• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Canım biz eve 7 gibi geliyoruz. Akşam yemek yedikten sonra oturma odasına geçer film izleriz. Tüm ışıklarıda kaparız gözümüzü yoruyor çünkü. Yatınca da tüm lambalar kapalıdır.
Bulaşık makinesini haftada 3 çalıştırıyorum
Çamaşır makineside haftada 2 yada 3
Onlarıda akşam 10dan sonra çalıştırmaya gayret ediyorum
Ütüyü genelde toptan yapmaya çalışıyorum gücüm yettiğince
Böyle ufak ufak tedbirler işte :)
Su faturasını merak ediyorum ama duş almayı çok seviyoruz biraz tuzlu gelebilir :KK17:

Hiç dikkat etmem ven

Ya bi sürekli işteyiz nöbetteyiz oradayız buradayız tek çalışan buzdolabı tv çok açmayız genel de ışık açmayız niye 67 geliyor

Haberlerde de çıktı Zam geldi diye ama bana üç aydır. 50 civarı gelmiş akşam faturalara baktım.
52-51-54 gelmiş. İki de çocuk var evde Yani. Ben sayaçlardan şüphelendim bak. Acaba şirketlerin oyunu mu bu. Bize limak enerji bakıyor

Süpürge haftada 2 3 açılır
Klima çalışıyor
Ev sıcak su (elektrikli)
Çaycı
Ütü haftada 2 defa
Yani anormal bir durum yok
Klima yakabilir,tarifeniz 3 zamanlı ise en çok puant döneminde kullanıyorsundur,çayçıda çok yakıyor,sıcak su için güneş enerjisi takdır derim sonuçta bol güneşli bir yerdesin burada güneş enerjisi olmayan ev yok diyebilirim,sıcak su için 7/24 çalışıyorsa kapat derim kullanacağın zaman aç.

Klima yakabilir,tarifeniz 3 zamanlı ise en çok puant döneminde kullanıyorsundur,çayçıda çok yakıyor,sıcak su için güneş enerjisi takdır derim sonuçta bol güneşli bir yerdesin burada güneş enerjisi olmayan ev yok diyebilirim,sıcak su için 7/24 çalışıyorsa kapat derim kullanacağın zaman aç.

Her yıl mercek değişmekten bıktım
2 milyar istemiş mercekci
Bende taktırmadım
Elektrikle ısınıyor su
Klimalar inverter canım
Çaycı sadece yemeğe su ısıtır
Çayı çaydanlık çayı seviyorum

Her yıl mercek değişmekten bıktım
2 milyar istemiş mercekci
Bende taktırmadım
Elektrikle ısınıyor su
Klimalar inverter canım
Çaycı sadece yemeğe su ısıtır
Çayı çaydanlık çayı seviyorum
Ne merceği,yıllardır kullanıyorsunuz her sene mercek falan taktırmadık çok faydası var.

Back
X