Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Faturalarla bizim de başımız dertte.
Elektrik faturamız 100-130 arası değişiyo,daha altına indiğini hiç görmedim.
Çamaşır ve bulaşık makinesini ay içinde bikaç kez çalıştırıyorum sadece hemde gece 22:00 den sonra,ama ocağımız elektrikli ocak ve kettle da çok kullanıyorum onlardan mı kaynaklanıyo bilmiyorum.
Artık ben de normal faturalar istiyoruuummm...

geçen ay
gerçekten çok tasarruf yaptığım halde 65 gelmişti
bu ay kendimi hiç kasmadım akışına bıraktım 75 gelmiş bu işi çözemedim nasıl oluyor

Gecen ay 62 tl bu ay 51 tl geldı bu ay bırhafta evde yoktuk termosıfonu kapatmıstım 11 lıra farkettı

bundan sonra az gelecek insallah.. eve doğalgaz baglattık..bu pztsi açmaya gelecekler hadi bakalım insaalllah sözlerini tutarlaarr ve gelirlerrr

25 lira geldi.Bem 5 dakika bile gereksiz ışık kullanmıyorum.Mesela mutfakta isem koridorun ışığı açık olmaz

78 tl gelmiş sanıyorum kombinin etkisi var.
Yoksa hayatımızda bir değişiklik yok kullanım açısından.

77 tl geldi
valla şükrediyorum misafirlerim vardı 10 gün günde iki kez bulaşık ve süpürge açtım
çamaşır ütü fırını saymıyorum
en az 100 gelir demiştim..ama gerçekten tasarruf yapıncada aynı geliyo yapmayıncada bi yerde yanlışlık var ama nerde

bu ay 50 tl gelmiş:))) mutlu oldum:))) eskiden 70 in altına inmazdi 20 lira nerden farketti?

ketıl kullanmıorum suyumu ocakta ısıtıorum
actifiry eskiden 3-4 güne bir kullanıodum şimdi hafta bir belki
çaycımı kaldrıdım iki kişiyiz zaten çaydanlıkta demliorum misafir geldikçe çıkarıorum bu ay bi kere misafir geldi bi kere kullandım
gündüzleri işe giderken kombiyi kapatıpta gidiodum bu ay giderken fişinide çektim :)))
ve hiçbi prizi gereksiz yere fişte tutmadım
artık bu elektrik işini çözdüm....
bu ay perdelerimi falan yıkadım makinayı baya çalıştırdım ona rağmen
ve 20 lira farketmiş:)

44 lira gelmiş...
normalde 35 i geçmezdi
doğalgaz olunca kombi etkiliyor ister istemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…