Bu sefer gecikti faturlar kimi yerde su kimi yerde elektrik.benim dogal gaz 370 geldi elektirik gelmedi
daha adidat 35 tel internet 57 telofanlar
toplam ev halkı hemen hemen 120 benim kıredi kartım
275 tele
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?
- Konu Sahibi Nelya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu ay dağıtım ve kdv zamlanmış
Dağıtım 22
Kdv 11 olmuş
Ivır zıvırlar 10 a yakın
40 küsür kullanmadığımıza ödüyoruz
Dağıtım 22
Kdv 11 olmuş
Ivır zıvırlar 10 a yakın
kullandigimizdan fazla vergiBu ay dağıtım ve kdv zamlanmış
Dağıtım 22
Kdv 11 olmuş
Ivır zıvırlar 10 a yakın
Bu dogalgaz faturalarinin yuksekligi sehirden shire degisiyor mu?70-80 arası genelde. Bu ay 77 gelmiş.
Doğalgazda 215 gelmiş.
Bu dogalgaz faturalarinin yuksekligi sehirden shire degisiyor mu?
Yani tabiki İzmirdekiyle Ankaradaki bir olmaz di mi?Ben İzmirdeyim en yüksek faturam budur. Bundan sonraki aylarda bu kadar yüksek gelmez.Bu dogalgaz faturalarinin yuksekligi sehirden shire degisiyor mu?
Adzna da yasayip dogalgaz kullanan var mi aranizda....ne kadar fatura geliyor ama sirf dogalgaz?
Kullandığınız miktar arttığı zaman dağıtım bedeli artıyor. Doğal olarak KDV de ona göre % 18 oranına denk geliyor . Yoksa onlara zam gelmiyor kullanım bedeli ile alakalıBu ay dağıtım ve kdv zamlanmış
Dağıtım 22
Kdv 11 olmuş
Ivır zıvırlar 10 a yakın
Gecen ay 185 TL
Bu ay 210 TL geldi (108 TLsi kullanım gerisi de dağıtım bedeli ıvır zıvır falan)
Bu ay 210 TL geldi (108 TLsi kullanım gerisi de dağıtım bedeli ıvır zıvır falan)
bizimki 98 gelmiş elektirik
52 tl gelmiş.
Kullandığınız miktar arttığı zaman dağıtım bedeli artıyor. Doğal olarak KDV de ona göre % 18 oranına denk geliyor . Yoksa onlara zam gelmiyor kullanım bedeli ile alakalı
O kısmını biliyorum
Kullanımda 1 önceki ayla pek fark yok
Zam gelmiş yazdığım gibi
225 TL geldi
Önceden 60 en çok 75 lira gelirdi. Ancak termosifona geçtiğimizden beri 120 nin altına düşmedi ortalama 130 civarı geliyor. Oysaki sıcak suyu banyo zamanı daha çok artırıyoruz, işimiz bitince tekrar düşük ayara getiriyoruz.
3 zamanlıdır o zaman gece,gündüz ve puant en çok puant döneminin tarifesi yüksek oluyor biz tek zamanlı tarifeye geçtik gündüz de aynı gecede,bir tanıdığım bütün elektrikli eşyalarını gece açardı indirimli diye ama 130-150 den aşağı gelmiyor du hiç,artık komşularıda şikayetlerini dile getirmişler,bence en iyisi tek zamanlı.59
Bizim faturada gece gündüz diye ayrı
23 ten sonra gece tarifesi varmış da o saatten sonra ne yapacağım?
Bulaşık makinesi çalışabilir belki