin. Allah bidaha yaşatmasın, kimseye muhtaç etmesin.

Arabanın gideri herşeyden beter zaten :bicak:
Geçen yıl 170 tl olan vize bu yıl 200 ödedim :63:
Bana ne masrafı o düşünsün. Ben elimden geleni yapıyorum. Söyledim de ona ben herşeyi minimumda yaşıyorum. Ne kıyafet ne kozmetik kuaför. Ne ıvır zıvır hiç bişey almıyorum sen de ona göre yedim say at kenara diyorum. Bana verdiğini düşün yada hesap aç biriktir dedim

Bana ne masrafı o düşünsün. Ben elimden geleni yapıyorum. Söyledim de ona ben herşeyi minimumda yaşıyorum. Ne kıyafet ne kozmetik kuaför. Ne ıvır zıvır hiç bişey almıyorum sen de ona göre yedim say at kenara diyorum. Bana verdiğini düşün yada hesap aç biriktir dedim

Haklısın

Adamlar atmaz kenara. Sen yapcam diyip al kendin koy kenara o zaman.

Benimki ben teşvik edene kadr yapmayı düşünmedi. Derdi hep harcamaktı. Şimdi ben birikim yapıyorum. Ona güvenmiyorum pek. Ondanda biraz birikim için para alıyorum. Baktım bana verdiğinin dışında biraz biraz oda birikim yapmaya başlamış. Ama güvenemem çünkü sıkışır bozdurur.

Varken yemesi iyi oluyo. Ama dünyanın binbir türlü hali var kim derdi ki ben 25 yaşında yatalak olayım. Öngöremiyoruz olayları veya oldu ki bi deprem bi afet Allah korusun bi güvencemiz olmalı !!

Back
X