Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?
- Konu Sahibi Nelya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet canım. Bide 25 yaş demek. Neden olmuş peki. Pıhtılaşma sorunu filan mı? ameliyat sonrası mı? Off çok fena yaVarken yemesi iyi oluyo. Ama dünyanın binbir türlü hali var kim derdi ki ben 25 yaşında yatalak olayım. Öngöremiyoruz olayları veya oldu ki bi deprem bi afet Allah korusun bi güvencemiz olmalı !!
Bizde iyi alışveriş yapardık. Kesebildik şükür. Avm lere gitmeyi azaltınca kesiliyor canım :)Alışveriş deyince kendimizi kaybediyoruz galiba ikimiz de biz
Bizde iyi alışveriş yapardık. Kesebildik şükür. Avm lere gitmeyi azaltınca kesiliyor canım :)
Market bile yetiyor bize
Boğazı seviyoruz
Sinir sitres ile ani tansiyon fırlıyor. Sağ taraftı ama ben kafamdan başka bi Yeri oynatamadım bi süre. Zaten hemen müdahale edildi. (Yanlış ameliyat olmuş bidaha yaptılar. Sonra tek sağ ayağım hissizdi düzelmedi bi daha derken üç ameliyat oldum. Yaşayıp ders aldım çok şükür iyki yaşadım. Dostu düşmanı görüyorsun hastayken iyi oluyoEvet canım. Bide 25 yaş demek. Neden olmuş peki. Pıhtılaşma sorunu filan mı? ameliyat? Off çok fena ya
Benim eşimden başka kimsem yok onu biliyorum. Annem ablam bile gelmedi bırak kaynana eltiyi. Ne diyim daha
Hahaha ay çok tatlısın yaa :)Market bile yetiyor bize
Boğazı seviyoruz
Hem karnım doysun, hem pastam dursun :))
Ne diyim sana herşey serbest :))
25 yaşında ransiyonun fırladı demek. O ihtimali hiç düşünmemiştim yani :SSinir sitres ile ani tansiyon fırlıyor. Sağ taraftı ama ben kafamdan başka bi Yeri oynatamadım bi süre. Zaten hemen müdahale edildi. (Yanlış ameliyat olmuş bidaha yaptılar. Sonra tek sağ ayağım hissizdi düzelmedi bi daha derken üç ameliyat oldum. Yaşayıp ders aldım çok şükür iyki yaşadım. Dostu düşmanı görüyorsun hastayken iyi oluyo
Benim eşimden başka kimsem yok onu biliyorum. Annem ablam bile gelmedi bırak kaynana eltiyi. Ne diyim daha
Yapma ya kimse gelmedi mi :S kıyamam sana. Nasıl olur nasıl gelmezler aklım almadı
Çok şükür toplamışsında kendini ihtiyacın da olmamış kimseye. Gerçi yaşadıklarımı bana sor diyeceksin
Geride kaldı çok şükür. Allah bundan sonra sağlık versin.
Hahaha ay çok tatlısın yaa :)
Hem karnım doysun, hem pastam dursun :))
Ne diyim sana herşey serbest :))
Parayı kefene mi götüreceğiz de motivemiz
İyi geceler görüşürüzBen eşimi yatağa çağırıyim artık. Adam tutuldu orda. Öptüm sizi
Hahahaha. Tamam ama burası birikim, ekonomi topikleri. Çaktırma kimseye :) kötü örnek olma :)Parayı kefene mi götüreceğiz de motivemiz
Tamam canım iyi geceler. Görüşürüz inşBen eşimi yatağa çağırıyim artık. Adam tutuldu orda. Öptüm sizi
Hahahaha. Tamam ama burası birikim, ekonomi topikleri. Çaktırma kimseye :) kötü örnek olma :)
Herkese iyi birikimler
Tebrik ediyorum birikim yapanları da
Hakikaten alkışlıyorum
Herkese iyi birikimler
Tebrik ediyorum birikim yapanları da
Hakikaten alkışlıyorum
Kızz sen tek başına napıyosun bu elektiriğiMaşa vanım
bana su 50
Elektrik 170 geldi
Tek ay
Bizim evde doğalgaz yokken ufo çalıştırıyoduk yınede 120 fln gelıyodu + ihlas şohpen kullanıoduk
Senın çok fazla bence bi araştır.
Maşa vanım
bana su 50
Elektrik 170 geldi
Tek ay
Eses napıyosun sen bu suları elektrikleri
Bilemedim canımEses napıyosun sen bu suları elektrikleri
Kızz sen tek başına napıyosun bu elektiriği
Bizim evde doğalgaz yokken ufo çalıştırıyoduk yınede 120 fln gelıyodu + ihlas şohpen kullanıoduk
Senın çok fazla bence bi araştır.
Valla hep çok geliyor
bende anlamıyorum
Genel normal ev
Maşa vanım
bana su 50
Elektrik 170 geldi
Tek ay
Canım biz eve 7 gibi geliyoruz. Akşam yemek yedikten sonra oturma odasına geçer film izleriz. Tüm ışıklarıda kaparız gözümüzü yoruyor çünkü. Yatınca da tüm lambalar kapalıdır.
Bulaşık makinesini haftada 3 çalıştırıyorum
Çamaşır makineside haftada 2 yada 3
Onlarıda akşam 10dan sonra çalıştırmaya gayret ediyorum
Ütüyü genelde toptan yapmaya çalışıyorum gücüm yettiğince
Böyle ufak ufak tedbirler işte :)
Su faturasını merak ediyorum ama duş almayı çok seviyoruz biraz tuzlu gelebilir